Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość passsiondance

ONA ZAGUBIONA I ON ZAGUBIONY

Polecane posty

Gość passsiondance

JESTEM PO 5 LETNIM ZWIAZKU MINELO 2 MIESIACE OD ROZSTANIA...NAJLEPSZY FACET OKAZAL SIE ZWYCZAJNYM DRANIEM....cierpialam i cierpie upadlam i nie moge sie podniesc ale... poznalam faceta odezwal sie do mnie jakis miesiac temu na gg zupelnie przypadkowo nawet nie chcialam z nim rozmawiac...ale od slowa do slowa rozmawiamy dzien w dzien jest przystojny doswiadczony niezalezny jest 7 lat starszy ode mnie chce sie spotkac ale ja nie jestem gotowa na to...boje sie w cos angazowac boje sie spotykac przeciez ja nigdy na randki nie chodzilam:) wzial numer telefonu ode mnie wczoraj...sprzeciwialam sie temu ale jakos tak wyszlo wlasnie dzwonil...nie odebralam nie wiem czemu co mialabym mu przez ten tel powiedziec... mam 22 lata...

Gość passsiondance
pomozcie odwzajemnic to?

Gość 8ugv
ale Ty dziwna jestes :O Facet dzowni a Ty nie odbierasz, jak jakaś gówniara

Gość babki
a tak cos sama od siebie cio

Gość uho
Wy kobiety jestescie jakies dziwne!! Naprawde wazne jest dla ciebie to, czy ktos powie na forum kafeterii ze powinnas odwzajemnic czy nie?? Zaufaj emocjom...

Gość passsiondance
ale ja tez odwzajemniam to co pisze do mnie i w ogole....on wie ze mi zalezy i ja wiem ze jemu zalezy...ale jakos nie moge sie przelamac po tym zwiazku nie moge zapomniec o ex...wiem ze zachowalam sie jak gowniara...ale boje sie poznawac nowych ludzi boje sie spotkan z nowym mezczyzna ....nie wyobrazam sobie jak kto inni niz ex moglby mnie dotykac calowac patrzec kochac...