Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfggggggggg

chciałabym nosić spódnice!

Polecane posty

Gość gfggggggggg

... tylko że są dwa problemy. Pierwszy - nie jestem szczupła (170/70) - czy uważacie że spódnice optycznie pogrubiają czy wyszczuplają? Może faktyznie nie wypada mi NA RAZIE (odchudzam się) nosić spódnic, tylko spodnie? Drugi - nie mam pomysłu, bo nie nosiłam nigdy. Nie wiem zupełnie jak dobrać spódnicę do bluzki. A raczej bluzkę do spódnicy... Chcę żeby byłą zaznaczona talia, ale nie chcę żeby bluzka była obcisła. Bardzo podobają mi się długie, rozkloszowane spódnice, chciałabym nosić takie (na marginesie dodam, że zawsze noszę wysokie obcasy).

Gość gfggggggggg
dodam ze spodnica jest mi bardzo potrzebna, bo moj tata sie wscieka kiedy chce wsadzic mi w dupke i musi czekac az sciagne spodnie.

hmm, ja (170/68.5) wlasnie nosze spodnice i czuje sie w nich lepiej niz w spodniach, moim zdaniem jesli spodnica jest odpowiednio dobrana, to wyszczupla; ja nosze dopasowane w talii (mam waska talie i plaski brzuch) i rozkloszowane (szerokie biodra), dlugosc - tylko i wylacznie do kolan; n.p. takie (druga z kolei): http://shop.hm.com/nl/?action=viewshoppingwindow&dept=DAM_OVR_SKIRTS szkoda, ze nie chce mi sie wrzucic jakiegos swojego zdjecia :P

Gość rrrrrrrrrrr
zrób se dzióre w spodniah:P:P