Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska00

CO SĄDZICI O GRUBYCH DZIEWCZYNACH ???

Polecane posty

Gość grubaska00

JESTEM BARDZO ciekawa CO SĄDZICIE O GRUBYCH DZIEWCZYNACH ?CZY SĄ JAKIES SPOSOBY NA POPRAIWNIE SWOJEJ URODY DLA GRUBYCH DZIEWCZYN BY STAŁY SIE BARDZIEJ ATRAKCYJNE?

Gość sadzę ze to kolejny
bardzo głupi topik

Gość sadzę ze to kolejny
i jak znam zycie glownie jarek 84 bedzie sie wypowiadal

Gość proste toooooooooooo
no gruba to gruba

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaa
też chcę wiedzieć :P

że są grube i zaniedbane i z jednej strony mi ich żal a z drugiej zastanawiam sie jak mogly doprowadzic sie do takiego stanu oczywiscie pomijajac te, ktore "sa grube bo sa chore"

Gość bllllllllllllllllllllllleeeeee
ja znam dwie takie baaardzo grube, obie są bardzo sympatyczne i zadbane.mimo nadwagi można o nich powiedzieć że są atrakcyjne. I obie mają bardzo atrakcyjnych i fajnych facetów. Myślę że wynika to z faktu ze akceptują siebie, nie katują się wiecznie dietami i nie marudzą

Gość tak.. tak.. tak..
a ja dzis zerzanal bym najchetniej wlasnie grubaske...

Gość tak.. tak.. tak..
bo to tak jak zabawa ciastem... ugniata sie i mietosi... mozna zanuzac sie w nieskonczonosc

Gość ja nie jestem zboczony
grubaski to przewaznie osoby towarzyskie z wielkim poczuciem humoru (oczywiscie sa wujatki) :) Mam mnostwo takich kolezanek i sa dusza towarzystwa ... a jesli chodzi o wyglad sa zadbane ... poprostu wiedza co moga pokazac a co nie ... nie szokuja ubiorem :)

Gość grubaska00
heheh i takich odpowiedzi się spodziewam i zastanawiam się jak to się dzieje ze ludziom podobają się szczupłe dziewczyny ciekawe czy gdyby większość ludzi była z nadwagą a w mas mediach promowana by była otyłość ludzkie gusta zmieniły by się ? co myślicie

Gość sssssssssssn
Pewnie tak, ale skąd wiesz że to nie działa w drugą stronę, media pokazują to co się ludziom podoba bo tak zwiększają udział w rynku.

Gość na na na na na
ja nic w tej lasce z fotki nie zauwazyłam grubego..!! chyba prócz cyców

jak sa bardzo grube, i nie maja zadnych problemow zdrowotnych to sie zastanawiam czemu nie rusza dupska i nie zaczna cos ze soba robic......

Gość czy ja wiem
heh czy ja wiem duże cycki są fajne a zwłaszcza na Hiszpana :) a co do grubych babek to ja czasem mam chcice by taka pos..... ale za dziewczynę nigdy bo raczej nie pokazałbym się z nią nigdzie taka prawda

Gość dzis bylam na basenue i tak
obserwowalam sobie. i powiem ze teraz jest tyle grubych dziewczyn, nastolatki 14sto 15sto mają juz cellulit. widac ze na samych hamburgerach wychowywane :o jednym slowem to co teraz sie dzieje masakra

Gość Ci co nie mają kompleksów
napewno te osoby które krytykują, nie maja nic do poprawienia w sobie? Krytykuje facet którego gruba jak nazywacie nie chciałaby nawet kopnąć w tyłek, albo inny debil który ma małego i musi się dowartościować! gruba jak mówicie-przestańtyle żreć rusz dupę...tym wszystkim pustakom którzy sie wyładowują na tym forum w próbie dowartościowania- powiem jedno, chociaż wiem że pustakowi się nie przetłumaczy- w naszych czasach wiekszość tych grubych krów jak piszecie to osoby z zajebistymi problemami zdrowotnymi, a nie wciąż żrące krowy! Mój 11 letni syn je więcej niż ja a jest chudy jak patyk, pewnie jakiś debil napisze wiecej czyli 3 bochenki chleba np. nie- jem tak naprawdę niewiele- dziś sałatkę z jednego pomidora i 3 litry wody niegazowanej! Więc dowartościowujcie się inaczej gnomy jedne!!!!!

Gość heh777
to fakt jest coraz więcej otyłych młodych ludzi ale jak sie tylko żre i nie rusza to taK jest

Gość do koleżanki na górze
wiesz że w Polsce tylko 3 na 10 nastolatków jest otyła z powodu choroby A co z Tą 7 heh pewnie zdrowo się odżywia, i uprawiają dużo sportów tylko urodzili się z nadwagą hehe :)A co dowartościowania to każdy się dowartościowuje czym może i uwierz mi nie każdy komu grube laski się nie podobają jest pustakiem czy nieudacznikiem życiowym któremu kobieta nie daje

Gość sssssssssssn
Ale nikt tu ci nie pisze że masz wyglądać jak anorektyczna modelka ale jak masz nadwagę to na 95% jest to tylko twoja wina albo twoich rodziców co ci wpoili takie nawyki żywieniowe i rozwalili metabolizm za młodu. 50 lat temu w Polsce prawie nie było ludzi z nadwagą a teraz jest ich mnóstwo i przybywa, w podstawówkach to już co 3 bachor. I teraz mi napisz że to nie jest ich wina tylko ufo przyleciało i w nich tyle sadła wpompowało. I tu nie chodzi o nic niejedzenie bo możesz umrzeć z głodu mając 100kg nadwagi. Oprócz racjonalnego żywienia trzeba czasem ruszyć ręką i nogą.

Gość no tak jest
tak tak zgadzam sie w 100 % zamiast wzi ąc sie za siebie lepiej powyzywac innych że sie dowartościowują czyimś kosztem

Gość no tak jest
eeee grube laski może są i dobre w łuzku ale ja to bardziej jako eksperyment i mało perwersje sex z nimi traktuję

Gość kiaaaa
ja jestem gruba ,ochydna nie wiem juz obwisla jestem i faceci mnie wykorzysuja nie chca byc ze mna,wstydza sie mnie

Gość łojjjjjjjjjjjjjjj
łojjjj pustaki puste:) i jeszcze niedouczone!!!!!!!!! Najlepiej jest napierdalać nie znając problemu !!!trzeba się powyżywać w niedzielną samotną noc nad biednymi grubaskami, które tak naprawdę są seksowniejsze od niejednego pustaka wieszaka, albo od niuni z silikonowymi cyckami! haahahahahah

Gość heh...1111
to nie bądź sierotko i się nie dawaj wykorzystywać weź siew garść i zacznij się odchudzać schudnij i wszystkim tym co mogli być z Tobą ale się wstydzili Ciebie kopary poopadają .Ale czasem lepiej usiąść i narzekać niż się w garść wziąć i do roboty

Gość kiaaaa
latwo ci powiedziec ja sie odchudzam non stopa

Gość ostro88
tak no spoko a jaką diete stosujesz? i ile czasu już ? jakie ćwiczenia stosujesz przy tym ? bardzo ciekawa jestem

Gość kiaaaa
a to roznie nie jem po 15 ,nie lacze weglowodanów ,pieczywa nie jem ,cwicze bardzo duzo tyle ze mi w miesnie to idzie i efekt jest taki ze zamiast wygladac na wiotka to wygladam na taka przysadzista