Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Czy robie źle??

Polecane posty

Rozstałam sie kilka dni temu z chłopakiem, którego tak naprawdę nie kochałam, to on darzył mnie uczuciem, którego nie potrafiłam odwzajemnić, dlatego nie chciałm siebie dłużej a ni jego oszukiwac.W czasie, gdy z nim byłam poznałam jego kolege, którego jeszcze wtedy swatałam z moja kolezanka.OKazali sie kompletnie niedobrana parą, ona go olewała i upokarzała a on mimo, ze najpierw mu zalezało to jednak stwiedził, ze to nie była dziewczyna dla niego.Rozstali sie.W międzyczasie nawiązała sie między nami nic porozumienia, od początku znajomości lubilismy swoje towarzystwo.Często radziłam się jego a on mnie.Ostatnio spotykamy się na stopie koleżeńskiej..tak po prostu wieczorami idziemy sobie pogadać.On w ciągu dnia pisze mi sms-y co porabiam,oraz pyta się mnie o różne pierdoły,czy mogę mu spr autobus, czy jedziemy nad jezioro albo czy pójdę z nim na grilla.Tak to trwa.Czuję, że może być z tego coś więcej.Wiem, że podziela moje poglądy i sposób myslenia, nawet gdy byłam jeszcze z ówczesnym chłopakiem a on ze swoja dziewczyna to na imprezie rozmawialismy we dwoje,gdyż mój szanowny chłopak spędzał czas z innymi kolesiami jarając zioło a jego dziewczyna nawet nie miała z nim tematów.Czy jestem w ten sposób nielojalna wobec mojej kolezanki?i byłego chłopaka,(jarka) który w końcu jest kumplem (marcina)??

nie chcialo mi sie dokladnie czytac, ale mysle, ze nie :P

Gość cccc4
Ja wcale nie czytalam ale mysle ze TAK.

To mam druga prosbę, myślę, że mniej skomplikowaną, bo krótszą;] Jeśli nie chce Wam sie czytać to nie piszcie komentarzy ok??

Gość paulina909090
nie jestes nielojalna, skoro ze soba nie jestescie i on z nikim nie jest to chyba nic nie stoi na przeszkodzie, abyscie sie spotykali. Ale nic pochopnie, nie pakuj sie od razu w "zwiazek".

Gość paulina909090
"skoro ze soba nie jestescie" - chodzilo mi o tego Twojego bylego chłopaka ;]