Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczka daisy

rozstalam sie chyba z facetem

Polecane posty

Dlugo mnie tu juz nie bylo, ale dzisiaj mam takiego dola nie wiem jak zaczac juz w czwartek bylo cos nie tak, moj facet robil mi komentarze, ze jestem gruba, przytylam cholernie, ze gdyby byl bogaty to by sobie znalazl laske taka jak ma jakis tam pilkarz dzisiaj chcialam z nim o tym powaznie pogadac, rozmowa zamienila sie w klotnie, on powiedzial mi, ze jestem niezrownowazona, ze takie rzeczy sie mowi w zwiazku i powinnam mu byc wdzieczna za krytyke powiedzial tez, ze skoro tak reaguje to on ma dosc zwiazku ze mna i woli sobie poszukac kobiety, ktora bedzie silna i madra wszyscy mowia, ze powinnam sie cieszyc, ze on byl dupkiem i ciagnal mnie tylko w dol a ja caly dzien rycze, napisalam mu smsa, ze go kocham, on mi odpisal, ze ma to w dupie i mam mu nie pisac nic dopoki nie bedzie chcial ze mna gadac okropnie sie czuje

Gość o kurwaaaaaa
dziewczyno!!!!! weź się obudź!!! GDZIE MASZ HONOR?! on Ci napisał, że ma CIe w dupier wiec przyjmij to do wiadomosci i OLEJ TO i NIE KONTAKTUJ SIE Z NIM Chryste nie wierze,ze sobie mozna tak pozwalać :O:O:O

Gość zielooooona
szok!! co za palant... ty sie kochana musisz wyleczyc z tej milosci, bo tam zadnego uczucia nie ma, czysta trucizna, ten facet to toksyk prze wielkie T !! bierz nogi za pas, im szybciej tym lepiej

Gość szukam juz dlugo
laska daj se z nim spokoj ja waze 100 kilo a moj maz mi mowi ze jestem najpiekniejsza na swiecie:) dziewczyno nie daj sie ponizac

Gość chyba z facetem
miał tzytzki czy nie miała jaj ?

Gość titnette_
Powiedz sobie w duchu: A ja Ciebie też mam w doopie bucu jeden!!! Kobieto z takimi jak on trzeba krótko i zwięźle- nie chcesz dłuzej być ze mną - ok, rozumiem ale powrotów nie będzie , bo mam swoj honor i jeszcze znajdę kogoś kto mnie bardziej pokocha i bedę z nim szczęśliwa :) Olej dupka !

Gość titnette_
Niech wie co stracił :) Sama przyznaj - właśnie pokazał jak Cię szanuje... Więc nie martw się , poboli ale przestanie i powtarzaj sobie BYLE DO JUTRA ! :)

no wlasnie, to jest najgorsze... ja nigdy czegos takiego nie czulam, zawsze to ja zrywalam wypalone zwiazki a teraz to go naprawde kochalam wyciagam stare zdjecia,slucham piosenek,ktorych sluchalismy razem...nie wiem jak ja wytrzymam do jutra

Gość titnette_
Miałam to samo... Liczyłam każdy dzień, gapiłam sie na wspólne zdjęcia, miśka którego mi ostatnio dał...Ale pomyślalam sobie - Boze przecież jestem jeszcze młoda i tyle w życiu mnie może spotkać . Jeśli z niego wypłynęła w jednej chwili taka "żółć" to nie łudź się , ze sie zmieni i będzie lepszy. Miej swój honor, zasługujesz na kogoś lepszego, kto w przyszłosci nie powie Ci np. przy dzieciach : Boze ale zgrubłaś, zamieniłbym cie na inną gdybym miał kase itd. Postaraj sie zapomnieć i wyjdź z tego jak DAMA !!!!!!!!!!:)

Gość chyba z facetem
zawsze ty zrywałaś ... teraz raczej zraniona duma przez ciebie przemawia, a nie miłość

hehe, tak,zrywalam, ale wypalone zwiazki, gdzie juz nic miedzy nami nie bylo...przyjaznie sie z moimi oboma bylymi, to byly przyjacielskie rozstania przy piwie

ja nie marudze, wszyscy mi powtarzaja, ze jestem za fajna, zeby sie z takim meczyc, wiem, ze kiedys tam bedzie lepiej...ale sie czuje teraz sponiewierana, brzydka, gruba i nic nie warta

Gość no i widzisz że tak jest
00:10 chyba z facetem zawsze ty zrywałaś ... teraz raczej zraniona duma przez ciebie przemawia, a nie miłość

Gość a co znaczy to chyba
napewno sie z nim rozstalas

Gość chyba z facetem
jedna rada: tak jak dotychczas, wyobraź sobie, że to TY z NIM zerwałaś ;) i zapomnij o drugiej stronie barykady ... hellis.. jesteś tylko nickiem, prawda ?

Hmmm jak przetrwać najgorsze.. Przede wszystkim musisz zamknąć ryja i nie odzywać się do niego, ponieważ ma Cię w d.upie i dopóki nie zmieni zdania, siedź cicho. Po drugie, nie szanowałaś go i utyłaś. Co Ty myślisz, że jak w związku to nie należy dbać o siebie? Po trzecie. Jesz kupę?

Gość stara matura jeszcze
dziewczyna jakiegos piłakrza to pewnie Victoria Beckham chuderlak - anorektyczka hehe

kaczka Daisy - wiesz, takie znane i lubiane dostrzeganie plusów w sytuacjach kryzysowych :D na upartego, po babsku: "gdyby byl bogaty" - ale nie jest. pech - nie idzie mu startować do... ..."lasek takich jak ma jakis tam pilkarz" - to jak wdychanie 13latki do plakatu "ze jestem niezrownowazona" - a może on jest zbyt nudny, żeby cie zrozumieć? "ze takie rzeczy sie mowi w zwiazku" - zapewne ma na myśli obie strony - wywal mu wszystko podobnego kalibru (ale zgodne z prawdą) "on ma dosc zwiazku ze mna i woli sobie poszukac kobiety, ktora bedzie silna i madra" - i bardzo dobrze. ty JESTEŚ silna i mądra, dlatego swietnie poradzisz sobie bez niego wszyscy mowia, ze powinnam sie cieszyc, ze on byl dupkiem i ciagnal mnie tylko w dol - fakt :classic_cool: "ma to w dupie i mam mu nie pisac nic dopoki nie bedzie chcial ze mna gadac" - wtedy ty nie będziesz chciała z nim :):):)

Hehe, no w sumie to wszystko prawda:).Dzieki, pierwszy raz sie usmiechnelam...nie, ta laska to jakiegos niemieckiego pilkarza, schweinsteigera chyba

Gość mukalele
kaczka, opowiedz pare jakis chamskich historii, jak sie ogladal za innymi babami itp., musimy cie troche w bojowym nastroju potrzymac, zebys nie zdezerterowala i mu nie napisala nastepnego esa z cyklu kocham cie kochanie, pij, bij mnie, ale twoje kalesony na plocie sa priorytetem mego zycia:/

Gość majk leon
hehe dobre