Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczka daisy

rozstalam sie chyba z facetem

Polecane posty

no no no to ta, taka blondynka, moj byly ogladal na niem.TV mecz portugalia-niemcy i ja tam ciagle pokazywali na trybunach, jaral sie normalnie jak bob marley maryska...kurde, probuje sobie wszystkie jego chamskie wybryki wymyslec i mam juz pokazna liste

hehe, no juz mniej...3 miechy temu np bylam chora a musialam isc do pracy(dorabiam sobie jako barmanka na disco)...on mieszka niedaleko i dal mi klucz do swojego mieszkania, zebym potem u niego sie przespala, bo naprawde bylam chora, 40 stopni goraczki, katar,itp. Sponiewierana ide do niego o 4 nad ranem a tam...moj kochany byly wlozyl drugi klucz do zamka, tak, ze sie nie moglam dostac od wewntarz...z buta szlam do domu 6 km, bo zaden nocny nie jechal, a jak go rano zjeb... to na mnie nawrzeszczal, ze byl zmeczony i nie pomyslal o kluczu i ze moglam zadzwonic(jak mi dawal klucz to mi przykazal byc cicho, zebym go nie obudzila).

Gość ona wcale nie jest piękna
no i jeszcze po takich jego wybrykach jets |Ci jeszcze zal tego chorego zwiazku???????????Dobrze ze juz masz tego faceta z glowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RTo jakis totalny dupek byl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

byl zmeczony i nie pomyslal o kluczu i ze moglam zadzwonic jak mi dawal klucz to mi przykazal byc cicho, zebym go nie obudzila - i weź tu się z takim dogadaj :O ;)

no dokladnie, co bym nie zrobila bylo zle, ciagle mi pierd..., ze sie nie umiem ubrac, jak sie nie umalowalam to mialam pryszcze, jak sie umalowalam to bylam wytapetowana...tak samo teraz, mialam chyba powod zeby sie wkurzyc o te komentarze, nie, on odwrocil tak kota ogonem, ze to ja jestem wariatka, przewrazliwiona krolewna i ze on w sobie nie widzi winy, bo jako moj chlopak "ma prawo i przyzwolenie powiedzenia mi wprost, ze jestem gruba"

Gość carolcia 56
i jak tam daisy?

przespalam cala noc, zaczelam dzien od placzu, potem zjadlam sniadanie, znowu sie poryczalam, teraz jem i obiad i staram sie nie ryczec ciagle mam nadzieje, ze on zadzwoni

Gość nie zadzwoni
a ty jutro na zakupy idz, na dyskoteke, przestan myslec

Gość to wariat jakis byl
ciesz sie, ze sie z nim rozstalas, szukaj teraz kogos fajnego

wlasnie wstalam, spie,zeby nie ryczec cala moja rodzina sie cieszy i wszyscy znajomi ja jakos nie moge jest tu ktos?

Gość Arsena
czesc Kaczko Deisy... wiem co przeżywasz, bo w styczniu przechodziłam to samo. Jeśli masz ochote pogadac, to zapraszam na gg: 807150.