Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonely_flower

Jak poderwać dużo starszego faceta???

Polecane posty

Gość gość
A chętnie na wiążę znajomość z młodszą dziewczyną.

Gość gość
A mnie najbardziej kręcą długonogie naturalne blondynki.

Gość gość
O ile jest zainteresowana dziewczyna, to chętnie porozmawiam, poznam , zapraszam, może coś więcej niż tylko znajomość, pozdrawiam.

Gość myszka95szara
Witam Panie Grzegorzu!!!. Przeczytałam Pana wszystkie wypowiedzi na kafeterii Nie, nie napisał Pan czy się Pan zajmuje i jak zarabia Pan na życie Czy praca, którą Pan wykonuje jest bezpieczna.? Czy nie krzywdzi Pan ludzi.? Ktoś może pisać, że ma dobre serce a jest gangsterem lub złodziejem

Gość gość
Myszka 95 szara, nigdy nie zrobilem nikomu krzywdy, wręcz przeciwnie, bardzo dużo pomoglem, nie jestem ani złodziejem, ani gangsterem, nie wiem skąd taki pomysł, zszokowalo mnie to co przeczytałem. Jestem uczciwym człowiekiem, pozdrawiam.

Gość gość
Jeżeli pani Myszka, będzie kurtuazyjną w stosunku do mojej osoby, wówczas chętnie od powiem czym się zajmuję w sferach zawodowych.

Gość szara myszka 95
Panie Grzegorzu Nie zamierzałam być niekurtuazyjna Właśnie odeszłam od chłopaka, który miał niebezpieczna pracę i był niebezpieczny . Wolałam zapytać. Pracuję jako opiekunka do dziecka Bardzo lubię dzieci.!!! Bardzo zainteresowała mnie Pana osoba bo wydaje się Pan łagodny i wrażliwy Potrzebuje rozmowy skimś takim.

Gość gość
Bardzo mi milo, chętnie porozmawiam, proszę mi nie mówić na pan, Grzegorz jestem, apropos spraw zawodowych, zajmuje się aranżacją, dekoratostwem, instalacjami, budownictwem, oraz jestem twórca programu komputerowego. Ps. Chętnie poprowadze konwersacje.

Gość gość
Bardzo mi milo, chętnie porozmawiam, proszę mi nie mówić na pan, Grzegorz jestem, apropos spraw zawodowych, zajmuje się aranżacją, dekoratostwem, instalacjami, budownictwem, oraz jestem twórca programu komputerowego. Ps. Chętnie poprowadze konwersacje.

Gość gość
Przepraszam za podwójny tekst, wysłało mi przez przypadek.

Gość szara myszka 95
Grzegorz Bardzo mi miło z tego powodu. Marzenka jestem.!!! Nie wiedziałam, że można robić tyle rzeczy różnych Ja Skończyłam ogólniaka maturę mam i na niczym się nie znam za bardzo. Próbowałam pracować przy rozkładaniu towaru ale wolę dzieci Kiedyś chcę pracować w kinder parku albo założyć własne przedszkole. Ostatnio przeszłam bardzo ciężki okres mnóstwo stresu!!! Byłam z niewłaściwym mężczyzną Bardzo niedojrzałym agresywnym a jak ci się układa? Szukasz kogoś.? To prawda co pisała tamta Ania na kafeterii?

Gość gość
Tamta Ania była ze mną w zwiazku, ma 23 lata, mimo iz była ateistka nie chciała mieć dzieci, a ja bardzo chciałem się z nią ożenić, chciałem mieć choć jednego dzidziusia. Pomagalem jej dużo, by nie brakowało finansów, to nawet jeździłem, do Berlina, i Krakowa z powrotem, Salem jej co mogłem, zostawiła mnie dzień po zaręczynach, odeszła do takiego co mnie wyzywał przez telefon, bardzo brzydko postąpiła, bez serca. Bardzo wiele przecierpialem.

Gość gość
Marzena to ładne imię, heh wiesz co? Mam kolegę Grzeska ma partnerkę Marzenę, hmmm. A z założeniem przedszkola, to bardzo fajny pomysł, nie poszukiwalem nikogo do związku, trochę próbowałem, to oczywiste że chciałbym się przytulic, porozmawiać, pójść na spacer, do kina, etc.

Gość gość
Chciałbym dodać, iż również mi miło.

Gość gość
starszy facet to duza kasa

Gość szara myszka 95
Bzdura nie zależy mi na kasie ale uwaga szukam rozmowy przyjaźni nie sponsora. Ja mam 21 lat i nie jestem księżniczką Sama się utrzymuję. Również jestem ateistka nie zastanawiam się nad tym. To nie jest ważne. Ta Ania zachowała się źle Musiałeś duże wycierpieć podobnie jak ja. U mnie to trwało ponad dwa lata od skończenia ogólniaka. Zawsze marzyłam o własnej działalności aby nie pracować na kogoś. Do tej pory nikt mnie nie wspierał.!!! Moje marzenia były wyśmiewane. Grzegorz prowadzisz własną firmę?

Gość gość
Pieniądze to nie wszystko liczy się szczerość, charakter i serce. Do gościa powyżej, z poważaniem Grzegorz.

Gość gość
Marzenka, dlatego zwróciłem uwagę gościowi nad Tobą.

Gość gość
Tak Marzenko mam swoją małą firmę. A przez ta Anię wycierpialem, aż płakałem.

Gość szara myszka 95
Należy żyć skromnie aby starczyło tej planety dla wszystkich!!!

Gość szara myszka 95
Ja również cierpiałam. I w związku i po rozejściu. Czułam się niedoceniana Starałam się wszystko robić dobrze ale było źle. Dwa lata byliśmy razem ale wszystko było tylko moją winą. Poza tym jego koledzy też mnie obrażali. a on nie stawał po mojej stronie.

Gość szara myszka 95
Musiałam się wypłakać

Gość gość
Grzesiu reaktywacja? Stary idiota ,o mentalności nastolatka znów w akcji:-D

Gość gość
Jak bym czytał o sobie, aż mi Cię żal, oboje przeszlismy to samo.

Gość szara myszka 95
Czasami Los i Ludzie są złośliwi

Gość gość
Grzesiu dalej nie zamoczyles? Romantyku poprany. Normalna kobieta cie nie chce więc znowu próbujesz z malolatami? Żałosny jestes.. Piotruś PAN,dzidzia piernik:-(

Gość gość
Gość dziś 20:17 jeżeli masz kogoś obrażać, to lepiej nie wchodzi na te forum, nie zamierzam się znizac do twojego poziomu. Ja z Marzenką nie tolerujemy trywialności.

Gość szara myszka 95
Nie potrzebna uwaga Nie jestem małolatą

Gość gość
Tamta Ania cie olała, bo zrozumiała,że ma do czynienia z debilem,a nie z mężczyzna

Gość gość
Weź lepiej z tego forum. Nie psuj komuś relacji.