Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzeczna coreczka tatusia

moj ojciec uczyl mnie zawsze, ze to faceci maja za mnie placic na randkach

Polecane posty

Gość grzeczna coreczka tatusia

Raz umowilam sie z facetem ktory \"zapomnial portfela\" i jak moj tato sie o tym dowiedzial to kazal zerwac z nim znajomosc bo nie byl mnie wart. Dzis mam ukochanego ktory za mnie placi a tamten facet jest nadal sam:)))

Gość Mądrego masz tatusia
;)

Gość dziadu
no i mądry ten twój stary

Gość muszynianka z muszyny
a ile masz lat dziecko?ktora klasa ginmazjum? :O

Gość na opak...
cieniasa nigdy nie stać na zapøacenie za kawę i jeszcze do tego dorobi filozofię koleś z klasą płaci nie dlatego,że taki przymus,ale dla włąsnej satysfakcji

Gość makjsjdjh
Nie dziwie sie ,ze tatus w rten sposob cie uczył,bo po prostu chciał odciązyc swoj portfel,bo jakby uczył cie normalnie zyc,nie wykorzystywac facetow,to musiałby niestety za towje fanaberie pąłcic.Gdyby twoj tatus miał syna to na pewno uczył by go ,ze tylko w penych,rzadkich przypadkach mezczyzna moze płacic za kobiete.

Gość makjsjdjh
To,ze facet rozrzuca kase na lewo i prawo,płacac za wszysko nie oznacza,ze ma klase,tylko wrecz cos przeciwnego,to idiota ktory mysli,ze jak ma kase to od razu moze pozwolic sobie na wszystko i dzieczyne traktuje jak rzecz,bo ja sobie kupuje.

Gość kobieca kobieta
ja uważam że to zależy od sytuacji, ale jeśli jestem zaproszona przez mężczyznę z klasą, to rozumiem że nie myślę o kwestiach finansowych. Co innego sytuacja kiedy ja kogoś zapraszam albo kiedy spotykamy się na stopie koleżeńskiej. Tak, że zasadniczo zgadzam się z Twoim Tatą.