Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdańszczanka_32

mąż zdradził mnie z moją kuzynką i chce dejść

Polecane posty

Gość dobre to ........
buahahaha widac jak bardzo pusta i niemadra jestes "On na to że ona jest kobieca, ciepla, i podoba mu sie a związek ze mną to fikcja, bo zawsze mialam wazniejsze rzeczy na głowie." Laleczko, pzeciez tym zdaniem wyjasnil ci co sie w zyciu liczy .... Nie twoja chuda dupcia, ale niecoe wiecje ...Ale nie bede ci tego wyjasniac, bo i tak nie pojmiesz.... wraz z utrata wagi, pozbylas sie tez rozumu :o :o

Gość dobre to ........
buahahaha widac jak bardzo pusta i niemadra jestes "On na to że ona jest kobieca, ciepla, i podoba mu sie a związek ze mną to fikcja, bo zawsze mialam wazniejsze rzeczy na głowie." Laleczko, pzeciez tym zdaniem wyjasnil ci co sie w zyciu liczy .... Nie twoja chuda dupcia, ale niecoe wiecje ...Ale nie bede ci tego wyjasniac, bo i tak nie pojmiesz.... wraz z utrata wagi, pozbylas sie tez rozumu :o :o

Gość wqeqweqew
Rety, 170 i 48 kg kobirto Ty masz anoreksję?? Fuu, facet się obijał o Twoje kości i tyle

Gość uppupupupupup

Gość Wyluzowany
Ja osobiście kocham kobitki przy tuszy.Są na ogół ciepłe,kobiece a ich ciało jest tajemnicze.To co chuda ma dla wszystkich, puszysta ma tylko dla swjego faceta, i to jest takie pociągające w tym wszystkim

Gość Kajkakajka
Być może on się po prostu w niej zakochał. W jej wnętrzu. Uroda nie jest w zyciu najwazniejsza. A juz na pewno nie na dluzsza mete.

Gość Wyluzowany
Dziewczyny!!!! nie martwcie się ,że tu i ówdzie macie za dużo.Ja kocham te cudowne oponki u mojej żonusi.Jest bardzo wielu facetów którzy lubią jak kobieta jest puszysta.Ja osobiście nigdy w życiu nie obejrzałbym się za szkieletem.A ta Gdańszczanka to popaprana jakaś.A Jacek to po prostu głupol

Gość gość
15.47 - Rzeczywiście tajemnicze, nigdy nie wiesz co sie znajduje pod walami tluszczu :D