Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitast

co zwykle , oprócz zakupow , robicie w centrach handlowych

Polecane posty

Gość jowitast

Witam , Gdybyscie miały (lub mieli w przypadku Panów) ewentualnie czas i ochotę wyrazic swoją subiektywną opinie na temat sposobów spedzania czasu w galeraich handlowych i zgodzili się odpowiedzieć na 4 pytania związane z tym tematem, byłabym b wdzięczna za pomoc w dostarczeniu tresci merytorycznych dotyczących istoty wspomnianego zagadnienia.Pisze prace zaliczeniową z przedmiotu 'Kultura i zachowania konsumenckie: Byłabym wdzieczna również za inne luźne uwagi i spostrzeżenia zwiazane z tym tematem. Pozdrawiam Oto pytania: Pytania dotyczące sposóbow spedzania czasu w centrach handlowych ? 1,Jak często, w przybliżeniu , odwiedza Pan / Pani centra hanlowe? ( (regularnie, nieregularnie)tzn co 1 tydzień , co 2 tygodnie, co pół roku ?:) 2 . Czy udaje się Pan / Pani do centrow handlowych w konkretnych celach, czy tez zdarza się Panu/ Pani podejmowac decyzje o zakupach w sposób spontaniczny ?:) 3. Czy oprócz zakupów , korzysta Pan/ Pani z innych uslug oferowanych na przestrzeni centrum handlowego : np kina, restauracje, banki ?:) 3. Czy w aspekcie życia towarzyskiego i zawodowego , jak ocenia Pan / Pani atrakcyjnosść centrów handlowych jako miejsc spotkań ?:):) 4.Ewentualne Pana/ Pani subiektywne uwagi , spostrzezenia , obserwacje dotyczące centrów handlowych jako miejsc spotakń i kształtowania sie rozmaitych form miedzyludzkich kontaktów ?:) Jesli to mozliwe prosiłabym o ( ewentualne)podanie nastepujacych danych o sobie Wiek : Wykształcenie: Miejsce zamieszkania( orientacyjnie) Zatrudnienie : tak lub nie Ewentualnie

Gość poanawiacz
jeżdżę ruchomymi schodami patrząc w górę i podglądając majteczki innych dziewczyn aby dowiedzieć się jaki mam założyć na najbliższą randkę

Gość żalllllllll
1. nieregularnie, wyciągając średnią raz na miesiąc 2. różnie, ale przeważnie wiem co chcę kupić. tzn jest tak, że jadę po jedną konkretną rzecz między innymi ;) 3. korzystam, jak wymionione: banki, restauracje, kawiarnie 4. wg mnie zjawisko spędzania wolnego czasu w rozmaitych centrach staje się coraz bardziej popularne, szczegolnie wśród młodych ludzi. Oprócz zakupów - sklepy, butiki, dochodzą inne możliwe aktywności, wymienione wyżej. Duzo by pisać (tożsamość konsumenta, pałace marzeń itp) Wiek: 22 Wykształcenie: średnie, obecnie student miejsce zamieszkania: miasto powyzej 500000 zatrudnienie: tak Polecę Ci coś, myslę, że przyda Ci się w pisaniu pracy: Fiske, John. (1989). Reading the Popular. London: Routledge. Showalter, Elaine. “Emile Zola, Au Bonheur Des Dames (The Ladies' Paradise).” http://us.penguinclassics.com/static/html/essays/emilezola.html. Fiske mam gdzieś na kompie, jeśli chcesz mogę się tym podzielić. Esej Showalter tez powinien być przydatny. Mam coś jeszcze, jakbys chciała to daj znak w tym topiku.

Gość żalllllllll
ulala, link nie działa. W każdym razie dysponuję i esejem;)