Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulica marszałkowska

jak poznaliście swoją drugą połówkę????

Polecane posty

Gość ulica marszałkowska

jak się poznaliście, gdzie? Jakiś przypadek, znalezienie się po prostu w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie itp? Jak to było, jest z Wami?:)

Gość wiosenna mgla
w pubie

My się poznaliśmy klasycznie - w knajpie. I bardzo mi się wtedy nie spodobał ;) Natomiast on twierdzi, ze z jego strony była to miłość od pierwszego wejrzenia :)

Gość yogurt malinowy
w szkole, w liceum. Ale tylko się poznaliśmy. Potem okazalo się, że wylądowaliśmy na tych samych studiach, tylko w innych gr. I jestesmy teraz razem.

Gość ja w szlafroku zwykle
Z ogłoszeni w posacie, a co?

Gość stary znawca pipek
swoją drugą połówkę poznałem po pierwszej połówce, miała na imię Absolwent

Gość sprawa mocno śmierdzi
moja druga połowa to brat dziewczyny z którą mnie zdradził mój poprzedni facet:-) zobaczyłam swojego eks w poniedziałkowy poranek, jak odprowadzał jakąś dziewczynę na tramwaj ze swojego przystanku po domem - w tramwaju do niej podeszłam, zaprosiłam na kawę, dowiedziałam się, że mnie dupek z nią zdradza, po czym wyraziłam chęć wypadu na piwo końcem tygodnia i dodałam, że jak ma jakiegoś fajnego brata, to niech go weźmie - i wzięła :-)

Gość yogurt malinowy
moja koleżanka poznała swojego narzeczonego w Galerii Mokotów:P w jakimś sklepie z ubraniami, zapytał ją czy jemu pasuje ten kolor czy coś takiego. Potem na kawę poszli:) są zaręczeni od pół roku. w sumie troche rządzi tu przypadek.

troche wstyd sie przyznac ale przypadkowo na czacie;)akurat po rozejsciu sie z poprzednim weszlam na czat w celach rozrywkowych,zagadal do mnie jakis gosciu a potem sie spotkalismy.po roku jestesmy narzeczenstwem :P

Gość jagoda k.
w księgarnii

Gość kjkj
na czacie:D

Gość kobieca kobieta
na kursie angielskiego - on uczył, ja studiowałam

Gość reer
w necie, na Sympatia.pl :)

w knajpie, siedzialam sama, zadzwonilam po kumpla, przyszedl z kolegami, wsrod ktorych byt moj obecny maz, ale wtedy nie zrobil na mnie wiekszego wrazenia, po pol roku spotkalismy sie na imprezie i bylo super, ale ja bylam w zwiazku, 2 miesiace pozniej zaczelismy sie spotykac w barach niby przypadkiem ( ustawione przez znajomego, ktory chcial nas wyswatac:), az wreszcie zaprosilam go do kina i tak poszlo.

Gość lilka19
Lady to tak jak ja:d tez na czacie i to erotycznym:P byłam tam dla rozrywki nie szukałam chłpaka ani on dziewczyny, nawet nie pomyslalam nigdy ze sie zgodze na spotkanie:P

Gość lilka19
jestesmy ze soba juz ze soba półtora roku😘

hehe a ja nie na erotycznym:)ale tez nie mialamtakich planow,ot tak sobie weszlam z nudow i zeby z kims pogadac;)no i nie żaluje:p

Gość lubie czerwone tuliany
ja na czecie jakoś bym się bała...;) Swojego chłopaka, z którym jestem od prawie 2 lat, poznala mnie koleżanka. Przypadek - siedziałyśmy sobie na terenie kampusu uczelnii, coś tam spisywałyśmy i przyszedl on - oddać jakąś płytę (bo to byl kolega jej brata). Potem on ją poprosil o moj nr telefonu, napisal smsa.... i się potoczylo;)

Gość wiatrak..
Czyli wiekszosc to przypadek. Czemu mnie to niespotyka? Nie kazdy na to zasluguje? :/

Gość Narzeczona .
ja poznałam swojego męzczyze podczas swatania mojej kumpeli :) ale on nawet na nia nie patzrył :P stracilam głupią (bo taka jest) kumpele a zyskałam swojego towarzysza życia :)

Gość lilka19
lubie czerwone tuliany jak tak samo myślałam:) nie dopomyslenia było dla mnie spotkanie sie w rzeczywistosci z kims z neta.... a on.. a sama nie wiem czemu sie zgodziłam:P po miesiacu gadania wreszcie sie spotkalismy i tak samo jak Lady nie załuje niczego:)

Gość makrela_28
chodzilam na siatkowke, a on byl trenerem:) tak go poznalam, ale spiknelismy sie dopiero gdy juz na nia nie chodzilam i spotkalismy sie przypadkiem w pubie-ja bylam ze znajomymi, a on z kumplem, podszedl i pogadalismy sobie co tam slychac itp. i umowilismy sie na nastepny weekend :) minelo niecale 3 lata, jestesmy juz malzenstwem :)

Gość makrela_28
autorko, poprostu trzeba wychodzic z domu, robic to co sie lubi, a jest duze prawdopodobienstwo ze spokasz kogos i to kogos kto ma podobne zainteresowania :)

Gość jabymubilaoboje
sprawa mocno smierdzi- musisz byc fajna dziewczyna, serio:)

Gość A kawe kupiles hehehe
Moj zapytaj mnie o godzine gdy stalismy na przystanku:D

Gość 6788999jjjj
ja poznalam mojego jak sie przeprowadzilam z kolezanka do innego miasteczka.. mOja kolezanka go znala... hahah pierwsze moje wrazenie bylo smieszne bylam pewna ze ejst gejem przez jego glos.. a okazal sie hahaha sexoholikiem... i napewno nei gejem

Gość cxv
"Moj zapytaj mnie o godzine gdy stalismy na przystanku" mozesz napisac, co sie dzialo dalej? Zaprosil Cie na kawe, czy cos innego? Ciekawi mnie to ;)

Gość na dyskotece
zapoznał nas chłopak, który mnie kochał i chciał być ze mną :D później pluł sobie w brodę, zaczął szpącić, najeżdżał na mojego ukochanego, odizolowaliśmy się od niego - nie wiedziałam, że taki palant z niego eh. jesteśmy małżeństwem od pół roku :D