Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jklkjskasjd

czego to może być objaw?

Polecane posty

Gość jklkjskasjd

od jakiegos tygodnia mam zieloniutki stolec. jak swieża trawka. nie jem zbyt wielu zielonych rzeczy. prawie wcale.jakis lisc salaty raz w tyg. do tego bardzo boli mnie brzuch, a od wczoraj mam biegunke. jesli ktos wie co to moze byc niech mi napisze...

Gość jklkjskasjd
wiem, że to głupi problem, ale ja sie naprawde kiepsko czuje. a jutro musze zasuwac do pracy itp. nie zdaze pojsc do lekarza przed praca wiec chcialabym jakos sie podleczyc. do tego od kilku dni mam 37,4 temperature.

Gość może masz jakieś pasożyty
lub zatrucie.Idź koniecznie do lekarza!

Gość może masz jakieś pasożyty
podleczyć sie teraz możesz najwyżej czymś na biegunkę np.węgiel,Stoperam lub Smecta.Ale po pracy koniecznie do lekarza tym bardziej,że masz podwyższona temp.co wskazuje na jakąś infekcję,stan zapalny.|Nie bagatelizuj tego!

Gość jklkjskasjd
chyba w koncu pojde. tyle ze ja mam do lekarzy ostry uraz. a do tego przez ostatnie kilka dni nie moglam odejsc od toalety dalej niz do sasiedniego pokoju. kolezanka zasugerowala mi ze to moze byc wirus rotha (jakos tak) i ze to trzydniowka, ale mi jakos nie przechodzi. co wiecej mialam okres i powinien mi sie juz skonczyc, a ciagle mam takie dziwne krwawienie. taka bardzo jasna krwia.