Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OrkaST

Nudy na pudy w wakacje

Polecane posty

Gość OrkaST

Pytanka dla młodzieży mieszkającej w małych miejscowościach i wsiach. Mogą też się wypowiadać troche starsi, np. 20-parulatkowie. Tylko proszę o powazne wpisy z różnymi propozycjami. Jakie macie sposoby an nudy w wakacje??? Tylko, ze ja mieszkam na wsi i na dyske czy żeby pochodzic sobie po jakimś centrum to opcja nie dla mnie a strasznie mi się nudzi. Proszę o jakieś propozycje i pozdrawiam :)

Gość heh ludzie z maista jeżdza
na wies właśnie żeby sobie wypocząc w wakacje:) a na nude- grill, opalanie, siatkówka, wycieczki rowerowe, garden party... a wszytko to w miłym towarzystwie- wtedy o nudzie nia ma mowy;)

Gość ale wam zazdroszcze wakacji
:(:(:(:(:(:(

Gość OrkaST
no ok, grill, wycieczki itp ok ale do tego to raczej trzeba mieć towarzyswo a u mnie nie za bardzo jest, bo wszyscy znajomi powyjeżdzali do ciotek, babek itp. i co sama mam grila zrobić :) ??? heh :D * A ja bym wolała mieszkać w mieście, bo jak czasami jeżdżę np. do jakiegos wielkiego centru, to aż mnei skręca, ze nie mam tego an codzień. A uwierzcie mi, ze jak ma się ta cudowną wieś non stop na wyciągniecie ręki to się o troche nudne obi. Nie to co w miescie, tam cały czas coś się dzieje... Jeszcze jakieś pomysły? bo komp, telefon, karty, TV, sluchanie muzyki, wylegiwanie sie całymi dniami i spanie mi sie już znudzily.

Gość OrkaST
Przydadzą się jakiekolwiek pomysły :) Bo moje się już wyczerpały hehe =) A przynajmniej napiszcie co wy, mieszkający w mieście na codzień robicie. :-)

ja z samego rana pracuje jakoś tak do 14 potem jak wracam to sie troche opalam jak jest słońce jakoś tak o 16 jade albo ide na ''miacho"" :P:P tam albo do biblioteki albo do znajomych wracam i na kompa taki zwykły szary wakacyjny dzien

Gość sroka pf
ponawiacz -> taaa... nie żartuj.... :|

Gość sroka pf
och no to ukłon dla ciebie do samej ziemi za ten szlachetny czyn, że pomogłaś kapuście przeżyć w tym okrutnym i bezboshnym swiecie pełnym świń, cham*w i frajerów, bo inaczej sama by sobie nie dała rady, zresztą wnisoskując z twojego poziomu inteligencji powinnaś wiedzieć takie rzeczy, które decyzdują o wyższości kapusty nad człowiekiem.... :!

Gość OrkaST
Czy ktoś mógłby wrócić do mojego tematu? plis, bo sie zanudze na śmierć :), Sroka hehe nieźle powiedziane :P

Gość makówkaaa
a ile masz lat, ze nie potrafisz sobie sama zoragizowac zajecia?? pomoz rodzicom, mamie w sprzataniu i gotowaniu, moze w ogrodzie jakies prace tez sie znajda.. np. koszenie trawnika, podlewanie roslin. zacznij biegac albo nie wiem uczyc sie slowek z angielskiego :p

Gość Gaaaaaaaaaaaaaaaaalooooooo
Ja mam trochę więcej lat, ale może nie obrazisz się jak Ci odpowiem jako, że osoby w moim wieku nie były tutaj zapraszane :D :D :D :D Ja mam rodzinę, dom, pracę w efekcie mało czasu, ja się nie nudzę, bo nie mam kiedy. Co na nudę: książka, kiedyś czytałam wszytskie, które wypożyczyłam, bez względu na to czy dobra czy nie, tak na zasadzie ćwiczenia siebie, żeby się od razu nie poddawać możesz poćwiczyć, np rano wieczorem pobiegać, mieśnie brzucha czy coś tam poszukać pracy na wakacje pomóc w domu zrobić jakiś dobry uczynek

Gość OrkaST
dzięki za wszytskie wyowiedzi, ale ja i tak sprzątam, odwedzam moją starszą sąsiadjkę, czytam książki, ćwiczę, biegam a i tak jeszcze sie nudze A są jeszcze jakieś pomysły??? :) :D I wielkie thx za tamte :)

mozesz wybijać komary bo mnie strasznie gryzą...wrrr ja bym pouczyła sie tanczyć, a jak już nic sie nie da zrobić wpadaj do mnie u mnie sie nudzić nie bedziesz :D

Gość OrkaST
heh Zuzka dzięki za zaproszonko :) A moze jeszcze ajkieś propozycje???? heh uwaga uwaga czeka was jeszcze z 30 takich pytań heh :P

Gość zbyt mocno ciekawska
A ja zazdroszcze ci wolnego czasu bo tez bym go chciala miec dla mnie i mojego meza. On pracuje, ja kurna studiuje (teraz do tego sesja) i kiedy tu byc razem? Jak juz mi sie zdarza wolne chwile (szczegolnie po egzaminach) to rano ina na basen, po poludniu ogladam film, jade na zakupy z mezem, potem do kina albo do jakiejs knajpy, albo siedzimy w domku i ogladamy film.

Gość OrkaST
o to jest świetny pomysł, sama bym na to nie wpadła. aparat mi sie popsuł, ale mam fona z aparatem 3,5mPx, więc fotki wychodzą po prostu bajeczne. Dzięki za pomysły, wymyślicie coś jeszcze? :) Piszcie co sami robicie gdy macie duuużo czasu wolnego. :)

Gość OrkaST
na prawko troche za wcześnie, mam 16 lat ale mi jeszcze jeden pomysł podsunęłaś - mogę poprosić starszego brata żeby mnie pouczył, na główną drogę to raczej nie wyjadę, ale na tych bocznych drogach to raczej wiele samochodów nie jeździ :). A i jeszcze jakieś pomysły??? Buśśśki dla odpisujących, psizcie co wy robicie. :P

jedz na jakies zakupy, wieczorem do kina albo do knajpy wyskocz

No wlasnie, z facetem to dobry pomysl, wtedy to na pewno nie ma nudy tylko z wytesknieniem sie czeka na wolny czas:))

Gość OrkaST
zuska - szukam, ale za bardzo nie ma takiego co by mi odpowidal, są tylko tacy nadający się na kumpli, chociaż jest taki jeden, to zajęty :(....

Jeśli mowa o wioskach to na wioskach są najlepsze imprezy tam sie poznaje full osób i wogle jak nie na Twojej to na sąsiedniej..

Gość OrkaST
tyle zw u nas takie imprezy są raz na 100 lat.... :/ jedyne okazje to sylwester i dożynki :(

Gość wiosenna mgla
Fajnych ludzi (facetow) mozna tez wyhaczyc w pubuch. Ja tak wlasnie poznalam mojego faceta.

Gość OrkaST
ja nawet nie wiem gdzie jest najbliższy pub :) heh prade powiedziawszy to mieszkam troche w zad**piu, ale cóż taki los :) a jakieś inne propozycje, (nie dotyczące facetów)????

Ja też mieszkam za górami za lasami...i u mnie w wiosce to rzeczywiście sama patologia i żuleria, ale za to w sasiedniej wiosce zawsze jest co robić...a gdzie Ty mieszkasz (okilice)

Gość OrkaST
ostrowiec świętokrzyski.