Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

pustka w głowie

Polecane posty

dziołszki pomóżcie mam chrześnicę i chcę jej kupić jakiś fajny prezent dziewczynka ma 7 lat nie komputer bo dostanie na komunię nie rower bo ma więc co ???? :( mam czas do września

Gość surykotka
kup jej dom dla lalek :D ja w jej wieku marzylam o takim, ale niestety nigdy nie dostalam :/

no właśnie nie może być duże bo mi do samolotu nie wejdzie czym się interesuje lubi czytać dobrze się uczy i dlatego ma być fajny prezent malować lubi no jak to dziecko

Gość surykotka
kup jej po prostu jakas fajna ksiazke z basniami:) i do tego dorzuc jakis grosz;)

no nie na komunię komunia za rok i lapciora dostanie książka no nie wiem musi byc coś fajnego sztaluga fajny prezent już o tym myślałem ale będzie problem z samolotem tym gorzej że ona też będzie musiała to samolotem przewieźć kasa dla 7 latki to bez sensu ale farby :) no może

zapytam jeszcze siostry ale papier i farby to dobry pomysł :D:D tylko jakie farby :( ło matko plakatówki , akfarele :O?

piąte koło - chyba od siostry powinienes zaczac :P . a nuż mała ma jakiś wymarzony prezencik? tylko jakie farby ło matko - plakatówki to sobie w papierniku zakupi :D może książkę o technikach malowania dla początkujących? :classic_cool: będzie i jedno, i drugie

Gość taka jedna ona
ja mojej chrześniaczce kupilam scrabble i pamiętnik - była zachwycona.

Gość za 3 złote chciałes kupić
książkę swojej chrzesnicy???

Gość Chciałeś kupić...
Szczerze to uważam, że taka książka, jakiś kurs malowania dla dzieci jest naprawdę bardzo fajnym pomysłem, jeśli dziecko przejawia chęci do tego. Tylko musisz wypatrzeć taką, która zainteresuje to dziecko, będzie wystarczająco kolorowa, ciekawa i prosto wyjaśniona co i jak.

Gość Tzn taki zestaw jest bardzo
fajnym pomysłem.

:D:D:D:D oooo dzięki helio...... ta o zwierzętach jest super ona lubi malować zwierzęta :D:D:D:D:D dla helio... 🖐️🌼

Gość to kup zestaw malarza
i ta ksiazke