Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jak wyprawić ROCZEK ??

Polecane posty

jakie menu, atrakcje ? co planujecie ? Mamy \"po\" - co możecie doradzić ? dzieki z góry :)

Skromnie, rodzice, rodzeństwo, dziedkowie, chrzestni, najbliżsi przyjaciele. Duuużo kolorowych balonów, zabawek, słodyczy, jedzenie na kolorowych talerzykach, niech atmosfera będzie typowo dziecięca. W żadnym wypadku alkohol, co najwyżej symbolicznie szampan.

U nas byli tylko dziadkowie i chrzestni :) Cały pokój udekorowałam balonami i dekoracjami z kubusiem puchatkiem :) Do jedzenia był tort zaprojektowany przeze mnie a na ciepło tylko kiełbaski i sałatka jarzynowa ... i było ok :)

no właśnie też optuję za raczej skromnym menu, dzieki za rady🌻 ktoś jeszcze coś może polecić ??

...jakie papu - skromne bezpretensjonalne a ciekawe ? bedzie pewnie ciepło ;)

Mi zależało na zrobieniu zabawy z myślą o dziecku a nie o dorosłych dlatego też nie było jakiś wielkich szaleństw.Dzień przed roczkiem wybraliśmy sie z synkiem na sesje fotograficzną - ale taką zabawną a nie pozowaną :D .Później w ramkę oprawiliśmy fotki i daliśmy w prezencie dla dziadków i chrzestnych. Pokój udekorowałam samymi balonami,był tort w kształcie auta,owoce i 3 sałatki i szaszłyki.Oczywiście zero alkoholu :)

to zależy... na ile osób planujesz.. kawa czy też obiad... masz ogród czy nie... na luzie czy bardziej kameralnie... Ja Ci powiem tak: roczek Małego robiliśmy w restauracji - niby oki, nie ma zmywania, zero roboty ale.. - powiedziałam pierwszy i ostatni raz! Jak dla mnie to było jakoś tak sztucznie, nie wiem, może dziwnie ale roczek to dla mnie było takie rodzinne święto i obce miejsce, kelnerki, nie to zdecydowanie nie dla mnie. Teraz robiłam 2 latka synka w domu - impreza na 20 osób i może ciasno ale o wiele bardziej mi się podobało i dziecku z pewnością też :D

Gość gv65thwrygw54t
a iloe kosztuje taka sesja u fotografa ? i ile mieliscie zdjec

Ja za taką sesje prawie 2 lata temu płaciłam tak jak : Za ,,czas fotografa" , 1 fotkę formacie A4 i 4 fotki formacje 10x15 (wszystko było bez ramek!) Mogłam jedynie co wybrać ujęcia.Zapłaciłam 130 zł.