Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robie czy niei tak zle

znow dostalam opierdziel

Polecane posty

rodzice ciagle na mnie narzekaja :( mam juz dosc :( to co mi powiedza to zrobie .. a i tak narzekaja ze nic nie robie... i kupy mi sie to nie kleji... ja codziennie rano ide na zakupyzeby byl dobre pieczywo ja posprzatam ja im zrobie kanapki na sniadanie , czasem musze cos na obiad i poprasuje i wypiore ale wedlug nich nic nie robie..i jesczze dzis sie ojciec zdenerowowal bo zbil popielniczke i tez niby to moja wina .. popielniczka lezala na stoliku a ja polozylam tam zakupy i ojciec siegajac po nie zachaczyl o popielniczke...ja jej naprawde nie widzialam.. co moge ejszcze robic zeby widzieli ze jednak "cos robie"

Gość hhhhfgfgfgdtev
wersja pierwsza: rób obiady , kolacje i śniadania, sprzątaj, pierz ich ciuchy chodź po zakupy, przynoś dobre oceny i pracuj na kieszonkowe z których będziesz mogla opłacić cześć zakupów. wersja druga : idź na studia na uczelnie odddalona 500 km od rodzinnego gniazdka i wystąp o alimenty

wszyscy rodzice tak mówią, moi też, codziennie słyszę 'ze nic nie robię''...ale w sumie to jest prawda:P:P nie no żarcik;)

ale ja chodze na zakupy pisalam juz... robie pranie ich rzeczy to tez pisalam...nie dostaje kieszonkowego ..

Gość hhhhfgfgfgdtev
wiec pozostaje ci wersja druga :P

;/

Gość I have been informed
każdy z rodziców tak mówi swojemu nastolatkowi czy licealiscie. Nie dośc ze sie zle uczy, nie pracuje, nie studiuje to jeszcze kase ciągnie, z łaską pomaga albo wogóle nie pomaga.To jak pasożyt. kazdy z rodziców ma kłopot wtedy.Najlepiej abys dobrze sie uczyła, nocami zakuwała i wtedy rodzice nie będa cię obowiązkami obarczac.Bo twoim obowiązkiem jest dbac o swój pokój,pomoc rodzicom skoro cięzko pracują. Czy tak duzo oczekują? a potem rosną takie babska co nawet prania nie potrafi zrobic czy zupy ugotowac. Trzeba od dziecka uczyc i wymagac.

czy ja nic ni robie????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I have been informed ?? Kurwa robie 5 razy wiecej niz moje kolezanki! mam wracac jeszcze o 24 do domu i kieszonkowego nie dostaje! i nie ciagne kasy!!!! i wlasnie skonczylam liceum w tym roku!!