Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qpqpqp

Czy to jest normalne

Polecane posty

Gość qpqpqp

Zabolało mnie ostatnio takie zdarzenie: leżymy wtuleni w siebie,nagle mówię mu: o,nie masz dziś obrączki! (nosi srebrną),on: ,,no tak,zapomniałem". Ja mu mówię,że nie lubię,jak ją nosi...Kiedyś zapytałam skąd ją ma,powiedział,że sam sobie kupił,a podczas tej ostatniej rozmowy mówi,że nie pamięta,że nawet gdyby dała mu ją któraś z poprzednich dziewczyn,to co? Może to głupie,ale poczułam się,jakby ktoś mnie czymś uderzył w głowę! Nosi obroczkę od byłej?! :/ Aha,powiedział,że nosząc ją czuję się poważniej :o:o:o

Gość qpqpqp
No o to,że będąc ze mną nosi obrączkę,którą dostał od byłej dziewczyny!

no też za bardzo nie wiem o co chodzi :D nawet jeśli od byłej to co z tego? może mu się podoba obrączka i nosi? wcale nie musi to oznaczać że myśli o byłej albo ma do niej sentyment :O

Gość nevadka
starym sentymentom należy powiedzieć won!

Gość qpqpqp
No nie wiem,ja nie noszę ciągle biżuterii od byłych chłopaków,bo by mi tylko o nich przypominała... Czyli myślicie,że przesadzam?

Gość svfdvf
daj spokój, srebrna obrączka nie ma większego znaczenia niż inna biżuteria natomiast głupio z nią z pewnością wygląda, jak zresztą każdy chłopiec z sygnetem czy jakąś tanią atrapą obrączki... ale to już inny temat

Gość qpqpqp
Pocieszyłyście mnie :p Dzięki,może rzeczywiście powinnam dać sobie na luz

Gość zrób test na HIV
powiedz mu, że ta obrączka jest tandetna, wygląda niemęsko... i kup mu z białego złota

Gość qpqpqp
Nie kupię mu,bo jestem obecnie niepracującą studentką,nie stać mnie na prezenty z białego złota :D

Gość qpqpqp
Doszło już do tego,że śniał mi się ta obrączka,a w senniku napisali: ,,symbol związku,bliskości uczuciowej,więzi duchowej i oddania się innej osobie". Kurde,jakbym ja zobaczyła,że mój były nosi obrączkę ode mnie,mając nową dziewczynę,to dziwnie bym się poczuła,ale przyznam,że pomyślałabym,że nadal wiele dla niego znaczę. Oszalałam! Już się uspokajam