Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

almaxea

Lody, lody . . .

Polecane posty

nigdy nie doszłam z chłopakiem do tego etapu. może to dlatego że żaden z moich związków wcale nie trwał długo. a więc . . . nie mam nic przeciwko robieniu lodów ale . . . bałabym się. a raczej byłabym zawstydzona i nie wiedziałabym od czego zacząć. jeśli podczas gry wstępnej nie zrobiłabym mu loda to stałoby się coś okropnego? nie mówię że miałoby być tak zawsze ale np za pierwszym razem . . . nawet nie przed seksem ale jeśli tylko bysmy się pieścili . . . co o tym sądzicie?

Gość Kobietka Wesoła
haaaaaaaaaaaaaaaa ja też chciałam napisać, że uwielbiam truskawkowe

Gość gtgr
a mocno tryskał ?

Gość Irsiss
almaxea, nie ma czego się wstydzić ;) ja uwielbiam sprawiać facetowi przyjemność :D ta zadowolona minka i oczka.. ;) okropnego by się nic nie stało, ale jednak to miły dodatek do pieszczot. A Twój partner wie, że nei robiłaś tego nigdy wcześniej? Porozmawiaj z nim po prostu :) w związku nie powinno być tematów tabu, szczególnie jeśli chodzi o seks. W końcu ma być miło obojgu, no nie? ;)

nie wie czy robiłam czy nie. o przede mną miał jedną poważną dziewczynę . . . był z nią dziewięć miesięcy. ciekawe czy ona mu robiła loda. jeśli tak to nie mogę być gorsza :D

Gość Irsiss
uwierz, że w takiej chwili on nie będzie o niczym myślał ;) a już na pewno nie będzie porównywał Ciebie do innej :D

mam nadzieję. ale i tak byłabym pewnie straszne zestresowana ;P i pewnie z tego stresu wszystko zrobiłabym źle xDDD

Gość Irsiss
tu nie da rady nic źle zrobić.. facet jest w gruncie rzeczy prosty 'w obsłudze' :D no może czasem lekko skrzywiony ;)... a tak w ogóle ile masz lat? :)

wszyscy mówią że są prości w obsłudze ;P chyba i racja ale stres robi swoje ;P 18 lat mam

E tam, nie stresuj się :) pamiętasz jak to było z pierwszym pocałunkiem? :P też większość przed mówi, że nie wie co ma robić.. jak się zachować.. co zrobić z rękoma.. co z językiem :D a jak dochodzi co do czego to jakoś potrafią ;) z tym jest tak samo :) przede wszystkim zero stresu! miła atmosfera.. no i niech to wyjdzie spontanicznie :)

Gość MUSISZ PAMIETAC
Pamietaj tylko o tym, ze jesli zrobisz mu loda i mu sie nie spodoba, bedzie Cie zdradzal. Mezczyzna musi dostac to, czego chce. Polecam cwiczenia z bananem, serdelkiem, cukinia (zaleznie od rozmiaru). Ucz sie dziewczyno!

Gość Przestań
Nie słuchaj głupka MUSISZ PAMIETAC Wiesz ja niedawno tez robilam loda pierwszy raz, no moze robilam go dosyc dlugo ale sie udało:) PAmietaj aby zaslonic zeby ustami bo jak sie zahaczy to boli:)Jedna reka ruszasz góra-dół tak samo jak buzia i tak coraz szybciej:) I już:D

Gość MUSISZ PAMIETAC
I wlasnie to byl slaby lodzik w Twoim wykonaniu dziecko. A ssanie? A lizanie? To musisz robic z uczuciem, a nie mechanicznie. Kurwa, chyba wytne sobie żebra hehehe.