Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LeśnySłodziaczek

Czy gdyby wam zaproponowano sesję zdjęciową...

Polecane posty

dla takiej gazety jak np. Maxim, CKM, zgodziłybyście się? :P Może powód na nie jest taki, że uważacie, że macie brzydkie ciało, i gdybyście tak nie uważały, to wtedy byście się zgodziły? Czasami jest tak, że dziewczyny z \"brzydkim\" ciałem tylko tak mówią, że te co się rozbierają to są dziwki i blabla bo same nie mogą a tak naprawde im zazdroszaczą chociaż tej możliwości, tego, że ktoś im to zaproponował. Nawet gdyby rzeczywiście same tego nie zrobiły, gdyby miały co pokazać. Tak w ogóle to na każdy typ urody jest popyt w internecie i każda jak chce to moze zarabiać na swoim ciele ale nie każda może być takim magazynie jak te wyżej wymienione. A może byście się nie zgodziły ze względu na rodzinę? Bo by wasi dziadkowie dostali zawału gdyby was zobaczyli albo przepadłby wam spadek? :D Albo ze względu na chłopaka? Bo on ma niepochlebne zdanie na ten temat? Może chciałybyście ale uważacie, że jesteście za wstydliwe, zeby to przeżyć? A może właśnie dlatego chciałybyście - myślicie, ze może to pomoże wam pokonać wstyd i nieśmiałość? Może ktoś ma moralne powody? Może religijne? Może wychowywałyście się w jakiejś ortodoksyjnej rodzinie i jest dla was wręcz nie do pomyślenia? A moze wręcz na odwrót - będzie to wyraz buntu, chciałybyście się \"zemścić\" na rodzicach, którzy was wychowywali za surowo i pokazać, że to wszystko było na nic i to była zła droga? Może uważacie, że bardziej ponętne zostaniecie jak jednak cała Polska nie widzi was topless? Albo chciecie takie widoki zachowac tylko dla Ukochanego, jako dar? :D A jesli tak, to z jakich powodów? Sława, ekshibicjonizm, na pamiątkę, dla pieniędzy, dla pozbycia się własnych ograniczeń, dla zazdrośći, zemsty...? Jestem ciekawa :P A jeśli nie, to co uważacie o takich dziewczynach? Zazdrościcie im? Mam na myśli także gwiazdy. W końcu one się całkiem nie rozbierają, to tak jak na plaży, pewnie niejedna z was się opalała topless :D RÓżnica jest tylkow liczebnie ludzi na widowni :P

Pomijając fakt, że nie mam co pokazać i mam pewne mankamenty... Ale od czego jest w końcu Photoshop? Ja bym jednak chyba się nie zgodziła. Wiem, że mam dziwne podejście, ale zawsze mialam gdzieś te rzesze nieznajomych, którzy będą to później oglądać. Dużo bardziej krępowałoby mnie rozebranie się i pozowanie przed całą ekipą. I druga sprawa to reakcja znajomych. Nigdy mnie nie interesowało, co pomyślą obcy ludzie, ale znajomi to co innego... Oczywiście mówię to z perspektywy osoby, jaką teraz jestem. Jeśli byłabym kimś znanym, to może i bym się zgodziła... Lubię prowokować ;)

Ja bym się zgodziła i chyba bez żadnych wątpliwości...nawet gdyby rodzina miałaby mnie wydziedziczyć :D :D

Gość Anna Bella
Nie ma czego zazdrościć:) Wiele z nich nie ma super ciała.. jets ono np kościste, niesymetryczne itp. A one mają się za Boginie itp.. Czemu to robią? dla kasy.. aby pokazać, że są na fali..lub że idą na falę sławy Nie zrobiłabym tego:) Bo..np jakbym sobie zamrzyła startowac na prezynedta w wieku 45 lat.. to takie nagie foty.. jednak umniejszyły mi noty:) Nagi człowiek sprzedajacy siebie nie wzbudza potem ufnosci:)

Gość Anna Bella
Aby być w magazynie trzeba najpierw poznać jego redaktora:P np na imprezach- czyli wejsc do sławy od tylca i za pomocą tyłka:P żenujące jak dla mnie:) A potem redaktorek zowni cześc kasia no jak? wiadomo, że układziki rządzą.. Często chadzałam na wystawy aktów.. malarzy..grafików..I powiem, że pozy..ujęcia były o wiele ładniejsze niż te prezentowane.. w pirelli czy tych gazetkach Playboy, CKm itp:)

nie zgodzilabym sie. Nie jestem przeciwna takim sesjom, nie uważam, ze rozbierające się tam dziewczyny to dziwki. Nie wstydzę się swojego ciała. Zwyczajnie - nie chciałabym uczestniczyć w takiej sesji. Nie widzę potrzeby. Nie ciągnie mnie.

Gość to teraz przyznaj się
co i który nr mamy kupić aby sobie ciebie obejrzeć :D

Gość Anna Bella
ktoś kto sprzedaje swoje ciało...jak to inaczej nazwać? za nagość kase bierze:P:D ja miałam ubaw z dziewczyn z BB i baru..jak mając 21 lat się obnażały.. a potem każdy na to patrzył..nawet ojciec tego Murzyna jak mu nam Erica.. niesmaczne to było... :D A autorka to pewnie w CKM..chyba Vercia:P

Gość Anna Bella
są czasem obrzydliwe..pamietacie fote Liszki? Ma duże obwisłe piersi..jescze jej zrobili fotę na czworakach..aby bardziej te poersi wisiały..wyglądało to okropnie..jak worki treningowe..słyszałam jak ludzie komentowali to biorac do rak gazete.. ze ma okropne te cycki..i mowili to młodzi faceci... ludzie mowia o was zle.. a wy nawet tego nie słyszycie...

jak miałam 18 lat to też chciałam występować, wydało mi się, że to coś wspaniałego, sława, kasa... Jak miałam 15 lat chciałam sobie zrobić tatuaż... W podstawówce chciałam ogolić głowę na zero... Wyrosłam z tego. Z pewnych rzeczy się wyrasta. Dobrze, że zrobiłam tatuażu, dobrze, że nie miałam propozycji sesji. Dziś bym żałowała.

Gość Anna Bella
23.06.2008] 14:18 dupcia znając media.. Wykorzystaliby cię..miałabyś foty nago z przodu i z tyłu..jak ta młoda 17latka przed maturą..:) Golizna na 100%:)

Gość mnie by nie zalezalo
bo to nie sa ambitne pisma i maja malo ciekawych czytelników, po co by mieli mnie komentowac. Natomiast krecilo by mnie, gdyby ukazal sie w swiatowej klasy pismie artykul o moich osiagnieciach np. naukowych. Kto wie, moze wtedy, jako znana juz z czegos sensowniejszego , moglabym sobie strzelic taka sesję. Ale zeby jakies przypadkowe glupki komentowały tylko moja d.. NIE.

Gość ona87
Miałam propozycję sesji dla Playboya i się nie zgodziłam. Nie mam ochoty, aby jacyś obleśni faceci komentowali moje ciało przy wódce.

Gość Anna Bella
media nie znają gustu ludzi.. Pamiętacie Bb? i Anie Hoksę? zrobili jej sesje..Sesję robimy się pod charakter danej osoby.. A Ani zrobili ohydną wyuzdaną..wręcz obrzydliwą sesję.. Ona liże auto..jezu az mnie zezmdliło.. I to było w minimalu..ludzie tam sie pchali aby nie kupic a obejrzec..młodzi rozni..panie i poanowie.. i kazdy otwiera.. o Ania.. O boze jaka sesja..ohyda.. Ona ani materialistka nie była...ani d.. wiec po co te wulgarne pozy auto? jakaz maz na nogach? ohyda.. Bo.. nie pasowała do niej.. taka sesję..to frtytce.itp A dla Ani? Sukienka biała..na głowie stokrotki..:) spieprzyli tę sesje..do dzis mnie mdli.. po niej..i wielu czytelnikow tez;) bo redaktorek nie wie i sie nie do wie co gadali! krytykowali panowie tez! A miał im stawac! szkoda, ze redaktorek tego nie czyta;D

Gość Anna Bella
smiac mi sie chce z ludzi z mediow..mysla ze sa tacy super..:D a nie wiedza co tak naprawde ludzie mowia widzac ich "dzieła" ahahaha

"Często chadzałam na wystawy aktów.. malarzy..grafików..I powiem, że pozy..ujęcia były o wiele ładniejsze niż te prezentowane.. w pirelli czy tych gazetkach Playboy, CKm itp " Ja uważam, ze te zdjęcia w tych gazetach są okropne i wcale nie uważam, że są ładne :P Tzn. są ładne w sensie estetyczne. Nie zaprzeczam, ze facetów pewnie podniecają chociaż uważam, że takie gazety kupują jacyś zakompleksieni nieudacznicy seksualni, których (z racji tego, że z seksem i dziewczynami na codzień mają mało do czynienia) podnieca wszystko. Ale... "Pomijając fakt, że nie mam co pokazać i mam pewne mankamenty... Ale od czego jest w końcu Photoshop? " no właśnie. Raz w "Rozmowach w Toku" był facet, który robi takie sesje zdjęciowe i on opowiadał, ze praktycznie każdą laske trzeba obrobić w Photoshopie, jak nie cellulit to kobiety przychodza na sesje z siniakami, pobite przez facetów, że piersi na okładkę muszą być większe bo z badań wynika, ze wtedy gazeta się lepiej sprzedaje. No i rozumiem, że pewnie mankamenty trzeba usunąć, ale oni na tych zdjęciach wygładzają skórę całej postaci, tak że jak się zasłoni głowę, wygląda to jak digital art, postać z gry komputerowej. No i nie rozumiem po co to robią. To właśnie sprawia, ze te zdjecia w ogóle nie mają "ducha". Przecież taka Doda na pewno by nie potrzebowała żadnej obróbki! Chociaż jak się właczy lampy to pewnie widać każdą niedoskonałość i może łatwiej jest grafikowi całość wygładzić, żeby to jakoś wyglądało. Albo taki styl zdjęć w tych magazynach obowiązuje. To odnośnie wartości estetecznej dla mnie :P I nie będzie można mnie niestey zobaczyć w żadnym CKM-ie ;( Ale kupiłam sobie wczoraj numer, bo chciałam sobie poczytać z Ukochanym i takie bez sesnu mi się wydały te zdjęcia :D A bardzo lubię oglądać zdjecia ogólnie :D Mój Tata też robił sesje zdjęciowe nagim babom i takie prawdziwe zdjęcia są o wiele ciekawsze :D np. jak włosy wystają spod bikini :D

"Natomiast krecilo by mnie, gdyby ukazal sie w swiatowej klasy pismie artykul o moich osiagnieciach np. naukowych. Kto wie, moze wtedy, jako znana juz z czegos sensowniejszego , moglabym sobie strzelic taka sesję." No mi by się też to podobało :D :D A tak w ogóle może faceci się wypowiedzą, czy im nie przeszkadza ta plastikowa skóra w magazynach? :P A moze własnie normalna by przeszkadzała bo takie niedoskonałości - "oznaki prawdziwego życia" psują im różowy świat masturbacji? i brutalnie przywracają do rzeczywisotści przypominając, że inni faceci mają takie kobiety namacalnie :D

Gość Anna Bella
słodziaczek:D no ta skóra jest.. orange:P Hm..a ja miałam taki album (parzenie na budowę ciała zostało mi po rysunkach..nauka rysowania)z paniami...rok 1997..czy 1992.. były białe..nagie w makach..takie naturalne..:) Kosz wiklinowy i schowana za nim (polowa) kobieta..z włoskami na dole. Ale widok sliczny:) kobiety maja wiele peprzykow..piegi..itp a na tych fotach są jak z porcelany nic:)

Gość Anna Bella
BB Big Brotehr A bar tp bar.. i sesja Bodziahowskiej..:P

Gość Anna Bella
Ania Hoksa..moze jej zrobi redaktorek sesje..w stokrotkach:P? Dodzia tyle miała;) ania jak Dodzia..ładna z charaktrem..ale jej na sławie nie zalezłao..:) A ładnie spiewała rytmicznie;) ładna babka na zachodzie napewno by z niej cos zrobili..przyciaga uwage urodą ale i tym co mowi:) gdyby Doda sama sie wypromowała.. zobaczcie ilebysmy stracili. Czy zawsze musimy zachwycac sie tym co zachodnie:) lepsze poslkie

A to ja się nie znam na tych BB i bar, pamiętam tylko taką jedna z baru, taką blodnynkę ale to było jakieś 6 lat temu chyba :/ A jak lubisz takie sejse to polecam: http://www.deviantart.com/ Kategoria: photography --> people ---> artisic nude i fetish Tylko trzeba się zalogowac, żeby oglądac akurat zdjęcia z tego działu, bo wtedy potwierdzasz datę urodzenia, ale warto. Są też nagie kobiety w makach :) np. tu: http://daveayerstdavies.deviantart.com/art/Poppies-58500142 W góle jak sie zalogujesz to najlepiej przejrzeć sobie na początek wszystkie popular z tej kategorii z all time. Jak chcesz powiększyć zdjęcie to naciskasz na nie. Bardzo dużo zdjęć poplarnych nalezy do tego pana: http://pelicanh.deviantart.com/gallery/ Polecam wszytkim, którzy tego nie znają jeszcze :)

Gość gdybym miala super cialo
zgodzilabym sie i na pewno nie pozwolilabym na jakas wyuzdana sesje o ktorej mowa, na szcziescie wiem, co to dobry smak .. ale coz, to mi nie grozi, wiec na nic mi sie nie zda takie gdybanie

A ja nie widziałam tej sesji Anny Hoksy i nie mam pojecia kto to, ale myślę, że ona na pewno miała prawo do integerncji w charakter tej sesji, i ze jesli się na taką zgodziła to albo zostawiła im wolną rękę, albo sama nie wiedziała czego chciala lub jak chce być postrzegana albo to rzeczywiscie do niej pasuje... Doda by się na pewno nie zgodziła na coś co jest niezgodne z jej charakterkiem :D

Gość Anna Bella
Nie już nie:) Ale dzięki temu miałam ciekawą młodość:)

Gość Anna Bella
słodziaczek..ludzie małoznani jak Ania.. są właśnie dlatego, że nie są znani.. wkręcani w takie właśnie sesje..

Wydaje mi się, ze wystarczy przeciętne ciało, bez nadwagi czy niedowagi. Cellulit, rozstępy - to wszystko da się usunąć. Nogi da się wydłużyć, piersi powiększyć. Ale jeszcze trzeba mieć twarz ładną. Rysów chyba raczej nie zmieniają :P