Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaaaaasikkk

mama panny młodej

Polecane posty

Gość Kaaaaaasikkk

tyle piszemy o kreacjach dla panien młodych a powiedzcie, w co ubierają się Wasze mamy?? macie namiary na jakieś fajne sklepy w Wawie ??

Moja mama jest w rozmiarze XXL, więc były kłopoty z kupieniem jej sukni. Na szczęście jest Allegro i tam można wygrzebać różne boskie rzeczy - mama ma zatem do wyboru 3 kreacje a najprawdopodobniej pójdzie w sukni koloru turkusowego z takim wiązanym bolerkiem do niego.

Gość Madziula24
dzięki :) będziemy kombinować może uda się ja sprowadzić z salonu do salonu :) pozatym Białystok nie jest aż tak daleko od Wawy ;)

Gość Madziula24
masło maślane a jak cenowo wyglądają tam sukienki??

Maslo maslane chyba wiekszosc ojcow bylaby bliska zawalu ;) Ale jak sie chce,zeby zona ladnie wygladala, to trzeba zaplacic :)

Gość moi rodzice należą do ludzi
nie zamożnych... Nie licze na ich prezent (wręcz chyba bym się załamała gdybym cokolwiek dostala, bo wiem ze z ledwoscia starcza im na zycie - pomagam ile moge) i moja mam na pewno nie wyskoczy w kiecce za 1800 zl. Moze przyjsc i w bazarowej garsonce - bede szczeslkiwa ze jest w tym dniu przy mnie

Gość piękny dzien
Często na bazarkach sprrzedaja garsonki takie same jak w sklepach, jaaks firma szyje garsonki sprzedaje do sklepow ale tez i na bazarku maja swpoj sklepik

Na bazarach ostatnimi czasy jest naprawdę to samo co w sklepach. Snobowanie się, że byle nie bazarowa garsonka jest nie na miejscu. Ważne, żeby mama się dobrze czuła i tyle.