Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to wiedziec

Kto mi powrozy?! Teraz !

Polecane posty

Gość musze to wiedziec

Jak w temacie, czy jest na kafe teraz ktos , kto potrafi np postawi karty , no i zechce poswiecic mi swoj czas ?

Gość musze to wiedziec
haaaalo !! No prosze Was!

Gość transcendentalna
podaj date urodzenia i pytannie ,postawie ci karty jezeli chodzi o faceta podaj i jego date ur.

Gość laliqueeeeeeeeeeeeeeeee
transcemdentalna czy ja rowniez moglabym???? podaje pytanie: czy on bedzie chcial do mnie wrocic? jak potoczy sie znajomosc? (ja 300682, on 161184)

Gość musze to wiedziec
26.03.1976 , jego daty urodzin nie znam.Pamietam tylko ze jest z maja , mniej wiecej moj rowiesnik. jesli to wystarczy to chcialabym wiedziec czy jeszcze kiedys bedziemy razem.´obojetnie jaka odpowiedz, chcialabym wiedziec dlaczego:) i czy on w ogole mnie kiedys kochal?

Gość musze to wiedziec
dziekuje ci z calego serca ze zgodzilas sie postawic mi te karty :)

Gość lolitalempicka45
transcendentalna prosze odpowiedz mi: czy zdam jutrzejszy exam? 11-03-1986 z gory dziekuje

Gość transcendentalna
musze to wiedziec wiec tak z tego co widze w niedlugim czasie w twoim zyciu pojawi sie pewien facet to bedzie calkiem nowa znajomosc i z nim wlasnie bedziesz wiec facet o ktorym piszesz to dla ciebbie przeszlosc nie bedziecie razem . facet z ktorym wczesniej bylas w zwiazku nie jest ci przeznaczony i dobrze ze nie jestescie razem wykonczyl by cie :O to wampir energetyczny :(

Gość musze to wiedziec
wow, zaskoczylas mnie:)Dzieki!!

Gość transcendentalna
lolita jak sie uczylas to zdasz a jak olalao kart ns sprawe to nie zdasz do tegie potrzeba :P

Gość transcendentalna
haha niezle napisalam :P jakies demony mi sie wkradly :P wiec jeszcze raz lolita jak sie uczyłas to zdasz a jak olalas sprawe to nie zdasz do tego kart nie potrzeba :)

Gość lolitalempicka45
moj jutrzejszy examinator to podobny niezly swir, i niestety nie zawsze wiedza wystarczy, tylko trzeba szczescia i dobrego humoru szanownego pana. prosilam o wrozbe, bo tyle sama wiem.

Gość transcendentalna
musze to wiedziec -- mam nadzieje ze to dobra wrozba dla ciebie :) wierz mi twoje mysli juz niedlugo zaczna krazyc obok innego przystojniaka :)

Gość musze to wiedziec
wiesz tak przemyslalam co napisalas i to o wampirze energetycznym to bardziej do mojego meza pasuje. A propo tamtego o ktorego pytalam, kochal mnie on wogole? znaczylam cos dla niego? dlaczego o mnie nie walczyl?

Gość transcendentalna
laliqueeeeeeeeeeeeeeeee wrocicie do siebie tylko to jeszcze troche potrwa ale pozniej bedzie wam sie fantastycznie układalo,karty pokazuja slub i dzieci :)

Gość lolitalempicka45
to jak zdam czy nie? biorac pod uwage ze sie uczylam, moze nie do przesady ale sie uczylam;p

Gość laliqueeeeeeeeeeeeeeeee
rany boskie, to mnie teraz zaskoczylas:D dziekuje Ci pieknie, jesli masz doslownie 4 minutki to odezwij sie do mnie na gg (2091356) mam sprawe, malutka o ktorej nie moge tutaj napisac, bede wdzieczna

Gość transcendentalna
musze wiedziec w kartach widze tylko "wampira" i nowwego pana nic wiecej niestety wiec ciezko powiedziec czy kochal skoro go wogole nie ma :(

Gość prosze jesli ja bym mogla
jeszcze ja mam pytanie, czy z chlopakiem,kyorreym teraz jestem to juz na zawsze? (jerstem z nim 2 lata mieszkamy razem ale ostatn io nie czuje sie zbyt szczesliwa) ja 12.05.1989 on 23.12.1982 prosze !!

Gość musze to wiedziec
oj szkoda :( a powiesz cos wiecej o tym nowym panu ? :) nie gniewaj sie ze tak ci zawracam glowe :)

Gość mojajogatoty
mnei tez powroz..... prosze:)) ja 05.01.1978. kiedy wkoncu bede mogla stracic dziewictwo?

Gość mmmmkklo9
ja tez moge?

Gość transcendentalna
niestety nie posiadam gg tylko mail roma719@wp.pl

Gość mmmmkklo9
ja 31.12.88 on 15.01.87 czy to ten jedyny kiedy mi sie oswiadczy i kiedy pierwsze dziecko? czy bedziemy szczesliwi?

Gość lolitalempicka45
lolitalempicka45 to jak zdam czy nie? biorac pod uwage ze sie uczylam, moze nie do przesady ale sie uczylam;p

Gość transcendentalna
mojajogatoty kochana karty mowia ze juz dziewica nie jestes :P wrecz przeciwnie prawdziwy z ciebie demon seksu analnego :)

Gość transcendentalna
lolita zdasz napewno :)

Gość prosze jesli ja bym mogla
jeszcze ja mam pytanie, czy z chlopakiem,kyorreym teraz jestem to juz na zawsze? (jerstem z nim 2 lata mieszkamy razem ale ostatn io nie czuje sie zbyt szczesliwa) ja 12.05.1989 on 23.12.1982 prosze !! i czym on jest ze mna szczery ?? prosze...

Gość musze to wiedziec
To co , powiesz mi cos wiecej o tym nowym? :) Juz wiecej nie bede cie meczyc :)

Gość mojajogatoty
no, ale przez anal nei straciłam zdiewictwa... nie odpowiedzialas mi na moje pytanie:)