Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkostopna

Kto ma brzydkie stopy?

Polecane posty

Gość brzydkostopna

Ja mam :(Chodzę albo w pełnych klapkach albo w malutko wyciętych klapkach a wy?..Będzie ktoś tak odważny i da fotkę swoich stóp?

Gość taka mała lady
ja mam brzydkie paluszki u stóp:( i paznokcie u duzych palców nierówne bo w dziecinstwie za ciasne buty nosiłam

Gość brzydkostopna
ja też mam zadbane...tylko ma dziwne palce i wstydzę się chodzić w odkrytych butach :(

Gość brzydkostopna
taka mała lady---. dlaczego masz brzydkie paluszki?

Gość Wiiiiiiktoriaaaaaaaa
Ja mam ładne stópki z góry a spod spodu niestety wyglądają fatalnie choć dbam o nie bardzo :o

Gość brzydkostopna
tak bym chciała mieć ładne stópki :(...w lipcu mam jechać do koleżanki nad jezioro a ja się wstydzę stópek 😭:(😭:(

Gość brzydkostopna
bo chyba trochę jestem fetyszystą przez te moje stopy..mam bzika na punkcie patrzenia na stopy innych ludzi i porównywania z moimi...ale zaznaczam,że tylko patrzę :P:)

Gość brzydkostopna
jestem kobietą...mam 25 lata...twój facet też ma brzydkie stopy?..a czemu ma brzydkie?

Gość brzydkostopna
chyba źle przeczytałam..twój chłopak lubi patrzec na stopy?

ja tez mam brzydkie stopy, zadbane i gladkie ale takie grubawe-miesiste. pozatym strasznie poca mi sie stopy, cale szczescie, ze nie na smierdzaco, ale zazwyczaj sa zimne i wilgotne i w lecie klapki po prostu zeslizguja mi sie ze stop. raz nawet urwalam paski od sandalow bo sie gdzies spieszylam i nogi mi sie w tych sandalach slizgaly. dezedoranty nie pomagaja, a od talku bolesnie peka mi skora na stopach. to wszystko chyba jest gorsze niz brzydkie stopy ogolnie... ps. myslicie ze rozmiar 39 przy wzroscie 165cm znaczy, ze mam wielka stope?

Gość brzydkostopna
ja też ma zawsze zimne i wilgotne...kiedyś bym się zabiła tak się ślizgałam w klapkach...a co to twojego rozmiaru to wydaje mi się taki średni choć mógłby być troche mniejszy...a ja mam 170 cm i rozmiar 36 czyli mam malutkie gierki

strasznie malutkie! a ja niedawno szlam gdzies pod gorke w japonkach i po prostu wyjechalam z nich... w to bylo centrum miasta, rynek pelen ludzi. troche glupio mi bylo i pozniej musialam tak zaciskac palce zeby dojsc tam gdzie szlam.

No właśnie, mój chłopak kocha moje stópki, całuje je i w ogóle :D A sam ma piękne, bardzo mi się podobają jego stopy :D Niektórzy faeci mają takie beblaste... fuj, on ma takie męskie ;D A 39 to dobry rozmiar, ja mam 165 a mam rozmiar 40.5, ale mój Ukochany ma 46-7 więc mu się moje wydają malutkie...

Gość Lech Walesa ps. Bolek
Ja też mam ładne stópki :) pachną serem żółtym

Gość dziabongowa
ja mam ladne stopy ale na lewym paluchu nie mam paznokcia :O musze sobie tipsa naklejac...

Gość mam brzydkie
kształt ok, ale strasznei rogowacieją mi podeszwy stóp za cholerę sobie z tym nie radzę, mogę je peelingowac kremowac, wydziwiac, ścierac tarką co drugi dzień a i tak są paskudne, próbowałam kremów z mocznikiem, peelingów enzymatycznych i nic jesli nie użyję tarki co drugi dzień to mam prawie 2 milimetry martwego naskórka, okropnośc, no i najgorsze że mam taką pożółkłą tą skórę, nic nie pomaga jak czytam w artykułach w necie czy w prasie że pedikiur się robi raz w tygodniu lub raz na dwa tygodnie to mnie ogarnia pusty śmiech...ja gdybym nie zrobiła pedikuiru co drugi dzień to wyglądałabym jak jaskiniowiec, który chodzi cały czas boso

Gość nie lubie swoich stop
sa duze, szeroke, nosze wyłacznie zakrtyte owuwie..no czasami klapki ale te z tych "zabudowanych"... Dlaczego mnie pokarano takimi syrami ???? Ja chce miec stopki kopciuszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość srajcie się
ja mam ładne

Gość pycholandia
ja tez mam brzydkie stopy...no moze nie brzydkie a smieszne...tez bym chciała miec ładne i latem chodzic w japonkach...

Gość ajaaaaaaaaaaaaa
Ja mam ładne. Mojemu znajomemu się bardzo podobają. :) (też fetyszysta) Tylko teraz muszę o nie bardziej zadbać niż zwykle bo lato idzie i będzie trzeba je zaprezentować światu :P

Gość gość
NAGIETKOWY KREM DO STÓP HB. Znacie? Całkowicie inny naskórek, polecam jeśli macie problemy z pękaniem stóp, bo właśnie tak sobie z nimi poradziłam. Jak na razie nic złego się nie dzieje. Skóra jest raczej elastyczna, delikatna.

Gość gość
Ja mam zadbane, ale brzydkie w kształcie - szerokie z krótkimi palcami, takie "rozdeptane", pewnie od otyłości w dzieciństwie. Japonek nie mogę nosić, bo mam za krótkie palce i zostaje za dużo pustego miejsca z przodu :-P Mam rozmiar 38, ale pełne buty noszę 39, żeby były luźniejsze. Trudno mi dobrać sandałki, no bo większych nie kupię, więc większość jest za ciasna. Ale kompleksów nie mam - takie mam stopy i już! Ważne, że czyste i zadbane :-)

Gość gość
Ja mam brzydkie stopy z halluksem i piersi, i znalazłam faceta ktory sie zakochał w moich piersiach a jak zobaczyl stopy to w ogóle oszalał. Nie rozumiem go.