Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dramat_fryzjerski

modna fryzura

Polecane posty

Gość dramat_fryzjerski

Wybieram się do fryzjera, ale sama dokładnie nie wiem co chcę zrobić z włosami. Orientujecie się jaka fryzura jest teraz modna? Błagam tylko nie mówcie że BOB! - jest straszna.

Gość rgre
na łyso :)

Gość dramat_fryzjerski
pitahaya dzięki:) Dopiero teraz na kafe znów jestem. Zaraz oblukam i jak coś podam linka. Pomożecie mi coś dobrać??

Gość EeeeHhhHhh
zalezy do jakiej twarzy :P

Gość dramat_fryzjerski
no właśnie twarz mam podłużną i okrągludką. Żadnych kości policzkowych dopatrzyć się w niej nie da. Włosy mam dość gługie - gdy rozprostuję zasłaniają mi piersi trochę dalej za sutkiem. Krótkie fryzury mi chyba nie bardzo by pasowały - biję się by nie podkreśliły okrągłej twarzy i nie zrobiły ze mnie totalnego "pączka" :(

Gość dramat_fryzjerski
marceliona też tak myśle :) ale nie mam włosków blond- mam dosyć ciemne - brąz/ ciemny brąz. Chciałabym rozjaśnić do złotego brązu lub nawet ciu jaśniej. Myślisz że w takim kolorze też by fryzurka ładnie wyglądała?

Gość teedybear
moje zdanie jest takie, że jak masz dobrego fryzjera to on sam co powie w czym Ci będzie dobrze a w czym niekoniecznie.

Gość gość
trzeba przegladac katalogi albo chodzic do dobrych fryzjerow np www.cortedelsole.pl fryzjerzy maja duze pojecie na temat trendów takze mysle, ze od razu by ci cos polecili ;)