Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gokardowa Jadwiga

DLACZEGO TO NA NIEGO NIE DZIAŁA ? PRZECZYTAJCIE !

Polecane posty

Gość Gokardowa Jadwiga

Od jakiegos czasu postanowilam sobie że uwiode jednego kolege z pracy. Podoba mi sie , ale tez chcialam sobie udowodnic , ze zaden sie mi nie oprze. No i sie zaczelo. Jesli chodzi o sama rozmowe to szlo OK. Jednak on tylko mnie polubil , rozmowy na normalne tematy uczynily nas tylko dobrym koleżeństwem. Probowalam dzialac inaczej. Zaczelam sie usmiechac zalotnie, spojrzenia posylac, oczka, prowokowac go w rozny sposob, jednym slowem krecic sie kolo niego na maksa. Jednak on na to nie zważa uwagi i widze, jakby go to nie krecilo. Dalam sobie juz spokoj, bo doszlam do wniosku , ze nic nie jest w stanie mu zawrocic w glowie. Tak jakby seks go nie dotyczyl. Do wiadomości: 1. Jestem ładna, atrakcyjna, zadbana, podobam sie facetom 2. Fajnie sie ubieram 3. Jestem dosc inteligentna, ustawiona finansowo 4. On nie ma swojej kobiety 5. Nie jest gejem 6. Ma 24 lata, ja 22. No i o co tu chodzi, bo ja go nie rozumiem :(

Gość brzydkostopna
może nie jesteś po prostu w jego typie...albo ma kogoś o czym ty nie wiesz

Gość gnbnbogbngo
Moze wcale nie jest gejem tylko nie jestes w jego typie. Niewazne ze jestes zadbana, ladna i ktos inny by stracil dla ciebie glowe. To proste: nawet zebys byla modelka to nie zlapiesz kazdego faceta.

Gość brzydkostopna
i to stwierdzenie że żaden się nie oprze też jest nieprawdziwe...

Może masz w sobie coś co go odpycha lub co mu się po prostu zwyczajnie nie podoba. Ilu ludzi- tyle gustów.

Gość brzydkostopna
ile razy jest tak że uważam że facet jest ładny ale mi się nie podoba....bo podobać może się jedna osoba

Gość nie każdemu musisz sie
podobac na tyle (wygladem i charakterem) zeby stracił dla ciebie głowę powiedz mi, czy byłabyś w stanie zakochać się w absolutnie każdym neibrzydkim koledze z pracy? to nie znaczy ze masz jakiś defekt, czy coś. Dla innego możesz być boginią. Ale nie da sie raczej byc w 100% w typie każdego, nie z kazdym bedzie "chemia".

Gość klmaoifjoasjfasi
LINK NIE DZIALA ! wklej once again

Gość fbkbesvrvcx
a nie pomyslalas ze moze on kogos ma ze kocha ta dziewczyne nad zycie i nie kreca go takie puste laski co mysla ze moga miec kazdego a w rezultacie tak nie jest? powinnas tozrozumiec skoro taka inteligentna jestes:P

Gość Gokardowa Jadwiga
On nie ma swojej laski. Mamy wspolnych znajomych i zrobilam zwiady. Jedno tez wiem, ze mieszka jeszcze z rodzicami

Gość a nie pomyślałaś
że jest gejem? jeśli nie jest, to skąd to wiesz?

No proszę Was... To, że na nią nie leci to od razu musi być zajęty albo gej?? Dziewczyna po prostu ma trochę zbyt duże mniemanie o sobie i tyle.

Gość dddddddddddd
moze w glowie ci sie poprzewracalo. troche samkokrytyki by ci sie przydalo.dowod-znalazl sie ktos kto na ciebie nie polecial