Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwo karmi

pachnidlo - POMOZCIE

Polecane posty

Gość piwo karmi

kupilam 2 dvd z filmem pachnidlo.tak mi si e wydaje ze 2 bo juz teraz to niczego nie jestem pewna. na 1 dvd jest caly film ale jest napisane disc 1. drugiej plyty nie moge znalezc. albo si e zapodziala albo mi sie cos przewidzialo ze byly 2 plyty. a moze jakies dodatki tam byly? pomozcie mi rozwiazac ta "zagadkeeEee" !!!!!! ps. film tragiczny, juz nawet mojemu chlopakowi nie moge wierzyc jak cos poleca

Gość piwo karmi
wylal na siebie perfumy i go babki zgniotly z milosci. juz w sumie byly napisy wiec to chyba byl koniec..

Gość piwo karmi
chyba mi sie cos popieprzylo (chociaz na plycie jest napisane disc 1) no nie wazne. tak na marginesie - podobal wam sie ten film? mi nie bardzo chociaz troche wciagal, ale te sceny... zwlaszcza na poczatku z niemowlakiem pod stolem :?

Gość czerwone wino wino
ogolnie super, robi wrazenie no ta scena z tym niemowlakiem okrpona troche :O ale tak jakos glupio sie skonczylo :O

ja czytalam książkę i oglądałam film... dla mnie bardzo dobra ekranizacja.... a książka wyśmienita, jedyna w swoim rodzaju! a co do tej drugiej plyty to fakt pewnie muzyka z filmu badz jakies sceny z planu;)

Gość I love moschino
na drugiej płycie mogła byc wersja rezyserska. ja mam kilka takich "podwójnych" filmów,wtedy płyty sa numerowane.

ja czytalam książkę i oglądałam film... dla mnie bardzo dobra ekranizacja.... a książka wyśmienita, jedyna w swoim rodzaju! a co do tej drugiej plyty to fakt pewnie muzyka z filmu badz jakies sceny z planu;)