Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vinnnniii

co robic? Bratanek uciekl z domu

Polecane posty

Gość vinnnniii

mojego brata syn 15 latek uciekl kilka dni temu z domu oni go zle traktuja bija z byle powodu, zle sie uczy ale ja sie strasznie martwie nie wiem jak pomoc?

Gość -------____
skoro uciekl to pewnie go zle traktowali

Gość I love moschino
najlepiej dla niego byłoby,gdyby zamieszkał gdzies gdzie będzie miał spokój.

Gość I love moschino
trudno będzie,nawet jak chłopak sam wróci i rodzice zmienia swoje postępowanie,budować normalne relacje między nimi.

Gość vinnnniii
ja tez uwazam ze lepiej by mu bylo gdzie indziej bo oni go traktuja gorzej jak psa ale przeciez jest nieletni i boje sie ze mogl sobie cos zlego zrobic oni sie teraz tego boja ale jak wroci to znowu beda go wyzywac i bic co by zrobic?

Gość ukkkkiinna
w takich domach to nikt nie chce mieszkac, tez kiedys mialm taki dom, rodzice mnie traktowali jak popychadlo a mlodsza siostra byla super jak skonczylam szkole wynioslam sie do innego miasta

Gość I love moschino
rodzice zawiadomili policje? trzeba posprawdzac kontakty,porozpytywac kolegów no i działac na własną rękę.

Gość I love moschino
nie wiem czy byłabyś gotowa wystapic o ograniczenie praw rodzicielskich rodzicom i ustanowienie rodziny zastępczej w np.Twojej lub kogos z rodziny osobie.

Gość vinnnniii
ale sobie wyobraz co by sie dzialo gdybym wystapila z takim wnioskiem przeciez cala rodzina sie skloci policja zawiadomiona

Gość I love moschino
jak reszta rodziny ich odbiera i czy wie co się dzieje u nich w domu? moim zdaniem nie mozna udawać ze nic się nie dzieje,skoro jest źle,bardzo źle musi być ze 15 latek ucieka z domu.

Gość vinnnniii
oczywiscie ze jest zle ale sasiedzi tez im uwagi nie zwracaja on ma mlodza o 9 lat siostre, dla niej wszystko , ona jest super a on glab i debil traktuja go jak zero boje sie zeby nic mu sie nie stalo

Gość I love moschino
nie można przerzucac odpowiedzialności na sasiadów,oni nie zwrócą uwagi to ja też nie,co to za sposób myslenia? możesz zgłosić to takze anonimowo,moze rodzice się opamiętają jak im kuratora przyznają,ehh przykre to bardzo.