Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goska3124

zapalenie szyjki macicy a problem z zajściem w ciąże?????

Polecane posty

Witam mam pytanko staram sie 0 dzidzie od 11 mieś dwoje już mam ostatnia ciąża była 10 lat temu. W związku z tym mam pytanie byłam dziś u ginekologa i dr zauwazyła zapalenie szyjki macicy stwierdzła że to może być przyczyna że nie moge zajść w ciąże przepisała gynalgin dopochwowo i provag doustnie. P.dr czy to jest możliwe że przez zwykłe zapalenie nie moge zajść w ciaze i nie mam śluzu płodnego. moje ostatnie cykle czy są normalne tak powinno być ?? Bo zdaniem dr są ok ale chyba coś tu nie tak po podług jej wyliczeń powinnam dostać w czwartek @ a nie dziś, musze koniecznie iść prywatnie do innego lekarza data miesiaczki poprzednia miesiaczka długosc cykli 2008-06-23 , 2008-05-29 , 25 dziś dostałam@ 2008-05-29 , 2008-05-03 , 26 2008-05-03 , 2008-04-05 , 28 2008-04-05 , 2008-03-07 , 29 2008-03-07 , 2008-02-07 , 29 2008-02-07 , 2008-01-14 , 24

goska, nie wiem jak ma się zapalenie szyjki do zajscia w ciąże, ale wiem jak to wpływa na jej utrzymanie. ja dostałam stanu zapalnego ok 12 tc, dłuzszy czas lekarze nic z tym nie robili, mimo ze dosyć mocno krwawiłam (ok 5-6 tyg) w koncu znalazłam dobrego gina który wyleczył to zapalenie. niestety moja szyjka była juz dosyc mocno podrażniona i czepiały sie jej różne bakterie. ciąża zakonczyła się w 23 tc. własnie z powodu bakterii, które wywołały przedwczesne skurcze macicy.synek zmarł. zanim zaczniesz się starac - wylecz stan zapalny.

nie znam sie na tym za bardzo, ale wydaje mi się ze jezeli jest stan zapalny to wytwarza sie wiecej śluzu który moze nie dopuszczac plemniczków;) wylecz to bo to nigdy nic nie wiadomo:) a ciaza juz niedługo!!! życzę ci tego:D

Dziękuje bardzo za odpowiedzi też właśnie mi sie wydaje że jeśli jest zapalenie upławy nie przepuszczają plemniczków