Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LICZIJA

MAM SMIESZNY PROBLEM ALE JEDNKA PROBLEM DLA MNIE

Polecane posty

Gość LICZIJA

za niedlugo bede mieszkac z moim facetem i jego kolegami,wyjezdzam do nich ,mieszkaja w duzym mieszkaniu jade tam bo tam jest latwiej o prace i chcemy byc razem z moim facetem,moim problemem jest to,ze sie stresuje jak ktos obcy jest w domu,zeby sie zalatwic to gupie ale tak mam poprostu wstydze sie tego:(

Gość o wszystkim ale bez przesady
a no tak zawsze takie stresy chłopy się tym nie przejmują, pierdzą często w damskim towarzystwie i nawet przez mysl by im nie przeszlo zeby się wstydzić za przeproszeniem wysrać, więc tez przyjmij taką taktykę, gdy Ci się zachce po prostu idziesz i robisz to co trzeba bez ceregieli, bo szybko zauważą ze się krępujesz, a tak to robisz swoje i juz ;) sranie ludzka rzecz, kobiety tez muszą, więc nie dramatyzuj :)

Gość LICZIJA
dzieki za rade,:)kiedys jak bylam nad morzem to przez caly pobyt sie nie zalatwialam 10dni:(bylam tym zetsresowana,ze za sciana sa znajomi

ja zrobisz kupkę to odpal zapałkę i po chwili zdmuchnij..zapach siarki zniweluje zapach kupki...sprawdzone :P:D

Gość bhrht
LICZJA , mam niestety to samo. Często przez to mam zaparcia. Ale byłam już w takich sytuacjach i dawało radę. Takto psychologicznie działa że najcześciej załatwiałam się jak nikogo nie było :)

Gość smieszne
Mieszkam w alademiku lazienka na 10 osob w tym polowa faceci. Jak mieszkalam w domu to zawsze sie tylko w domu zalatwialam. Teraz wydaje mi sie to smieszne, nie raz jak po facetach sie wchodzi do kibelka to smrod totalny oni sie nie przejmuja. Czasami jak widza ze stoje i czekam za lazienka to burkna zeby tam lepiej nie wchodzic bo kwarantanna :D Pozatym pappier kazdy ma swoj w pokoju,wiec jak sie idzie do kibelka z papierem to wszystko wiadomo :D Ze tak powiem sranie ludzka rzecz :D