Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham Norwegie

Mam dosc ludzi , ktorzy dusza kazdy grosz za granica, a potem zaluja zmarnowaneg

Polecane posty

Gość kocham Norwegie

zycia... zycie jest jedno smiesza mnie ludzie ktorzy jedza caly czas chleb z dzemem, bo im szkoda ja mieszkam juz 4 lata w Norwegii, raz mam prace , raz nie , studiuje, i zawsze jestem na zero i jestem szczesliwa mam dosc slowa bogactwo , pieniadze,dorobic sie itp... bleeeeeeeeeeeee

Gość no nie _
Bo pewnie jesteś jeszcze młoda i głupia.Teraz tak twierdzisz za kilka lat się obudzisz i uświadomisz sobie że zle robiłaś,nie wiesz czy będziesz tutaj całe życie a warto mieć odłożonego trochę grosza na czarną godziną. mnie też śmieszą ludzie ,którzy na wszystko tutaj rzydzą a jak pojadą do polski to udają caringtonów:) wiesz ja też jestem w norge 4 lata nie żyje skromnie.nie żałuję na ciuchy,kosmetyki ,jakieś wyjścia a tym bardziej jedzenie a mimo to co miesiąc udaje mi się odłożyć nie złą sumkę. tylko ,że ja jestem z chłopakiem nie wiem jak ty:)

Gość typowa polkaaaaa
typowo polskie myslenie: byle starczyło od pierwszego do pierwszego.A jak wypadnie niespodziewany wydatek to dopiero jest zgrzytanie zębami.Widac ,że mało się jeszcze w norwegi nauczyłaś bo norwedzy to wbrew pozorą bardzo chytry naród.liczy się kto ma więcej na koncie a po smierci rodzina zabiera oszczedności całego życia.A jabardziej skąpi to są ludzie starszego pokolenia

Gość kocham Norwegie
a co mnie to ,ze zydza mam odlozone troszke na mieszkanie i troszke na cczrana godzine - ok 100tys koron , troszke w akcjach a reszte wydaje - jestem tez z chlopakiem owszem ale mamy dwa samochody, urzadzone mieszkanie i firme i akos reszta sie rozchodzi duzo imprezujemy mamy po 25 lat ja pracuje w banku On prowadzi nasza firme bedzie co ma byc , jestem za mloda by ciulac do skarpety nie jestem Polakiem od 1 do 1szegp - jak mam odkladam jak nie to nie za odlozone pieniadze kupilam samochod . w Norwegii dobry samochod to 200tys nie mam kredytu zyje na poziomie rownym z Norwehgami i nie martwie sie jutrem wiem, ze z moim wyksztalceniem zawsze wyjde na swoje pozdrawiam ciulaczy!!;D;D;D;D

Gość kocham Norwegie
nie , nie jestem typowa glupia osobka comiesiecznie odkladam 1000kr na fundusz akcyjny i zyje pelnia zycia zwiedzam ,podrozuje, zyje pelna para ZYCIE JEST TYLKO JEDNO

Gość kocham Norwegie
POZA TYM JESTEM DUMNA Z SIEBIE PO 4 LATACH W NORGE ZE SPRZATACZKI STALAM SIE SZEFEM ODDZIALU W BANKU MAM PARE PROPOZYCJI Z POLSKI DLACZEGO MAM SIE MARTWIC SKORO MAM MOZGOWNICE I TO DOSC SPRAWNA?!?! POZDRAWIAM POLAKOW W NORGE EVERYTHING IS POSSIBLE!!!

Gość kocham Norwegie
NA CHOLERE MI KASA?? KUPILISMY DZIS LODKE 1 LIPCA WYRUSZAMY WZDLUZ SKANDYNAWII TO JEST ZYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ILE MOI ZNAJOMI PRZEPUSZCZAJA NA ZYCIE W WAWIE?? JEDEN WEEKEND IMPREZOWY KOSZTUJE KROCIE

Gość kocham norwegie
kłamałam tak naprawdę to jestem zerem.sprzatam kible po norwegach za najniższa stawkę:(:(:(:( ale to i tak lepiej niz w polsce tam pracowałam w biedronce za 700 zł.jak myslicie polepszyło mi się?

jak bylam w zeszle wakacje w eire to tez ciulalam i jadlam tylko wyroby wlasne Tesco :D ale ja bidna studentka jestem jeszcze to mi chyba wolno :classic_cool:

Gość kocham Norwegie
PODSZYW

Gość kocham Norwegie
TEZ JESTEM STUDENTKA DLATEGO NIE ODKLADALAM:p

Gość kocham Norwegie
studiuje pod latarnią ,daje dupy pakistanom ale chyba przerzuc esię na turasów bo więcej płacą .norwedzy mnie nie chcą

no dosyś z podszywami ,trochę mi to zeszło ale jakos doszłam do tego jak się zaczernić.o boże to było takie proste :):) :O:O tylko prosze się nie śmiac

Gość kocham NorwegieE
DURNOWATY PODSZYW NIE ZDAZYLAM SIE ZACZERNIC NAWET

'za to sobie odbilam i zaszalam jak wrocilam do Polski, hehehe, bo niestety wlasnie w Pl studiuje a nie w irlandii, ehs ;)

boze jestem taka fajna że wszyscy się pode mnie podszyfają. o jezu nie zasną dzisiaj chyba . a zreszta i tak nie miałam takiego zamiaru bo mam od dziś internet,jeszcze nigdy nie miałam chodziłam zawsze do kafejki . ej a jak zakłada się e -meil bo do tej pory nie miłam i troche wstyd mi było jak się mnie pytali