Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem skonczonym dupkiem

pomozcie wlasnie zdradzilem kobiete swojego zycia

Polecane posty

Gość Hmmmmmmmmmmmm
DO CALKOWICIE CZARNEGO KOTA Troszke to trwalo,ale musialam sie upewnic ....... Tak..... ten sam :)

ehh to chyba jednak nie ty z tej opowiesci,mam wrazenie, ze ona pisala, ze on mial 27, a ta mezatka starsza no nic nie przeszkadzaj sobie ;) P.S. ale tak swoja droga,jezeli moge wtracic swoje 5 groszy, to daj sobie spokoj z ta mezatka, nie kochasz jej, skoro poszedles do lozka z inna

jezeli cie nie kocha i jest z toba "ot tak sobie" , to moze masz szansę jedna na milion ;)

....iii sie szanuje,to nie wybaczy ale czasami moze myslec,ze na nic lepszego nie zasluzyla, to moze akurat... zalezy tez jak przezywala twoja pierwsza zdrade...

Gość ksieżycowewłosy
Ale narozrabiałeś...masakra Zadaj sobie podstawowe pytanie -KOCHASZ SWOJA DZIEWCZYNę???? drugie pytanie.....zakładając ze Ci wybaczy/sądzę ze powiesz jej prawdę-bo nie ma nic gorszego jak zycie w poczuciu winy-wiem to z autopsji...-tylko,że to ja zdradziłam.../czy nie zdradzisz ją przy najblizszej okazji?? np.znowu pojawi sie jakas odlotowa i sexowna laska,która bedzie Cie podrywać-jestes w stanie s oprzec się tej pokusie w imię prawdziwej miłości?????>>> Wiem jak zaregauje Twoj a dziewczyna-to bedzie dla niej niesamowity cios-.poczuje sie bezwartościowa,okłamana i zraniona.......na pewno przez kilka lun kilkanascie dni nie bedzie sie chciała kontaktowac...ale jezeli Cię kocha,i uwierzy Twoim zapewnieniem to z czasem wszystko wróci do normy..ale ten zal w sercu zawsze zostaje Z drugiej strony los dał Ci poniekąd nauczkę,zdobyłes nowe doswiadczenie-wiesz jak mozna sie podle czuc raniac najblizsza swemu sercu osobą.... Jeżeli wybaczy....to ja Cie błagam, NIE POWTARZAJ TEGO BłEDU więcej...... ......człowiek zraniony tak bardzo czesto mysli o najgorszym z najgorszych rozwiazaniu....,nie pytaj skąd to wiem.... Trzymaj sie...

Gość zabujana zakochana
nie masz racji, mój drogi założycielu tego topkiu. nie jesteś skońćzonym dupkiem. jesteś małym wrednym cwanym człowieczkiem, manipulantem, który zrobił skok w bok, wcale niczego nie żałuje tylko usiłuje sam przed sobą wyjść z tego z twarzą i dorobić jakąś filozofię do czegoś małego i brzydkiego. mnie też ktoś kiedyś zdradził, kochałam go. do dziś żałuję, że kopnęłam go w d..pę .. ... tak lekko. Trzeba było mocniej się zamachnąć :classic_cool: i trzymam kciuki, żeby Twoja dziewczyna miała na tyle silny charakter, żby Ciebie też kopniakiem usunąć ze swojego życia. sory facet, ale nie nadajesz się do życia w związku.

no to marnie to widze mimo,ze widziales,ze ja to zranilo,zrobiles cos gorszego ehhh

hmm ja chyba tez bym sie predzej tak zachowala niz wsciekla.o co sie wsciekac, zawiodles zaufanie, ktorego nie odbudujesz, moze juz wtedy sobie pomyslala,ze jestes "pomylka"...?? ja bym na pewno tak to przezyla, nic bym nie okazala,zadnych kazan, bym przezywala tylko "wewnatrz" . jej reakcja nic nie znaczy, po prostu cos zburzyles, co juz wtedy prowadzilo do zakonczenia tego zwiazku

Gość wykladowca
A czego sie spodziewac jak nie ma milosci? Autor nie widzi problemu bycia to z jedna albo z druga. Szuka usprawiedliwienia do bzykania. Wogole nie rozumiem takich ludzi.

Gość autorze
odezwij sie

Gość ggggggggggrrrrrrrrrrrrr
up

Gość ggggggggggrrrrrrrrrrrrr
upupupup

Gość DO AUTORA TOPICU
18:59 jestem skonczonym dupkiem Ublizajcie mi, mieszajcie z blotem - zasluzylem na to. Ale powiedzcie co mam powiedziec dziewczynie, zeby mna nie gardzila, zeby moze w przyszlosci byla najmniejsza szansa ze do siebie wrocimy. K**wa nie wiem co sie ze mna stalo, nie pierwszy raz jak mnie jakas laska wyrywa, ale nigdy wszesniej nie zdradzilem! Moze po prostu balem sie zakochac w mojej dziewczynie, wystraszylem sie doroslosci, a teraz zrozumialem ze i tak juz ja kocham, ze nigdy nikogo nie pokocham tak jak jej ZAPROPONUJ JEJ, ŻE PRZEZ ROK MOŻE SYPIAĆ Z KIM ZECHCE ŻEBY SIĘ ZDECYDOWAć, czy z innym nie jest lepiej. ty jej będziesz w tym czasie absolutnie wierny i będziesz czekal

Gość to już kompletna
bzdura kobieta nie musi robić z siebie taniej dziwki żeby wiezieć że nie chce być z facetem który ją zdradził

Gość to już kompletna
a wogóle to mam rażenie że facet to tu pisze, bo ma nadzieję,albo wie że ona to może przeczyta i jago problem sam się rozwiąże,a jego mądre przemyślenia po niewczasie zwalą ją z nóg i mu wszystko wybaczy

Gość pewnie to podszyw......
:-0 :-0

Gość ja byłam ostatnio
watpie, ona taka nie jest. porozmawialismy szczerze, widziala ze ja kocham i ze zaluje... ona tez mnie kocha :)

Gość echu echu
za błędy się płaci

Gość echu echu
szkoda, że za Twój płaci więcej niż jedna osoba

Gość upupupup
Ciekawe jak sie to skonczy.....troche mi zal autora,mimo wszystko

Gość Jaap
Dobrze, ze zalujesz, ale i tak uwazam, ze powinno sie napuscic na ciebie psa, ktory ci poobgryza jaja!

Gość Jaap
Dobrze, ze zalujesz, ale i tak uwazam, ze powinno sie napuscic na ciebie psa, ktory ci poobgryza jaja!

Gość Jaap