Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooollllllllllllllllllllaaaaaaa

czy faceci wolą być sami???

Polecane posty

Gość ofermm a
nastepne wcielenie 4lifea czy jak?

Gość
jestem sam 😭 prawiczkiem 😭 do końca życia będę konia wali 😭

Gość *Sami* w pomarańczach
oferma to nie było smieszne:O

\"Nie rozumiem Was, Panowie nieśmiali i zakompleksieni - jak możecie wybrzydzać jeszcze?\" to, ze jestem niesmialy oznacza, ze mam sie godzic na związek z byle jaką dziewczyną? To juz wole nadal byc sam. \"Lepsza zadna niz taka\".

Gość ofermm a
bo to nie był żart tylko szczera uwaga.

\"ie rozumiem Was, Panowie nieśmiali i zakompleksieni - jak możecie wybrzydzać jeszcze? \" z 0 to sobie mozna wybrzydzać :D zresztą nawet jak bym chciał to ona i tak by sobie mnie odpusciała po obejrzeniu bliżej charakteru i jego braku/ów

"Nie rozumiem Was, Panowie nieśmiali i zakompleksieni - jak możecie wybrzydzać jeszcze?" A kopa chcesz?! To wy nabieracie rozumu na starość i zaczynacie szukać normalnych po tym jak się wyszalałyście. Bo pan "gwiazda klubu" jakoś nie specjalnie myśli o założeniu rodziny. Poza tym mamy coś takiego jak uczucia i one zasługują na szacunek. Nie zamierzam ich trwonić na kogoś kto mi nie pasuje. Związek z rozsądku... No tak Tylko kobieta mogła na coś takiego wpaść.

Gość Ju......
Tiaaaaa, a jak taki nieśmiałek poczuje się pewnie, to zacznie stawiac warunki. I albo się kobieta dostosuje, albo koniec. Mojemu mówię, że niech się cieszy z tego, co ma, bo nic lepszego go juz nie spotka, a ten się wkurza. A przeciez prawdę mówię. :classic_cool:

Gość ofermm a
"Poza tym mamy coś takiego jak uczucia i one zasługują na szacunek." no teraz to już naprawdę przesadziłeś. uczucia to sobie może mieć facet a la david beckham a taki z ryjem jak wiadro po emulsji to najwyżej może mieć rozwolnienie.

Gość ofermm a
"Mojemu mówię, że niech się cieszy z tego, co ma, bo nic lepszego go juz nie spotka, a ten się wkurza. A przeciez prawdę mówię." ty tak na serio?

Gość *Sami* w pomarańczach
RiT a kto Wam kazał siedzieć w domu? Po za tym pojęcie normalny facet nie istnieje,nie wmówisz mi ze jesteście normalni:O ide dalej na odwyk pa marudzące prawiczęta Ju🌼

Gość Ju......
Powaznie tak mówię, ale w tonie żartobliwym, wiadomo. :) Choć wierzę, że tak własnie jest.

Gość HEHEHEHHEE
DLATEGO CI TAK TO PRZESZKADZA BO BOISZ SIE ŻE TWÓJ MEN PÓJDZIE Z NIMI NA DZIWKI HEHEHE OT I JEST POWÓD TWOJEJ "ŻYCZLIWOŚCI" :D:D:D:D

RiT a kto Wam kazał siedzieć w domu? Świńska grypa panuje nie ma co wychodzić :P

"Tiaaaaa, a jak taki nieśmiałek poczuje się pewnie, to zacznie stawiac warunki. I albo się kobieta dostosuje, albo koniec. Mojemu mówię, że niech się cieszy z tego, co ma, bo nic lepszego go juz nie spotka, a ten się wkurza." piszesz tak, jakby niesmialy facet byl najgorszym typem faceta; duzo gorszym niz pijak czy damski boxer :o

Gość Ju......
Pa, Sami! 🌻 Rozważny, ale czy nie jest tak, że macie sobie w głowach ideały kobiet i żadna Wam nie przypasuje, bo przeciez ideałów nie ma? Z rozsądku to wiadomo, że nie, nie o to chodzi, ale jak sie kocha, to chyba warto niektóre wady partnera zaakceptowac, nieprawdaż? Ja mu nie mówię, że jak nie wyluzuje i nie zacznie mnie zaskakiwać, to koniec...

"a kto Wam kazał siedzieć w domu?" Ja mam licencjat do napisania i zawsze sporo nauki więc do klubów, pubów, dyskotek i innych koryt dla bydła nie chodzę. Jak jestem sam to nie widzę powodów by wychodzić na miasto bez celu. Usiądź i poczytaj coś. Na dłuższa metę skorzystasz na tym. Nic ci wmawiać, że jestem normalny. Zaden facet piszący na damskim forum nie jest normalny

Gość ofermm a
"Powaznie tak mówię, ale w tonie żartobliwym, wiadomo. Choć wierzę, że tak własnie jest." a potem jak facet przy pierwszej nadarzającej się okazji sobie pójdzie to będziesz się dziwiła dlaczego. ciekawe.

Gość Ju......
A niech idzie! :D Tylko po prostu czegoś nie rozumiem... Jak kobieta narzeka, że nie może sobie znaleźć faceta, to się jej radzi, żeby obniżyła wymagania... A facet z podobnym problemem może sobie wybrzydzać? To juz niesprawiedliwe troszkę.

"piszesz tak, jakby niesmialy facet byl najgorszym typem faceta; duzo gorszym niz pijak czy damski boxer " Ale zauważ, że one zawsze ciągną do takich i uwolnić się nie mogą. Może regularny wpierdol jest tym czego podświadomie naprawdę pragną

Gość ofermm a
"A niech idzie! " no to faktycznie, trafił facet szóstkę w totka :D

Gość Ju......
Nie no, kocham go i nie wypuszczę już z łapek. :classic_cool: Zresztą, to o facetach temat, nie o mnie, więc już starczy personalnych wycieczek. :)

Ju, mój ideał jest bardzo realny gdyż co dzień się z nią widzę. Kocham ją i akceptuję to, że lubi się objadać, rzucać kąśliwe uwagi i być czasami naprawdę nieznośna ale to tylko z mojej strony takie uczucie.

"Ale zauważ, że one zawsze ciągną do takich i uwolnić się nie mogą. Może regularny wpie**ol jest tym czego podświadomie naprawdę pragną" Juz dawno to zauwazylem. Ale nadal tego fenomenu zrozumiec nie moge.

Gość Ju......
To nie zazdroszczę, Rozważny.Ale działasz coś korzystając z okazji, że się codziennie widzicie? A co do bicia i złego traktowania - wątpię, żeby kobiety to lubiły... Po prostu są już tak zmanipulowane, że to akcepyują w imię uczucia. Ale nie każda szuka drania. Po prostu lubimy emocje - a można je też dostarczyć w pozytywny sposób, mysle.

Gość ofermm a
podejrzewam że jakby ten twój strzelił ci parę razy to powstrzymałby cie przed tymi "serdecznymi" uwagami. ale że ci nie strzeli to będzie je znosił tak długo jak będzie potrafił.