Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jako ja i nie ja

potrzebje pewniej zołzy zeby pomogła mi napisac esa do tego dupka!!

Polecane posty

Gość jako ja i nie ja

czesc edziewczyny prosze o pomoć cóz jak to bywa kazda z nas ma chwile załamania i chwile złe w zwiazku ja własnie taka mam jestesmy 2.5 roku razem szystko yło w miare ok do wczoraj wczoraj sie pożarlismy i dzisiaj rano jak z nim gadałam chwile przez telk to powiedział ze odezwie sie jak wróci do domu mineło od 9.00 sporo czasu i przed chcwila do niego zadzwoniłam a on mnie spłąwił ze nie moze teraz gadac i ze pozniej oddzwoni..... wiec ja wyczułam cos na styl spławiam cie i teraz zastanwiam sie jakiego elokwentnego esa mu napoisać zeby posżło mu w piety nie chce zrywac rqczej chce zebyp oczuł ze może mnie stracic lub cos w tym stylu czekam na was kobiety wiem ze sa takie ktore potrafia sprowadzić facetów na ziemie ja niestety przy nim nie potrafie być taka bo boje sie samotnosci wiec nie jestem jedzowata..

Gość rosa caninaaa
nic mu nie pisz jak zadzwoni powiedz to samo co on gdy ty dzwonilas:)

Gość całkowicie czarny kot
potraktuj go tak, jak on Ciebie nie odzywaj się a jak sobie przypomni o Tobie, to też go spław

Gość jako ja i nie ja
najgorssze jest to ze on jest strasznie obrażaliki i strzela fochy o byle co..

Gość jako ja i nie ja
no tak spław go kilka razy a juz nie zobaczego go na oczy nie o to mi chodziło..

Gość rosa caninaaa
a co tynie mozesz strzelic?jest rownouprawnienie:P

Gość ja wyłączam tel w takim
wypadku i umawiam się na wieczór z kolezankami :P jak się facet nie może dodzwonić, to zawsze nabiera pokory do mnie- czuje, ze nie jestem na każde zawołanie ;)

Gość jako ja i nie ja
wiem ze jest równouprawnienie ale moze naprawde cos mu napoisac..no nie wiem nie umiem życ bez chociaż rozmowy z nim raz dzienie..najgorssze jest to ze wszystko było ok naperawde ok..do wczoraj..tak nagle..

Gość jako ja i nie ja
jjuz to przerabiałm...potem było tak ze on mi sie potrafił też tak zrobić i umierałam ze strachu ze cos mu sie stało..

Gość jako ja i nie ja
własciewie powinnam zmienić tytuł na "kto znajdzie sposób na tego dupka ",,

dziewczyno- troczę wiary w siebei.... jakby to powiedziała moja babcia- "kto to widział, żeby konfitura latałą za muchą" ;) ...jak facetowi zalezy, to na pewno się odezwie, a jak mu nie zalezy- to po co ci taki facet?

Gość jako ja i nie ja
wiem dzieki ;) z mucha to fajny tekst..ale nie wiem sama co robić on mnie wyleczył z mojej wielkie miłosci wiele razy jak nie cchiałam sie angażowac mowił ze nigdy mnie nie zrani nie skrzywdzi ze nigdy nie zachowa sie tak jak ten dupek..(moj były) a treraz po tylu latkach jest coraz gorzej żałuje ze wtedy sie zgodziłąm i uległam

Gość Problem polega na tym
że w tym związku to Ty jesteś stroną bardziej zaangażowaną. A może jedyną zaangażowaną. To Ty zabiegasz. Żaden sms czy działanie tego nie zmieni. Jemu średnio zależy i wie, że ma nad Tobą władzę. A Ty nic nie zrobisz, żeby zmienic jego nastawienie, bo boisz się go stracić.

eh, po prostu zmienił się "układ sił" - wcześniej on latał za toba... terz bardziej ty jesteś za nim.... tak bywa, ale nie ma co się łąmać ani żałować- zrób sobie babski wieczór i zapomnij o nim na trochę.... zobaczysz na pewno się odezwie jutro- a wtedy ty się solidnie nafochuj, żeby cię na drugi raz nie próbował spławiać ;)

Gość jako ja i nie ja
i co ja mam poprostu odejsc od kogos kto mnie nauczył kochac i teraz co mam nie walczyć o oto ?

nie zawsze walka, polega na ciągłym zabieganiu- NIE PRZYWIĄŻESZ do siebie faceta na siłę- on sam musi chcieć, a żeby chciał- musi czuć twoją wartość, wiedzieć, ze ma musi cię szanować i nie może sobie olewać ciebie bez żadnych konsekwencji!

Gość jako ja i nie ja
chyba masz racje;)

no to miłego babskiego wieczoru i owocnego odpoczynku od faceta powodzenia ;)

Gość jako ja i nie ja
dzieki mam nadzieje tylko ze on nie bedzie chciał wiecej odemnie odpoczywac

Gość Problem polega na tym
że kierując się strachem w związku z punktu przegrywasz. Dla fałszywego poczucia pewności tracisz szacunek w oczach faceta. Nie będzie Cie szanował i liczył się z Tobą, jesli będzie miał poczucie, że wszystko ujdzie mu płazem, bo Ty się boisz, że on odejdzie

Gość trzeba się bardzo nudzić
żeby z powodu jednej kłótni po 2,5 roku bycia razem wymyślać Specjalną Strategię, Żeby Odczuł Focha. :D

Gość zmanierowana krytykantka
o matko ktos powyzej wyjal mi mysli z mozgu i spisal kimze jestes ?

Gość jako ja i nie ja
oczywiscie poszłam na piwko ze znajomymi supr sie bawiłąm jak zwykle i co zadzwonił i nieby wszysko oki...hahahaha zobaczymy jak dalej sie sytuejszyn rozwinie;)