Pokraka 1376 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, miramar napisał: Ale on cięgle ukrywa ile mu przybyło. Ja jednak jestem tym lekko zawiedziona. Stara się być tajemniczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 805 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Miaina napisał: A ja miałam walczyć z chwastami ale mi się nie chce. Jeszcze tydzień jestem uziemiona więc zdążę się zmobilizować, chyba O! to też jest na mojej liście Oprysk na chwasty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1376 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, miramar napisał: Będą macanki? I obiecanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: o dodatkach do przeglądarki nie słyszałaś? uBlock origin i nie ma reklam ja robię 2 prania, a potem się zobaczy A ja lubię jak mi coś podpowiadają. Znaczy pralka robi prania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: I obiecanki Coś czuję, ze obiecanki będą większe od macanek. Się znowu napalę i zostanę z niczym. Echhh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Pokraka napisał: Stara się być tajemniczy Podsyca zainteresowanie swoją osobą. Taka sprytna taktyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 805 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: A ja lubię jak mi coś podpowiadają. Znaczy pralka robi prania. ja wkładam i rozwieszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1376 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, miramar napisał: Coś czuję, ze obiecanki będą większe od macanek. Się znowu napalę i zostanę z niczym. Echhh... Samo życie Brum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1376 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, miramar napisał: Podsyca zainteresowanie swoją osobą. Taka sprytna taktyka. Aha, Znowu pół dnia zmarnowałam, trzymaj się Brum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Aha, Znowu pół dnia zmarnowałam, trzymaj się Brum Ciał. Ja się też muszę przeorganizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja wkładam i rozwieszam Rozumiem Cię - tez uważam, że to ciężka robota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 15 Napisano 1 godzinę temu Uśmiechaj dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 65 Napisano 21 minut temu 2 godziny temu, Miecz napisał: Chciałem tylko powiedzieć, że trudno się przy niej skupić. I kto tu ma ADHD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 65 Napisano 20 minut temu Jak tu rojno i wesoło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 65 Napisano 17 minut temu (edytowany) 3 godziny temu, Miaina napisał: ; ) Masz skrzynkę czynną? Edytowano 16 minut temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 7 minut temu 13 minut temu, _Gretta napisał: I kto tu ma ADHD Ja. 11 minut temu, _Gretta napisał: Jak tu rojno i wesoło :) Bywa ale niestety coraz rzadziej i na coraz krócej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ja. Bywa ale niestety coraz rzadziej i na coraz krócej. Serio jak to się objawia seksualnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Serio jak to się objawia seksualnie? Na serio to nie. Osobiście oceniam siebie na mało aktywną. Mam inne dolegliwości ale ADHD mnie nie dotyczy. Czemu Cię interesują objawy seksualne obcych ludzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, miramar napisał: Na serio to nie. Osobiście oceniam siebie na mało aktywną. Mam inne dolegliwości ale ADHD mnie nie dotyczy. Czemu Cię interesują objawy seksualne obcych ludzi? Myślę jest ściśle powiązane u takich ludzi podobno bawią swoimi genitaliami. Dobrze nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach