Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 23, 2008 bo ja i owszem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 puściłaś się i staciłaś wianek ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 23, 2008 :D puściłam z koniczynki :) a jak go mój wyłowi to mu oddam moje dziewictwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 tylko gdzie go szukać ..... wianka oczywiście :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wirująca postać świata Napisano Czerwiec 23, 2008 jak sie robi tą łapke?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 [ czesc] bez spacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 to jest dobry pomysł na prezent urodzinowy dla moje przyszłego męża... wianek z białych kwiatków i paczka prezerwatyw :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 23, 2008 łapkę? : [ czesc ] bez spacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wirująca postać świata Napisano Czerwiec 23, 2008 jak fajnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ruda kocurka Napisano Czerwiec 23, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 23, 2008 :D to dyskryminacja :o skoro niedziewice nie mogą to dlaczego mężczyźni też nie??? za dużo piwa było :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 przepadlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka sobie jedna zwyczajna Napisano Czerwiec 23, 2008 Komum ja kwiateczki rwała, A ten wianek gotowała? Tobie, miły, nie inszemu, Któryś sam mił sercu memu.* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filiglarowny cyckonosz 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 może nie wianek ale puściłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja puściłam pawia pawiaaaa Napisano Czerwiec 23, 2008 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach