Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana1986

czy 1 wrażenie naprawdę się liczy?

Polecane posty

Gość zakochana1986

jestem właśnie na 1 roku studiów 1 dnia w szkole poznałam fajnego chłopaka jednak wątpię abym sie mu podobała ponieważ : mam ubytek w przednim uzębieniu mam nadwage jak myslicie czy moze sie jego opinia o mnie zmienic pod wpływem zmiany wizerunku?

Gość dddddddddddddddddddd
nie może

Gość prowokacja nr 3680

kup sobie paczke gum do zucia i wstawiaj w miejsce wybrakowanej jedynki dodatkowo ubierz sie w jakze stylowy i szykowny worek na kartofle, koniecznie przewiazany rozowa szarfą z zasłon z działki. jego opinia na pewno sie zmieni kochana ;) nowy imidż to jest to :)

to nie jest prowokacja za stara jestem na robienie sobie zartów jestem umówiona na czwartek do dentysty (robie sobie protezke) od 1 lipca zaczynam uprawiać sport a teraz jestem na diecie planuje zrobić sobie blond balejażyk wyregulować brwi i wogóle obrót o 360 stopni jak myslicie jest szansa na to że mu sie spodobam?

Gość to który sobie wybijesz
????

jak narazie to wogóle boje sie do niego odezwac usmiechnac nie ma szans na nawiazanie głupiej rozmowy wychodze z założenia że jak będe dobrze wyglądać to jednoiczesnie dobrze sie czuc sama ze soba a dzieki temu mam szanse aby on mnie polubił a nawet pokochał:)

co do dentysty to mam tak: brak lewej jedynki prawa była leczona kiedyś kanałowo i źle wygląda chhce ją usunąc i zrobic protezke z 2 zebów prócz tego mam 2 górne dwójki do leczenia