Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesław wisniak

Co sobie myslicie gdy widzicie atrakcyjna mloda dziewczyne w dobrym aucie ?

Polecane posty

Gość taaaaaaaaa
a na tamte forum nie wracaj, inni też chcą coś wyrwać

nie no :D nie jestescie jakąś zwartą masą - tylko wyjasnilem po prostu.. kiedys gdzies była rozmowa o mieszkaniach.. cos napisalem, ze moja była miała XXX YYYY i zrobiła sie jazda na kilka stron o mnie, moim prowadzeniu, chorobach które na pewno mam itp...

"a na tamte forum nie wracaj, inni też chcą coś wyrwać" ale ja nigdzie na forum nikogo nie wyrywałem :P:P no moze 2 czy 3 ale tu zupełny spontan był ;)

Gość na pewno...
eeee...Ty to byś chciał,żeby Ciebie tylko po główce głaskano...a nie ma tak dobrze..... co do pomarańczek,skoro wszystkie zaraz takie złe,to i ja jakiegoś haka muszę wyciągnąć...a co mam się wyłamywać....

Gość taaaaaaaaa
Chcieliśmy mieć satysfakcje, że taki kozaq jak Ty też może lekko wymięknąć bo ktoś go wyśledził. Teraz już git.

Gość na pewno...
Chcieliśmy mieć satysfakcje --czyli kto?bo nie kumam ta zwarta masa?

Na które forum? Też bym się pochichrała trochę :D Uszczęsliwcie mnie i Doprawdy i dajcie namiary :D:D:D

Gość taaaaaaaaa
to jest nie ważne cieszcie się, że Komiczne tu piszę, bo gdzie indziej to panienki płaczą do poduchy za nim (z prywatnych rozmów to wynika) zwarta masa - ogólne określenie ludzi, którzy się denerwują, że ktoś ma lepiej bo ma dobra furę i każdą może wyrwać i krzyczą zza internetowego winkla albo obgadują za plecami z zazdrości

wow- płaczą do poduchy- to zakrawa na zbiorową wirtualną histerię:D prosze o linka do tematu jak wyżej;)

Gość na pewno...
gdzie indziej to panienki płaczą do poduchy za nim (z prywatnych rozmów to wynika) -no to cała sytuacja nabiera pewnej pikanterii nareszcie jakieś szczere emocje

Gość taaaaaaaaa
nie ma takiej opcji nawet

ale co z tego, że ywsledzil - ja sie nigdzie nie kryje :) a co do panienek - co ja poradzę? Ja nikogo nie podrywam - to jest najgorsze :)

Gość na pewno...
a co do panienek - co ja poradzę? Ja nikogo nie podrywam - to jest najgorsze --Ty nie musisz nikogo podrywać wystarczy,że jesteś w sumie ,jak dla mnie to fajnie,że jest jakiś ruch w interesie

komiczne Masz @.A tak juz się tu nie lansuj, że tylko ciebie wyrywają:-) Przeciez pamietam Twój post na temat podrywania. Jak to Ty robisz pewnie i wprawnie:-)

Biorac pod uwagę, że komiczne jest rodzynkiem jako pierwiastek męski gadający do rzeczy na naszym babskim kafeteryjnym forum, to juz samo to gadanie powoduje zainteresowanie i matczyna chęć otoczenia go opieką...to już nie o wyglad chodzi...ech ta klata:D

Gość M A R I T A
a co myślicie o mazdzie rx-8???:D

toyota ma samochody interesujące jak sprawozdanie Marszałka Sejmu na temat rozliczenia budżetu tejże instytucji.... miała kilka rajcownych fur, ale przestali je produkowac.. RX-8 jest ok, ale silnik wankla sie nie sprawdza w jezdzie ulicznej... zbyt niski moment obrotowy, za wysokie spalanie i zbt wysoka prędkosc obrotowa silnika... Jesli mialbym wybierac w tej cenie, wolalbym CTR Ale i tak 4WD rządzi :D

Jak mi przyjdzie kupowac drugi samochód to kupię dla siebie i córeczki RAV 4 bo na Toyocie polegam całkowicie pod względem praktycznego bezpieczeństwa- jestem matką i jestem z tego dumna:P

:) Toyka... moze być :) Nawet mi sie podoba, kiedyś jeździłem toyotą i było ok :D