Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate mosss

widok pieknych kobiet odbiera mi pewnosc siebie

Polecane posty

Gość kate mosss

powiem to wreszcie na glos!! wkurzaja mnie te idealy w gazetach, tv, internecie. IDEALY bo sa to kobiety o idealnej figurze, twarzy wszystko perfect, piekne,budza zachwyt mezczyzn. patrzac na nie strasznie sie doluje. nie jestem brzydka, nawet ladna ale i tak sie doluje ze nie dorastam imdo piet, kur** analizuje kazdy element mojej twarzy ostatnio nawet stwierdzilam ze mam za szeroka brode chociaz gdyby nie te idealy wokol to bym w zyciu sie nie czepiala do swojej brody...ehhh

A ja sram na ideały! Lubię ładne, ale sympatyczne dziewczyny, a nie jakieś wyidealizowane królewny!

Gość kate mosss
no dobra ale nie da si etak do konca olac tego co sie widzi codziennie doslownie wszedzie, na plakatach, w tv, itd. nie wiem czemu wywieraja na nas dziewczynach taka presje. kiedys tak nie analizowali kazdego elementu a teraz np usta angeliny jolie zostaly okrzykniete super (nota bene mi si enie podobaja ) a jak ktos ma male usta to juz wypada z gry i tak z kazdym elementem ciala. ja niby jestem z siebie zadowolona ale jak znowu widze te idealy ktore jeszcze sie retuszuja i widze jak moj facet na nie patrzy to mnie taka wscieklosc i zrezygnowanie ogarnia ze szok

Gość kate mosss
dlaczego jestem glupia? po prostu pisze szczerze co czasami mysle i uwazam ze to nie fair promowac ciagle te najpiekniejsze i jeszcze po retuszu, a facetow np. wogole nie ma zeby moze tak faceci si e poczuli troche zagrozeni. jedynie ostatnio d.beckham sie pokazal w bieliznie (z fotoshopem czy bez)ale chwala mu za to. niech faceci tez poczuja to co kobiety, a nie oni to moga ogladac gole panienki, porownywac a sami czuja sie bezpiecznie bo faceci si etak chetnie nie rozbieraja a jak juz to nie sa wcale przystojni tylko jakies geje

Gość wrr.......
tez mnie to wkurza!!! zero cellulitu, żadnej fałdki, wielkie usta... o matkooo

A potem faceci myślą, że kobiety tak wyglądają... Niby wiedzą, że to retusz, ale wrażenie pozostaje... Ale Photoshop to jedno. A jest jeszcze właśnie to ciągłe ogłaszanie, kto ma najlepsze usta, nogi, cycki, tyłek, itd; te ciągłe rankingi na najpiękniejszą, najseksowniejszą, najzgrabniejszą... Szlag może trafić... Ja mam za długą brodę, więc się nie przejmuj :) Znaczy nie długą wysuniętą do przodu, tylko taką jakby "wysoką" :) Do takich wniosków ostatnio doszłam. To już paranoja?? ;)

{ Brzydula Betty! masz cudowną piosenkę w stopce. GENIALNA ACH! } Nie mogę powiedzieć że genialna ale też mi się podoba.

Gość kate mosss
no wlasnie i jeszcze uwzieli sie na nas kobiety, bo faceci juz sa wolni od tego. dzieki tylko beckhamowi, moze rozpocznie cos takiego o mezczyznach. moj facet juz wpada w zaklopotanie widzac jego "sprzet". i tak jak ja wiem ze to pewnie skarpeta lub fotoshop ale jednak budzi zmysly, bez wzgledu czy prawdziwe czy nie. a te baby na plakatach np. na lotnisku ...cycki wielkosci prawie samolotu, dupa gola, a na dole maly podpisik ze to reklama czegos tam. i wlasnie to oglaszanie wszem i wobec co jest ladne. juz si e nie patrzy na calosc, na urok. trzeba miec wszystko perfekt i to perfekt jak ktos tam powiedzial. a faceci potem porownuja, nawet jak sie do tego nie przyznaja, a dla nas z takimi obrazami to na prawde ciezko konkurowac...

Gość kate mosss
co do rankingow to moj facet kiedys- cos tam rozmawialam o jenifer lopez o jej PIOSENKACH (bo to juz teraz wole nie gadac o kobietach piosenkarkach bo nachodzi na mysl tylko jej tylek) a on- a jennifer PODOBNO ma najladniejszy tylek. no juz k**wa nie mozna pogadac o nikim plci zenskiej bo od razu takie komentarze zwalajace z nog. nie wiem wogole skad sie wziela ta moda - im wieksze tym lepsze. ja jestem zwykla polka. daleko mi do - muntantowego tylka kim kardashian, zabich ust angeliny i cyckow ewy sonnet. i przez te ciagle gadanie czuje sie taka pospolita, ku*wa!!

Gość kate mosss
up