Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafia mnie

czy świeca jest konieczna po zapłodnieniu?

Polecane posty

Gość trafia mnie

Dziewczyny kolejny cykl staramy sie o dziecko.Dostaję szału bo chyba go nie potrafię nawet zrobić. Naczytałam sie ze po seksie najlepiej od tyłu konieczne jest danie nóg w pozycję świecy do góry aby nasienie nie wyleciało. Czy ktos jak się bzyka pod remizą czy w krzakach tez tak robi?I jakos zachodzą w ciążę. Jestem w szoku bo zalezy mi na ciązy ale faktycznie po seksie wyleciało mi.Polezałam kilka sekunt, papier podłozyłam w krocze i na nim bylo wypływające nasienie. Chyba nie zaszłam bo nóg do góry nie dałam, sperma wyleciała.a owulacja była ale cóz z tego skoro wyleciało. Czy kazda z was to robi?

Gość na glowie stan
moze ci sie cos w mozgu poprzestawia idiotko

Gość trafia mnie
no i poco o było?wy na ciązy siedzicie i tak obrazacie? moze wy powinniscie wejsc na forum"jestem sfrustrowaną babą". Wystarczy ze na google wejdziesz i wyskoczy ci ile kobiet tak robi.

Gość trafia mnie
cytaty które znalazłam" Wiem, że po stosunku, należy unieść do góry nogi i biodra na około 20-30 minut, by sobie plemniczki pokonały tę barierę tyłozgięcia i dotarły tam, gdzie trzeba. " "A ja Wam powiem, że nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Jedyne co robiłam to starałam się po stosunku poleżeć w łóżeczku min 15 minut - coby plemniczki mogły sobie wpłynąć głębiej zanim się wykapię czy umyję :) " ja natomiast czytałam, że nogi unosimy wyłącznie przy szyjce wygiętej do przodu a przy tyłozgięciu - kładziemy się na brzuchu. To byłoby logiczne - gdy mając tyłozgięcie leżymy na plecach czy unosimy nogi - otwór szyjki dotyka ścianki pochwy i utrudnia przedostanie się do niej plemnikom. Ale zapłodnienie nie jest niemożliwe!" a jednak te tematy są poruszane wśród kobiet jak widać. "

Gość trafia mnie
baderka,ale jak ja mialam stosunek to chyba automatycznie to nasienie z plemnikami "idzie" do góry, a niektóre wylecą jak się wstanie. No ale to co "poszło" to chyba wystarczy do zapłodnieniaTo poco te świece? Aby cała ilośc spermy poszła do góry?

Gość co za bzdury
ja poleciałam minute po do łazienki, zeby wszystko ze mnie wypłynęło, bo nie lubię jak mi się później po nogach leje, i zaszłam.

no to co za problem, jak jesteś po poleż sobie z biodrami u góry i tyle... będziesz mieć świadomosć, że zrobiłaś wszystko co możliwe... tylko widzisz, czasem w ciążę mozna zajść nawet na stojąco... więc to nie jest recepta na poczęcie dziecka... ale jeśli ma pomóc to próbuj... ;)

teoretycznie do zapłodnienia wystarczy jeden plemniczek, więc nawet jeśli większość wypłynie to może się udać... :)

Gość trafia mnie
ktos powie ze jak to na stojąco skoro plemniki z nasieniem wypłyną. A jednak mimo to dochodzi kilkanascie napewno i zawsze jakis jeden dojdzie.Ta swieca to faktycznie dziwny wymysł.

Gość hehehehe takie myślenie chyba
pokutowało w XIX wieku a nie obecnie! zreszta śmierdzi prowokacją! :o

Gość tarta truskafkowa
jak powrzechnie wiadomo do zapłodnienia dochodzi poprzez "wstrzyknięcie" plemników do pochwy i ten NAJszybszy maja szanse tylko zaplodnic jajeczko, jest to naturalne i nie wydaje mi sie ze jak sobie bedziesz robic swiece przez pol h to zajdziesz w ciąże...no na logike...

Gość
kobieto, ... do zaplodnienia wystarczy JEDEN plemnik, jak wytrysk jest w pochwie, to sa ich tam MILIONY, nawet jak czesc wyplynie to ktoremus na pewno sie uda i sperma ZAWSZE WYPLYWA. serio. a momi to jest nas 6 miliardow

Gość szkoda zeby taki
topik zniknął w przepastnych czelusciach kafe! odświeżamy!!!:classic_cool:

Gość do trafia mnie
wiesz co, mnie mąż zaraz po rannym stosunku przywiązał do góry nogami u żyrandola i tak wisiałam aż do przyjścia męża z pracy tj. ok. godz. 18, no i byla ciąża. także polecam, tylko musisz mieć wytrzymały żyrandol, bo może się urwać i ciebie zabic, także uważaj. A jak ie to niech mąż hak przymocuje u sufitu.

Gość o czyms takim
pierwszy raz dowiedziałam sie na kafe.:classic_cool:

Gość nie sredniowiecze
o, kobieto,tutaj na tym kafe to są różne przypadki, nawet w afryce takich nie stosują jak u nas.

Gość dlatego kobietki cwiczcie
żeby umieć zrobić świecę.:classic_cool:

Gość juz nie wiem co jest prawda
no ja ostatnio to prawie padam na kolana przed kobietą ciężarna, no bo jak się naczytałam na tym forum, że kobiety mogą być w ciąży bez stosunku, tj. przez spojrzenie, dotyk, no to wiecie co, to stwierdziłem, ze w naszym kraju działają jakieś nadprzyrodzone siły.

Gość niedoświadczonaaa
świeca to podstawa :classic_cool:

Gość do trafia mnie
oj nie każda, teraz są różne anomalie, także skąd wiesz, że każda ma sprawną ssawkę

Gość postuluje w szkołach
na lekcjach w-f obowiązkowe cwiczenia - robienie swiec bo potem mamy to co mamy (czyt. staraczkowe problemy):classic_cool:

Gość takie jest zycie
masz rację, do tego jak byłyśmy małe to rodzice nie przypilnowały nas i napewno nie jedna niechcący usiadła na smoczku, no i ssawka nie trzyma.

Gość dobry dowcip
primaaprilisowy!!!:classic_cool:

ja tam nóg do góry dawać nie musiałam..:)...to co wleci i zostanie na pewno jest wystarczającą ilością do tego by zapłodnić...po prostu musisz przestac myslec o tym ciagle..bo masz blokade psychiczną...albo pojsc do lekarza porobić badania.

Gość kot rozpłodowy
22:04 [zgłoś do usunięcia]tania dziwka Kurde... Podczas orgazmu kobieta normalnie "zasysa" spermę, więc wiście sobie do góry nogami, może mózgi wam się ukrwią... buhahaha .... zasysa ale chyba przez usta :)

Gość brillant bru
heheh topik stary i reaktywowany, ale mimo wszystko po przeczytaniu zaczęłam się zastanawiać po co ona chce PO zapłodnieniu tam świecę wpychać ;) Echhhhh :P

heh chodzi o swiece-nogi do góry ale wiecie co sposób nie jest głupi,jesliktos ma wrogi sluz-obeznane wiedzą o co chodzi,nie będę się rozpisywać znowu. Sperma szybciej "dopłynie" tam gdzie ma,ja zawsze gdy wstawałam po...wylatywało ze mnie sporo spermy,wiec jak sie staralismy to polezalam kilkanascie minut i pomogło.Internet to wielka ksiega wiedzy heh bo znalazlam info ile cm pokonują i w jakim czasie sperma wraz z plemnikami :D no i polezalam ciut dluzej :D eh ale jestem madra :P

Gość ja sie usmialam tylko z tego
ze smperma wyplywa:D No pewnie, ze wyplynac musi, a co zostani to wystarczy . Trzymanie nog w gorze nie jest niczym dziwnym, wiele kobiet tak robi, nie dlatego, ze sa glupie, ale tez z aktu desperacji. 2 lata staralam sie o dziecko i moja ginekolog powiedziala zebym sobie z tylkiem i nogami w gorze polezala. Zrobilam tak tylko raz, bo dziwnie sie przy tym czulam. Ale jak to sie mowi tonacy brzytwy sie chwyta:(

Gość ale ta świeca potrzebna
jest chyba do zapłodnienia, a nie PO zapłodnieniu :P Po zapłodnieniu, to w niektórych przypadkach konieczny jest kibel ;) bo nudności męczą :) świeca już się nie przydaje ;) chyba, że w innym celu ;)