Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męski głos ludu

Dlaczego dziewczyny szukaja sobie sponsorow zamiast same zarabiac na siebie ?

Polecane posty

Gość męski głos ludu

mowia ze luksus kosztuje i ze jak sie chce miec fajna dziewczyne to od siebie trzeba cos dac. moim zdaniem sponsoring to nic innego jak kurestwo tylko stale. ale do czasu az gosciowi kasa sie skonczy to wtedy szukaja innego :-o dla mnie takie dziewczyny to zwykle szmaty bez ambicji i honoru

Gość worek iot
rozni sa ludzie , a swiata nie zmienisz. Musisz sie z tym pogodzic albo sie powiesic.

jak ja nie cierpię uogólnien! to poszukaj sobie ambitniejszej, która nie bedzie chciała być utrzymanką - proste! po prostu zwracasz uwage tylko na takie kobiety - może wiec Ci to odpowiada.... :O

- bo nie potrafią same nic osiągnąć, - bo im tak wygodnie, - bo to zwykłe tępole :D Prawdziwa kobieta jest niezależna....

Gość friditarita
po pierwsze to sponosorzy maja potrzebe sponsorowania. po to mają kase. za tą kase chca sobie kupić ładną lalę i sex. To transakcja - korzysci obopólne. Wiec o co tyle hałasu, skoro to mniejszość?

Gość męski głos ludu
zwracam uwage tylko na zadbane szczuplutkie fajniusie dziewczyny to zle ? na kogo mam zwracac uwage, na kaszaloty i inne pasztety ? wtedy bedziesz zadowolona ? :-o

moze dla Ciebie jest to nie do pojecia ale ambicja i uroda się nie wykluczają... dla mnie masz jakiś kompleks i rekompensujesz sobie go wybierając kobiety, które możesz sponsorować :O sprawaia Ci to satysfakcję i łechce Twoje ego -chociaz sam sie do tego nie przyznajesz

Gość bzbzbzzzzzzzzzzz
sztuka znalezienia sponsora to tez sposob na zarobek:-)

Gość słoneczko świeci
Czepili sie dziewczyn które decydują sie na sponsoring.... Faceci tak samo nie jesteście bez winy bo sami to poroponujecie. Taki sex bez zobowiązań za gotówke. Jak mi raz jeden baran zaproponował noc u niego za 100,- to omal nie udławiłam sie ze śmiechu :P jak już to co najmniej 1000,- :)

Gość precz z seksizem
A może też dlatego, że kobietom za tę samą pracę płaci się mniej?

Gość bo są wygodne i pozbawione
godności :O Pytanie jakie należy postawić brzmi: dlaczego są męzczyźni, którzy proponują sponsoring? Otóż drogo respondencie dlatego, że jedyne co mają kobiecie do zaoferowania to $$$$ :P

Gość słoneczko świeci
Do łóżka z facetem za darmo to pójdę ale tylko z miłości :P A jeśli ma być jakiś przypadkowy to niech zapłaci za zaszczyt posiadania mnie :P

e tam zaszczyt :) a dla przyjemności?? dla chwili uniesienia ???? dla tej magii ??? a nie dla kasy..... :/

Gość kobiety
tylko kur.wy szukają sposnorów szanująca się kobieta nie pozwoli sobie na to, żeby facet ją kupował

Gość słoneczko świeci
Pfffffffffff, też mi magia, włożyć wyciągnąć włożyć... Nawet nie staracie sie w łóżku żeby było nam przyjemnie :(

A tam kurwy... Sponsoring moze być nawet podświadomy - jako fajna zabawa :) Myślę że w niektórych przypadkach to nic złego. Jeżeli poza kasą dobrze im razem to dlaczego nie. Jeżeli jest do tego przyjaźń to ok :)

Gość słoneczko świeci
Przyjemność jest wtedy gdy można na tym zarobić, a jak nie ma uczucia to przecież musi być jakaś rekompensata :P

słoneczko - nie staracie się ????? spałaś z wszystkimi ???? brawo ;) na pewno ich kochałaś :) poza tym bardzo ubogi seks miałaś - teraz rozumiem to podejscie Twoje....

do seksu uczucie nie jest potrzebne. Lepiej dla zabawy niż dla kasy ale każdy robi jak chce i co mu pasuje :)

Gość słoneczko świeci
Właśnie skarbie najlepszy extreme miałam gdy bawiłam sie w sponsoring, żadnych zachamowań, bossssko ;)

Gość słoneczko świeci
nie spałam z wszystkimi, tylko z połową miasta :P A co, facet jak zalicza to playboy a kobieta to zaraz ma łatke - dziw*a?!?!

dla mnie bardziej żenujacy od sponsorowanych kobiet są sponsorzy:) a typkami pokroju autora- gardzę po prostu.

Słoneczko - no tak już jest :D A skoro Twoje przekonania sa poparte faktami co do tego seksu za kasę to nie będę podważał Twojego zdania bo skoro sama tak twierdzisz to tak musi być :D

Słoneczko, nie znamy sie, napisz do mnie bo mam sprawe i pytanko - a juz napewno podobne podejscie ;)

to zadziwiajace, ze w zasadzie znakomitą wiekszosc kobiet od kurewstwa dzieli tylko kwota, ktora za ich dupe ktos chcialby zaplacic...

Gość tobie nie zostanie nic innego
el-cośtam :P Żadna normalna kobieta nie chcialaby mieć takiego faceta :P