Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna pogoda

no i wlasnie zaczelam nowy zwiazek!

Polecane posty

Gość piekna pogoda

rozstalam sie z chlopakiem po 4 latach zaledwie miesiac temu, bylam wiecej niz pewna, ze bede teraz dlugo sama, a tu prosze, trafilo mnie i to z wzajemnoscia:D

Gość piekna pogoda
takze dziewczyny, troche wiecej optymizmu, nigdy nie wiemy kiedy to sie zdarzy:D

Gość dobra dobra..
PEWNIE CIE DUPNIE I ZOSTAWI

Gość piekna pogoda
nie dam sie tak szybko "dupnac":P

Gość friditarita
ha,a może ona go dupnie i zostawi? co tak kraczesz? nie um iesz sie cieszyć ,ze komus sie układa?

Gość piekna pogoda
friditarita ---> olejmy tych frustratow:p chodzi mi o to, ze zawsze tak jest, ze jak szukamy na sile to nic sie nie znajdzie, a w najmniej spodziewanym momencie i czasie nagle bum:)

Gość piekna pogoda
Montmorlonit --> ale to powod, zeby od razu pluc jadem? cieszcie sie ze szczescia innych to moze Wam tez sie trafi:D

Gość defin
" chodzi mi o to, ze zawsze tak jest, ze jak szukamy na sile to nic sie nie znajdzie, a w najmniej spodziewanym momencie i czasie nagle bum" blablabla, bzdurne gadanie. Czlowiek nie szuka, to jest sam. Sprawdzone. A prawda jest taka, ze jedni maja szczescie w zyciu uczuciowym, inni nie. Jedni maja powodzenie, drudzy nie. itd.

piękna pogoda, ja nie pluję jadem, gratuluje Ci oczywiście:) po prostu chodzi mi o to że jednych trafia raz za razem a innych jakoś to szczęście omija, albo trafiają, ale nieszczęśliwie...takie tam przemyślenia:P

Gość piekna pogoda
ale ja wlasnie nie szukalam! chcialam byc sama, bo bylam zmeczona po tak dlugim zwiazku, ale on sie nie poddawal i stalo sie zakochalam sie:) wiec nie gadajcie, ze jak ktos nie szuka to jest sam

Gość piekna pogoda
Montmorlonit nie chodzilo mi o Ciebie z tym pluciem jadem:) tylko o pierwsza wypowiedz

Gość piekna pogoda
smiley dokladnie!:) ja tez niecaly miesiac bylam sama, po prostu stalo sie i juz:) a wlasnie jestem zdania, ze jak ktos szuka na sile to nie znajdzie:P

Gość xcvxv
Nie kapuje, jedni koncza jeden zwiazek, wchodza w drugi, a inni ciagle sa samotni. Co za pieprzona niesprawiedliwosc :o Miesiac samotnosci, wielkie mi co. Ja jestem cale zycie samotna

Gość piekna pogoda
xcvxv usmiechnij sie, ladnie ubierz, umaluj i zaraz kogos poznasz:P

aha, no to sory nic na siłę, no właśnie, nie szukałam długi czas i mnie nie trafiło, zaczęłam się rozglądać, to trafiam nieszczęśliwie, albo mnie nie chcą albo zajęci...więc teraz nic nie robię, bo już mi się znudziło, a w zasadzie lubię być sama, tylko czasami tak kogoś brak...

Gość xcvxv
Usmiecham sie I to nie jest tak, ze szukam na sile Niektorzy chyba faktycznie maja pisana samotnosc i to mnie dobija

Gość piekna pogoda
wlasnie u mnie tez podobnie, z moim bylym, z ktorym bylam 4 lata zaczelam chodzic tez tuz po rozstaniu z innym, co prawda krotkim i nic nie znaczacym zwiazku ale zawsze

no i właśnie o to chodzi że jednych ta miłość nie opuszcza, tylo obiekt westchnień się zmienia...a innych miłość omija szerokim łukiem...

Gość piekna pogoda
ale wiecie co ja tez bardzo dlugo nie mialam szczescia w milosci, tak do 18 roku zycia, wtedy mialam pierwszego chlopaka, chodzilam z nim tylko dwa miesiace, potem tego z ktorym bylam 4 lata no i teraz:)wczesniej masakra, a potem nagle jakis zwrot na lepsze:)

Gość piekna pogoda
takze, jesli macie powiedzmy do 20kilku lat to nie jest zle i jest szansa na lepsze:)

Gość piekna pogoda
no mloda mloda cale zycie przede mna mozna powiedziec:p dziekuje:D

Gość piekna pogoda
a teraz wychodze, szkoda siedziec w domu w taka piekna pogode:P Smiley ja TObie tez zycze wszystkiego najlepszego w zwiazku:D

Gość xcvxv
"ale wiecie co ja tez bardzo dlugo nie mialam szczescia w milosci, tak do 18 roku zycia" heh, dziewczyno, Ty chyba nie wiesz, co piszesz :/ To ma byc dlugo? To tylko dowodzi, ze jednym jest pisana milosc, innym samotnosc.

Gość piekna pogoda
jestem z powrotem, co tam u Was?:)