Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSZELKIE INFORMACJE

Cypr,Grecja,Turcja,Tunezja,Maroko,Madera,Austria,Egipt,Portugalia- GDZIE JECHAć?

Polecane posty

Gość WSZELKIE INFORMACJE

Gość WSZELKIE INFORMACJE
Jeśli jesteś osobą która była na urlopie (wypoczynek + zwiedzanie) w którymkolwiek z tych państw (a najlepiej w kilku i ma porównanie) to proszę o wszelkie informacje gdzie warto pojechać i nie jest drogo? Chodzi mi o ofertę last minute koniec sierpnia/początek września. Dziękuje!!!

Gość WSZELKIE INFORMACJE
Włochy nie. :P

Gość WSZELKIE INFORMACJE
no nie wierze ze nikt z kafe nigdzie nie był :O

Była w Grecji ale akurat w drogim miejscu... na Santorini, ale polecam to miejsce i moj Tata tak sie w nim zakochal ze był tam 3 razy z rzedu chyba ale teraz chyba i tak żadne biuro podróży nie ma oferty, żeby tam pojechać..., więc Ci nie pomogę...

Gość WSZELKIE INFORMACJE
dzięki i tak.. a sama Grecja ładna?

Gość agggaa 44444
no a nie ladna ???:D Ładna ładna

Gość WSZELKIE INFORMACJE
a które najładniejsze wg Was?

Gość porugese
Polecam Portugalie - tanio i cywilizowanie :)

Gość u mnie
No właśnie mi się marzy Madera ale jest najdroższa i raczej szans nie ma :(

Gość WSZELKIE INFORMACJE
A gdzie najlepiej połączyć zwiedzanie z odpoczynkiem?

ja polecam turcję- alanya. byłam tam roku temu i w tym roku też tam się wybieram :)

Gość WSZELKIE INFORMACJE
Napisz proszę coś wiecej!!! Co tam można zwiedzic, gdzie wypoczywac, jaki hotel, koszty, czy trzeba miec paszport i z jakim biurem????

Gość ndjncskdjnck
Jeśli chcesz tanio wyjechać to jedź do Arabów.

cena all inc.- 3000 zł/ os 2 tyg zwiedzać nawet na miejscu można bardzo dużo. bo to duże turystyczne miasto z pięknymi widokami itd. organizator to GTI firma która zajmuję się tylko organizacją wczasów w Turcji- współpracują prawie z każdym biurem podrózy w polsce, wieć wszedzie moze załatwic

Gość u mnie
no to odpada bo nie mamy paszportu. Interesuje nas tydzien za max. 2500 z wszystkim/ 2os. Nie musi byc all, mogą być 2 posiłki

Gość NIKT JUż NIE WYJEżDZA
?

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość zzzx
madera z konradtravel.pl jest nawet tania

Gość nusilka
Ja kiedyś myślałam żeby jechać na Maderę ale patrząc na ceny na razie muszę sobie odpuścić ten wyjazd. Za to Turcja ma teraz dość tanie wczasy. Dzisiaj na http://allinclusive.com.pl/ jest wycieczka na 7 dni (ze wszystkim) za niecałej 1300 zł. Za taką kasę to mogę tam lecieć :)

Gość Areszenika*
Turcja - obowiązkowo stambuł zwiedzić, pamukale, olimpos i tyle mi do głowy przychodzi. Byłam parę lat temu. Grecja- zależy zy kontynentalna. Ja byłam na krecie okolice hersonisos, obowiązkowo Santorini, południe (malia), Agia Galini, i reszty nie pamietam. Aha byliśmy na kolacji w takiej wiosce koutoalofari(czy coś podobnego) i polecam taką regionalną kolację (super wino własnej produkcji mieli). Z tych miejsc które wymieniłaś tylko tyle, ale jeżeli masz mozliwość, polecam chiny i japonię... Wrażenia niezapomniane. Mieliśmy w przyszłym roku pojechać do ameryki południowej (peru, albo brazylia), ale cóż, musimy poczekać aż dzieciak podrośnie;-)

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
byłam w większości z tych miejsc i zdecydowanie polecam Ci Portugalię.Co prawda tanio nie jest ale kraj zjawiskowo piekny, zwłaszcza region południowy i wybrzerze Algavre.Warto też wybrac się do Lizbony, przecudne miasto z duszą.

ja mieszkam w Portugalii i polecam :) dzis jade do Algarve na weekend, jeszcze tam nie bylam :) sluchaj, mozesz spokojnie wybrac sie do Madeira, stad bilety ( z Portugalii ) sa taniutkie, lot w jedna i druga strone ok 30 euro samolotem Jezeli zalezy ci na zwiedzaniu czegokolwiek wybierz sie raczej w polnacna czesc Portugalii, ewentualnie blisko Lizbony, jezeli chcesz sie powylegiwac na plazy jedz do Algarve - plaze podobno sa tam piekne ale oprocz tego.. no raczej nic, mozesz oczywiscie zwiedzic miasto Sagres podobno piekne a tak w ogole to polecam moje male miasteczko Sesimbre ;) plaza, gory, zamek, blisko do Lizbony, do Sintry rowniez a tam tez jest pieknie, mozesz jechac do Evora zobaczyc swiatynie kosci ludzkich dokladnie Capela dos Ossos, mozesz przejechac sie wycieczkowym statkiem ze szklanym dnem, mozesz jechac na Safari tam gdzie zwierzeta sa na wolnosci ( taki park ), zabawa, dyskoteki, delfiny, zabytkowe budynki.. co tylko chcesz :)

Gość KatarzynaNowi
Maroko słynie również ze swoich plaż i atrakcyjnych nadmorskich miast, jak np.: , Tanger i Asilah. Dla miłośników pięknych plaż strzałem w dziesiątkę będzie Asilah. To wspaniałe miasto na północy Maroka, u wybrzeży Atlantyku. Ja akurat byłam z Holiday Travel Center w ramach timesharingu, ale pewnie są jakieś tanie oferty inne. W miesiącach letnich długie, piaszczyste plaże gromadzą wielu urlopowiczów. Małe sklepiki, kafejki i ściany pokryte kolorowymi malowidłami tworzą niezwykłą atmosferę. Polecam gorąco !

Gość gość
Zapraszam na moją nową stronę poświęconą wyspie Cypr: www.cypr.link

Gość myslowniejszelife
Madera, Madera i jeszcze raz Madera. Byłam w zeszłym roku. Cudowne miejsce. Przepiękne widoki, cała masa atrakcji i ta pogoda - świetny, lekki klimat tropikalny i nie czujesz upału. Poczytaj sobie moje wrażenia z tego urlopu: https://slowlifeoddzisdajemypohamulcach.wordpress.com/2017/06/25/kwitnacy-raj-na-atlantyku-madera-cz-1-ponta-delgada-i-stolica-funchal/