Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madchen

Graj w Single akcja multikina

Polecane posty

słyszeliście o tej ofercie? ja się wybiore , jednak nie nastawiam się raczej na nic . Po prostu spróbuje bo i tak filmy fajne, więc stracić nic nie można:)

no ja właśnie na sex w wielkim mieście sie wybieram :) w Krakowie. Przewiduje, że na taki film sala będzie pełna tylko dziewczyn, ale co zrobić:D c.r.e.a.m - opowiedz coś więcej:)

no kurcze byłeś i nic nie mówiłeś?!:P ogólnie czy siedziałeś koło kogoś fajnego? gadaliście? co się działo u innych ogólnie na sali :) Na czym byłeś w ogóle? bo ja sobie troche wyobrażam.. pustą sale . Niewiem dlaczego :D Ja też zdam relacje po swojej 'próbie':)

Samotny, no do krakowa to troche masz daleko, ale jednak u Ciebie też są multikina to może próbuj też? :D

szczerze to było kilka fajnych dziewczyn ale ja miałem takiego pecha że spotkałem znajomych i oni obok mnie usiedli ale powiem ci że szło kogoś poznac :) tylko ja niechciałem ryzykowac przy znajomych gdybym był sam to by mi było łatwiek :)

Normalnie zatłuc Cie to mało . A normalnie narzekasz na brak znajomych! a tu jedno wyjscie i juz sie znalezci i na dodatek dosiedli! Dlaczego z nimi sie nie zabierzesz na jakas impreze?:P a jaka średnia wieku mniej wiecej ? i jaki to był film? czemu nie spróbujesz po raz drugi skoro było fajnie i widzisz szanse?:P Milion pytań do:D

to był film sierociniec w sumie nudny ale chciałem tam kogoś poznac ale nie wyszło :( . a co do tych znajomych oni mnie już chyba nie lubią :O

c.r.e.a.m - a średnia wieku to ok 25 -27 lat tak nisko? a 27-30 zadna? :) To juz dobrze ze srednia wiek to nie 18-20 :) to dopiero dzieciaki dla Sedziwego Europejczyka :)

no idea zapowiada się fajnie:) ale w praktyce pewnie nie jest już tak kolorowo jak to wyobraźnia kreuje:D lepiej jednak zdobyć się na odwagę i iść i próbować:) krem , no to wszystko ok! Powinieneś próbować dalej:) Samotny, to trzymaj się tam , u mnie dokladnie te same parametry czasowe:) Ciekawe jak to będzie. Jak sobie to Ty wyobrażasz?

Fajnie:) Jednak już o tym pisaliśmy.. ja na potencjalną partnerkę Twoją się nie nadaje