Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaaa

80kg...

Polecane posty

Gość do tej dziewczyny co
układa diety:podaj maila do siebie:) do autorki : dasz radę,musisz:) do złosliwcow:po co te durne komenty? dowartosciowują czy jak ?:o

Gość widzę że
natychmiastowo to ci nic nie pomoże no chba że zdecydujesz sie na kopenchaską to trochę by ci zleciało tych kg ale wiem że nie warto bo potem to wraca i błędne koło

Gość do aż mi się żal
pomoż i mnie : kicius19@vp.pl please :(

Gość grubaaa
dziekuje za maila! bardzo dziekuje.. postaram sie jesc 3 posilki dziennie i tyle! moze uda sie!

Gość az mi sie żal zrobiło
pamietaj o cwiczeniach, samym ograniczeniem jedzenia nic nie schudniesz potrzeba do tego ruchu!

Gość grubaaa
wlasnie mialam o to zapytac, czy jesli ogranicze jedzenie bez zadnych cwiczen to czy moge spodziewac sie efektow? nie mam sily ani czasu na cwiczenia.. same ograniczenie cos da?

Jasne, ze potrzeba, bo jak waga spadnie to ciało stanie sie brzydko mówiąc sflaczałe, dlatego ćwicz, na początku tyle, ile dasz radę, potem stopniowo zwiekszaj ilośc ćwiczeń :)

Oj, kilkanascie minut dziennie na pewno znajdziesz :P Ja cwiczę codziennie kilka minut, dla zdrowia, na to zawsze znajdzie sie czas :).

Gość grubaaa
czy 3 min skakania na skakance + dieta cos mi pomoze?

nic ci to nie da musisz ćwiczyć cwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć teraz jest lato więc najlepszy jest rower/rolki albo poprostu bieganie/spacery

Gość grubaaa
nie ma mozliwosci biegania... mala wioska, wszyscy sie znaja i wszyscy wiedza ze jestem gruba. wstydze sie po prostu, nie ma gdzie biegac..

Gość grubaaa
sama dieta mi nic nie da? nO jak to tak? przeciez jesli bede mniej jadla to schudne!

schudniesz, ale co z tego, jak twoje ciało bedzie brzydko wygladało? musisz je ujedrnić ćwiczeniami :)

haha, tak większość osób to sobie wyobraża nie schudniesz, bez ćwiczeń sie nie da schudnąć a co do tego że mieszkasz w wiosce i wszyscy cie znają, no i co z tego? chcesz być przez całe życie gruba? zapisz sie do psychologa, fobie społeczną da sie wyleczyć

Gość grubaaa
nie schudne....? zawsze bede gruba... myslałam ze wystarczy ograniczyc jedzenie i juz..

jak ograniczysz jedzenie, tak jak ja ci napisalem to nic ci sie nie stanie bo to nie sa radykalne ograniczenia ale tez nie schudniesz z tego, musisz cwiczyć

Gość grubaaa
a jezeli radykalnie ogranicze jedzenie przez kilka dni? np ogranicze sie tylko do herbaty na sniadanie i kromki chleba na obiad. myslicie ze w ten sposob chudne??

absolutnie nie schudniesz, jedyne co zrobisz to jeszce bardziej po tej diecie i wymęczysz organizm RADYKALNE DIETY TO NAJGORSZE CO MOŻE BYĆ!!!!!!!!

Gość grubaaa
no a na jakiej zasadzie dziala dieta kopenhaska? przeciez tam tez jest radykalnie ograniczone jedzenie.. sprobuje nic nie jest, taka mala glodowka. moze mi to cos pomoze...

pare dni prawie wogole nie bedziesz jadla, a potem to nadrobisz i nawet nie bedziesz wiedziala kiedy, efekt bedzie taki, ze po takiej "diecie" bedziesz wazyc wiecej niz przed.... bardzo "madre" :P

jak grochem o ściane sama dieta ci nic dziewczyno nie da!!!!!!!!!!!! a po takim czyms w najlepszym wypadku jeszcze bardziej zgrubniesz a w najgorszym dodatkowo wylądujesz w szpitalu napisałem ci wszystko w mailu i to jest jedyne co powinnaś zrobić wybijcie sobie z głowy te wszystkie diety!

Gość grubaaa
chyba was zawiode ale ja stawiam na glodowke. tak do piatku, moze to mi cos da...!

powodzenia w takim razie, tylko nie przychodz z placzem na forum jak przytyjesz do 90 kg

Gość do aż mi się żal zrobiło
napisz do mnie rownie,chce schudnąć,podaję maila psyche@buziaczek.pl

dlaczego każdemu dieta kojarzy się z katorgą? \'Ja wiem,że nie dam rady \' itp .. na diecie wcale nie trzeba chodzić głodnym i złym. 5 posiłków o stałych porach. Dieta 1000 - 1200 kcal .. Efekty będą trwałe a waga będzie średnio spadać kg na tydzień.. wiadomo ,każdy by chciał szybko, już -20 kg.. ale po co się spieszyć? Nie lepiej schudnąć trwale? Bez jojo ? bez rozregulowanego metabolizmu , wypadających włosów? połamanych paznokci ? 3mam za Ciebie kciuki. 🌼

sama dieta i tak w niczym ci nie pomoże bez zadnej aktywnosci ruchowej

Gość tym razem niestety orange
az mi sie żal zrobiło----> napisz do mnie na maila, ja ci odpiszę ile ważę ile mam wzrostu i ile chciałabym schudnąć ok?? kasiacza_20@wp.pl odpisz mi tutaj czy wyślesz maila do mnie. Dzięki :)

wyslalem ci maila