Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł-22

poznam azjatkę

Polecane posty

Gość Anglia górą
no rzeczywiście jest śłiczna dziewczyna z niej, ciekawe czy jest na naszej Klasie, musiałbym poszukać

Gość Bellarossaaa
http://www.hot.jpg.pl/49335-TatianaG ta fotka - ujęcie to potwierdza.. wyszła jak kurwiszon! Wzork brzydki.. taki: czego kurwa chesz? A załozenie miało byc uwodzicielsko..ale nie wyszło.. ma za małe oczy.. a za duze usta.. to ją szpeci..fotka wczesniej z góry robiona..wraznie ja uładnia:) a bez makijazu taka sobie..

Gość paweł-22
a ty fajniee musisz naprawdę pięknie wyglądać, pół arabka, pół azjatka, nie spotyka się takich kobiet co dziennie.

Gość Bellarossaaa
Ta Tatiana..na moją wiedzę.. to azjatka z murzynką..usta iście murzynskie..mięśiste..ja takich nie lubię..są zbyt ordynarne..powinna je malować błyszczykiem a nie podkreslac konturówką:O tu z bliska ma ciekawy kolor oczu.. ale to za mało by nazwac ja piękną..

Gość Bellarossaaa
Kobiety z Indii mają ładne oczy.. wklejcie fotę poł arabki pół azjatki?

Gość Anglia górą
hahahaha jestem thebeściak, szukałem znalazłem tą dziewczyne na naszej klasie:D

Gość paweł-22
czy ja wiem czy ona taka ładna???

Gość Anglia górą
mi sie strasznie podoba, musze jakoś sie z nia skontaktować ale jak

Gość paweł-22
kombinuj może się uda

Gość Anglia górą
jeszcze nie widziałem takiej mieszanki urody, kurde nie ma w kontaktach żadnych namiarów na siebie, i jak mam sie z nia skontaktować, ciekawe czy miałbym szanse u niej

Gość Bellarossaaa
http://www.hot.jpg.pl/66941-Marina za ciemny make-up.. ładny rys..jak pociągnięciem pędzla malarza brew.. włosy ładne.. oko..ale doł oka tez winien byc umalowany.. bo oko wyglada jak gołe.. ta poza bejby bez komentarza..- palec w buzi. usta.. choć błyszczykiem bezbawrnym.. ale i tak to nie moj typ babeczki:)

Gość Anglia górą
Bellarossaaa komentujesz każda laske, a sama pewnie wygladasz nie atrakcyjniej od nich, poza tym wydaje mi się że typ kobiet powinien być zarezerowany dla nas panów a nie dla was kobiet, podobają ci sie kobiety??? dziwne

Gość Bellarossaaa
Nie. Komentuje bo mam swój typ urody, który lubie, który przedsawiałam na rysunkach,.. to taki skutek uboczny hobby:) Budowa ciaa, symetria itp to z lekcji rysunku:) a ja sie uczyłam wiec mowie co mysle:)

Gość Bellarossaaa
http://www.hot.jpg.pl/36625-przez_okno ta ma Cos w sobie..inni też zauwazyli.. jakis wyraz twarzy.. smutek? nie wiadomo jak to opisać.. ma ciekawe oczy..kontóru wyraz..polskie słowianskie:P:)

Gość Bellarossaaa
http://www.hot.jpg.pl/32281-Ania22 ale super dziewczyna! uroda styl i widac, ze ma jakies IQ:) jak Nimfa.. lubi zielen;) ja chyba powinnam dobierac ludzi w pary:P

Gość Bellarossaaa
19:08 z Ta nimfą żadna azjatka nie ma sznas.. są takie zimne. i brzydkie.. Ona ma w sobie ciepło i URODE:)

Gość Bellarossaaa
Ta Tatiana wygląda strasznie staro. Myslałam, że ma 25-27 lat. A ona jest w liceum..

Gość azjatki sa oblesne
nie gola cipska, maja skrzecace glosy i w ogole smierdza chilli.. a poza tym co moze byc pieknego w 150 cm w kapeluszu? krotkie nogi i te glosy jakby je ze skory obdzierali gdy tylko otworza gebe.. bleah.. tylko dla desperatow!

Gość Mikes
Bellarossaaa heh zazdrośc od Ciebie czuje, jak dla mnie wszystkie wyżej wymienione dziewczyny zasługuja na podziw:) ale tak wiemy ty jestes najpiekniejsza.

Gość Mayer
Azjatki są najpiękniejsze na świecie. Nie chodzi mi tylko o piękno zewnętrzne ale również o piękno wewnętrzne. Niestety polki mogą się schować przy kobietach z dalekiego wschodu. Większość polek nie przykuwa mojego spojrzenia nawet na sekundę.

Gość luki69
Azjatki a szczeglnie Thajki s najcudowniejszymi dziewczynami na Swiecie, mialem juz ich mnstwo i w zyciu bym nie byl juz na co dzien z zadn Europejsk leniw zaniedban Bab

Gość Despero 27
a ja szukam dziewczyny i nie ma znaczenia pochodzenie ani wygląd mam 27 lat i mieszkam na mazurach moje gg 1581356

Gość Megumi-chan
Konnichiwa! Watashi-wa Megumi-chan i nie mówie dobrze polski. Jestem Japonka przez pół rok w Polska. Chce poznać? Dozo yoroshiku.