Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arlekinka

ciasta na wesele

Polecane posty

Gość arlekinka

dziewczyny, jakie sa najlepsze ciasta na wesele??mam wybrac 10 i nie mam zielonego pojecia jakie, nie chce bardzo slodkich i ciezkich, slub jest pod koniec wrzesnia,wiec nie powinno byc upalnie.. rowniez...jakies sugestie apropos tortu??? bede wdzieczna:)

Gość arlekinka
aha, jeszcze jedno-ile ciasta na 80 osob ( mam na mysli standardowe blachy)?

Gość fanka anka
a pieczesz sama czy z cukierni? bo jak z cukierni to moze kup po kawałeczku kazdego ciasta i sama zoabczysz, nawet jkak ciasto ma konkretna nazwe to w kazdej cukierni wyjdzie inne

Gość arlekinka
kobieta piecze na zamowienie, to nie jest cukiernia, wiec musze wykupic cale placki

Gość najlepiej to wybierz
przeróżne, bo to co dla Ciebie bezie za słodkie to dla kogoś może być b. smaczne i na odwrót :)

Gość arlekinka
z tego co mowila mi moja mama to cokolwiek..moja mama z nia rozmawiala, my mamy tylko jej powiedziec co chcemy..wlasnie niestety nie mozemy wczesniej sprobowac...sama sie zastanawiam, czy nie zrezygnowac z niej i wziasc ciasta z cukierni, gdzie moge je sprobowac..

Gość arlekinka
moja mama slyszala od paru znajomych, ze jest bardzo dobra, zreszta ma duzo zlecen.Ja niestety mieszkam za granica, wiec wiekszosc jest na glowie mojej mamy ( ktora zreszta jest w swoim zywiole, haha)