Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sentymentalna panna E.

Moje serce woli być pęknięte

Polecane posty

Może jestem głupia, ale wolę go nieszczęśliwie kochać niż z nim być. Wiem, że nam się nie uda. Za dużo przeszkód, pochodzimy z dwóch różnych światów i mamy dwa różne punkty widzenia. Chcę, żeby był szczęśliwy, a ja mu szczęścia nie dam. Sama nie chcę się rozczarować, a wiem, że się rozczaruję... Wolę go kochać z daleka, nie tracić złudzeń, wolę wierzyć, że jest idealny i wyobrażać sobie jak moglibyśmy być szczęśliwi w innym świecie, w innym czasie...Chyba lepsza niespełniona miłość, która powoli się wypali niż cierpienie, rozczarowanie i niesmak, prawda?? Niech ktoś, do jasnej cholery, potwierdzi....

Gość Bellarossaaa
nieprawda

Gość taka jedna ona
skoro to ci odpowiada - to twoje życie ja osobiście wolałabym być z nim (niż tylko marzyć o byciu z nim) no ale to twój wybór.

Gość precz z platonem
o milosc chyba lepiej zawalczyc, mimo wszystko.

Gość 1Fleur
A ile macie lat? Jesteście oboje wolni?

Gość Alfa ale nie Omega
Weź Valerin mitte. I po kłopocie :-)

Gość J_Sparrow
rozchmurz sie on też o Tobie mysli tylko dajcie sobie szansę :)

hmmm... czyżby coś z typu lęku przed bliskością? bo takie odniosłam wrażenie :) jak tak to TO SIę LECZY :)

Gość czyzby roznica wieku
?????

Hej. Ja też myslę, ze warto zawalczyć, przeciez nie masz 100% pewności. To Twoje zycie, a co jesli spotkasz go kiedyś i usłyszysz, że zrezygnował \"z Ciebie\", bo myślał, ze jest Ci obojętny ???

Gość J_Sparrow
sentymentalna przestan sie uzalac tylko napisz do faceta zamiast sie tu rozpisywac

Gość kmmlknvjhv
a moze on jej nie chce :P:P:P

Mamy po 20 lat. Jesteśmy oboje wolni. Ale mi się życie ostatnio bardzo skomplikowało, żeby to zaakceptować i wytrwać w szczęśliwym związku, to facet musiałby być wyrozumiały i się bardzo poświęcić. Nie wiem, czy on by to potrafił (dlatego myślę, że mogłabym się rozczarować) i nie chcę tego dla niego. Chcę, żeby był szczęśliwy, cieszył się młodością, studenckim życiem, bawił... A mnie wystarczy, jak będę z daleka widziała jego szczęście. To i tak dla mnie cudowne, że się zakochałam. Już myślałam, że jestem zimna jak lód...

On mnie chce. Wiem, bo jest najlepszym przyjacielem chłopaka mojej koleżanki i oni mi powiedzieli. Ale on nie zna sytuacji. Myśli, że jestem radosną, roześmianą małolatą, z którą będzie mógł chodzić na koncerty, imprezy i włóczyć się całymi dniami... Zaczęłam go unikać, jestem oschła... A on nie nalezy do facetów, którzy by się narzucali i długo walczyli. Jak napotka na mur, to odpuści...I tak będzie lepiej.

Gość krucafuks
O Boże, współczuję sytuacji...Może faktycznie dobrze robisz. Jak się ma problemy w życiu, to szkoda czasu na związek z rozrywkowym studenciną...