Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lillyen

Mam dom,mam pieniądze,urode ..nie mam przyjaciół,nie znam miłości...SKRZYWDZONA!

Polecane posty

Gość Lillyen

Poraz kolejny zostałam zdradzona!czy ze mną jest cos nie tak??Ja pierdole!! czy kazdy facet jest dupkiem??

Gość ulica miodowa
:) tak, każdy takie jest.

Gość jak chcesz moge sie z toba
zaprzyjaznic

Gość ja nawet pieniedzy nie mam

Gość Lillyen
Kurwa tak naprawde nie mam nic...człowiek,ktory nie zna miłości jest najbiedniejszym spośród najbiedniejszych ... PORAŻKA!!

Gość całkowicie czarny kot
nie mam domu, nie mam pieniedzy i tez zostalam kiedys zdradzona :-)

Gość Lillyen
Tylko,ze w tym roku pochowałam 3 bliskie osoby,zostałam zdradzona 4 razy ... mam 28 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie uzalam się nad sobą..no moze troche,ale ludzie kochani... ile mozna dostawać po dupie?

Gość ciesz sie ze masz forse
i gdzie mieszkac:)

Gość mialam faceta palanta
Statystycznie rzecz biorąc w przyszłym roku poślubi cię szej Bahrajnu i urodzi wam się 4 dzieci!

Gość Lillyen
Pieniądze szczęscia nie dają ... jedynie wolność...

Gość Lillyen
zajebiscie powiem Ci ...

Gość a ja to
dziwne to bogata ladna i bez milosci, tego jeszcze nie bylo... ja jestem gruba brzydka i biedna to przynajmniej nie widze szans dla siebie a ty?

Gość Btafari
faceci to dranie, nie raz się o tym przekonałam... :(

Gość całkowicie czarny kot
czasem przyciagamy takich palantow mimowolnie poczytaj ksiązki kochaj siebie, a niewazne z kim sie zwiazesz sukses emocjonalny itp

Gość Lillyen
Co mi z domu,kiedy nie ma w nim miłości...własciwie nikogo procz mnie i psa ... ah ,jeszcze kot przybłęda...ten tez czasami odchodzi,tyle,ze zawsze w koncu wraca .. faceci są bez serca... bawią się uczuciami kobiet w kazdy mozliwy sposob ... :( jest mi smutno ,zle ... beznadziejnie się czuje... chociaz na poprawę humoru mam litr lodów vaniliowych ... i pizze :(

Gość Lillyen
Samotny Europejczyk jasne..poznamy się,najlepiej odrazu zamieszkajmy razem ... bedziemy miec gromadkę dzieci,psa...posadzimy drzewo ... Boże!

Gość amis
no sam jestem ciekaw co z tobą że ci faceci uciekają

Gość Ineska Pineska
tez mnie to zaczyna zastanawiać ... chyba jestem zbyt dobra kazdy do mnie po zdradzie wraca...załuje,listy,kwiaty,przeprosiny..ale ja na cos takiego nie moge sobie pozwolić ...

No to przynajmniej cos masz :)Zawsze to lepiej niz nie miec nic Wieęc poczuj sie lepiej bo ja nie mam nic !!!Bardziej komfortowo ?

dlaczego w taki sposób postrzegacie ten problem?? facet zdradza, zostawił?? widocznie to nie to... takie jest życie.. w końcu się trafi na kogoś.. nie ma co na siłę się męczyc i spinać, nie uważacie tak??

lody vaniliowe nie.. ale na pizze już wpadnę:) zacznijmy od czegoś prostego i nieskomplikowanego:)

Gość no coz ja jestem
średnio ładna, bez kasy, ale z MILOSCIA :)

to bez sensu.. po co uogólniać?? a kobiety kim są jak facet jest dupkiem?? nie róbcie z siebie pokrzywdzonych, trzeba walczyć o swoje.. mamy prawie średniowiecze i nie jest lekko... życie..

bo jest najważniejsza przyjaźń.. a jak jedna osoba daje Tobie miłość i przyjaźń to masz już wszystko.. jestem facetem i taki jest mój punkt widzenia, czy ktoś uważa że ze mną jest coś nie tak??:)

Gość anka+++
to i tak masza szczescie ja sama zostawilam faceta i teraz tego bardzo zaluje

Jakub2008 Dobrze uważasz. Bo tylko związki oparte na przyjaźni mają szansę przetrwać kilkanaście, kilkadziesiąt lat. bo gdy namiętność się wypali(a wypali się każda) to zostanie przyjaźń i szacunek. Ale i tak jesteś tylko kolesiem. Z założenia zdrajca i kurwiarzem. No nic nie mam do Ciebie osobiście. Takajest niestety rzeczywistosc. Wczesniej czy później jakaś dziewczynka zaplacze prze Ciebie

no to super... a Ty jaka jesteś?? tak ogólnie?? bo może i ktoś tak o mnie myśli.. ale kobiety nie zastawiają się dlaczego ktoś je zostawia.. nie widzę tego,że tak może być lepiej.. bo po kogoś krzywdzić będąc z nim.. lepiej zostawić jak wiesz,że nic z tego nie będzie, nie uważasz tak??