Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nerwy

mam nerwy jak cholera!

Polecane posty

Gość mam nerwy

dzis dostalam pismo, ze nie dostalam sie na kurs. egzamin byl 2 tygodnie temu, napisalam bardzo dobrze, jestem pewna. jednak gdy weszlam na sale egzaminacyjna to 85% to muzlulmance, 5% to Azjatki, 5% Afrykanczycy i reszta to normalni ludzie.. noz kurde, nerwy mam jak cholera bo podejrzewam, ze to muzulmance w wiekszosci dostali sie do tej szkoly i to w dodatku chrzescijanskiej.. pocieszcie mnie bo mnie rozerwie z nerwow :) jak ja nie cierpie tych brudasow!

widocznie te \"brudasy\" jak ich nazywasz... napisali dużo lepiej od ciebie :o

Gość mam nerwy
wykluczone! ja juz mowie w tym jezyku i to dosc dobrze, ale chcialam podszkolic warsztat. niestety byl to kurs dla poczatkujacych a wiekszosc z nich to nawet czytac dobrze nie potrafi.. moj blad, ze napisalam dobrze.. ale to juz po fakcie..

Gość mam nerwy
nie oceniajcie mnie zle! ja tez bylam taka tolerancyjna poki nie przyjechalam tutaj i nie zobaczylam tego, co zobaczylam :)

Gość całkowicie czarny kot
trzeba bylo napisac, ze jestes w czeczenii

Gość mam nerwy
naprawde wolalabym byc cienka.. :) echhh, gdybym wam powiedziala jak to wygladalo..

Gość mam nerwy
nie nie! nie nazwalam ich brudasami dlatego, ze sie dostali.. ja ich tak nazywam od jakiegos czasu. na nic lepszego nie zasluguja!

wiesz.. polaków w pewnych krajach też nazywają brudasami. podoba ci się to?

wyobraz sobie ze ja tez bylam za grnica i widzialam rozwnie duzo co ty ale cie nie rozumiem dostali sie bo widocznie byli lepsi nie mozesz tego zrozumiec?

Gość mam nerwy
tu gdzie jestem Polacy maja bardzo dobra opinie. sa wyksztalconymi ludzmi na poziomie i nikogo nie obrazaja. wiele razy slyszalam z ust tych ludzi mnostwo obrazliwych slow na temat naszej religii, ie maja szacunku do kobiet, nauczycieli, mysla tylko co zrobic by miec kase ale by nie pracowac.. najlepiej isc do szkoly.. ale sa ludzie, ktorzy chca sie uczyc jezyka, jak ja, i nie moga bo tacy jak oni zajmuja miejsce.. duzo by opowiadac..

Gość mam nerwy
a Ty zrozum, ze to nie chodzi o to kto byl lepszy!!!! sadzilam, ze egzamin ma nas podzielic na grupy, taka wstepna klasyfikacja poziomu znajomosci jezyka.. dlatego napisalam najlepiej jak umialam. okazalo sie, ze to byla selekcja i tylko bez znajomosci jezyka sie dostali. a w wiekszosci to byli muzulmanie.. dobra, nie chce sie dochodzic.. po prostu sie wkurzylam

Gość mam nerwy
mysl co chcesz i mow co chcesz.. pewnie jeszcze niedawno mowilabym dokladnie to samo.. ale nie po tym co tu widze! stracilam calkowicie szacunek do ludzi tej wiary.. naprawde duzo by opowiadac...

Gość mam nerwy
wygadalam sie i juz mi lzej.. pozdrowki

Gość heheheh
Pewnie,ze ciapaki to brudasy i kazdy cCi to potwierdzi. Ale co do dostania sie na kurs to byc moze byli lepsi i juz a ty masz tylko nerwa

Gość mam nerwy
nie mieszkam w UK. i nie powiedzialam, ze jestem swiatowa. po prostu wku.. mnie pewne rzeczy, ale to juz nie ma znaczenia. juz mi przeszlo..