Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaa

rodzice wyrzucą mnie z domu jak się dowiedzą

Polecane posty

Gość a czy to napewno on jest
bo najpierw sie pierdoli po kątach a teraz boi sie o kase na aborcje :o

Gość kochanica marcina
nie znajdzie kasy na aborcje to bedzie musial na alimenty..to pierwsze go chyba mniej wyjdzie co..

Gość zrozpaczonaaaaaa
nie po kątach tylko w pokoju. myslisz ze jakbym wiedziala ze tak sie skonczy to bym to zrobila?

Gość Olgierd the Big One
Oto jest klasyczny przykład głupiej jak but laski. Dała dupy, w dodatku arabowi, a teraz jęczy. Jak się ma dupę tam, gdzie większość ma mózg, to samemu jest się winnym. Mało, że jesteś idiotką, to jeszcze chcesz zostać morderczynią. Lecz się na nogi, głupia lasko!

Gość i co tu sie dziwic
ze polki maja opinie latwych :D

Gość zrozpaczonaaaaaa
on mi się podobal i sama tego chcialam. boje sie ze jak sie dowie to ucieknie i tyle go bede widziala.

nie po kątach tylko w pokoju. myslisz ze jakbym wiedziala ze tak sie skonczy to bym to zrobila? o boze to ty nie wiesz skąd sie biorą dzieci :o gowniaro moze ty sciemniasz z tymi studiami albo jakas cofnieta w rozwoju jestes :o

Gość kochanica marcina
a polak jak dyma panny z obcych krajow to jest dobrze?

Gość jazda na całego.....
kachanica marcina ty bys sie nie wkurzyla jak by ci taka gadala,ze nienawidzi tego dziecka? a co ono jest winne? To ona zawinila z tym kolesiem,i uwazam ze powinna poniesc pelne konsekwencje i nie zabijac dziecka. Z jakiej racki ma zabic kogos kto jej nic nie zrobil?moze lepiej niech siebie zabije?

Gość zrozpaczonaaaaaa
poza tym to przez ten akademik. jak sobie pomysle co tam sie dzieje to sie nie dziwie ze tez tak zaczelam sie zachowywac.:(

Gość Ahmed jakiś tam
Piętno taniej dupodaji opuści cię, jak tylko Ty opuścisz to mioasto. Piętno mordercy niewinnego dziecka nie opuści cię NIGDY!

Gość kochanica marcina
jak ucieknie?ryzyk fizyk..tak jak sex bez zabezpieczenia..

Gość zrozpaczonaaaaaa
o boze to ty nie wiesz skąd sie biorą dzieci gowniaro moze ty sciemniasz z tymi studiami albo jakas cofnieta w rozwoju jestes skad moglam wiedziec ze od razu za pierwszym razem zajde w ciaze. jedna dziewczyna mowila ze to nie jest takie proste i trzeba miec duzego pecha zeby zajsc za pierwszym razem. poza tym to stalo sie tak szybko. on mial gumke tylko najpierw robilismy to bez no i sie stalo

Gość jjgps
eheh zeby jeszcze HIV zlapala ehehe

Gość zrozpaczonaaaaaa
napiszcie mi gdzie sie idzie, do jakiego lekarza i jak zaczac "tą" rozmowę? ile to mniej wiecej kosztuje>

Gość kochanica marcina
jazda na calego.. wiesz ogolnie ja jestem za aborcja.. ale szczerze powiem ze nie wiem czy bym jej dokonala jakbym wpadla..teraz wydaje mi sie ze tak..ale pewnie swiadomosc tego ze mam w sobie dzieciaczka by mnie od tego odwiodla

:o pewnie miał dwie ostatnie gumki, po tobie poszedl zaliczyc inną i dlatego mu bylo dwoch szkoda. co nie zmienia faktu ze jestes łatwa dupodajką, gowniarą która nie potrafi ponieść konsekwencji za swoje czyny. SZCZYL

Gość zrozpaczonaaaaaa
dlaczego hiv? to jest chlopak z normalnej rodziny

Gość jjgps
Simon M tez byl normalny ehehe

Gość zrozpaczonaaaaaa
Najgorsze, ze spalam juz z ponad 20-ma facetami a dopiero z nim wpadlam :/ Co ja mam zrobic?

Gość jazda na całego.....
boze ty chyba naprawde cofnieta jestes skąd miałam wiedziec,żę po pierwszym razie wpadne a malo to takich które piszą na forum,że wjebały sie po pierwszym razie?

Gość zrozpaczonaaaaaa
Z Sajmonem spalam, ale na szczescie sie nie zarazilam

Gość kochanica marcina
z tym wpadaniem..owszem to nie takie proste..przynajmniej w moim przypadku bo wiele razy kochalam sie bez zabezpieczenia..i to w te dni nawet kiedy ryzyko wpadki jest duze..tyle ze mam dlugie cykle 36 dniowe i ostatnio wyczytalam ze moga to byc cykle bezowulacyjne i moze to jest powod.. jedne sa bardziej plodne a drugie mniej;P

Gość zrozpaczonaaaaaa
to był podszyw

Gość powiedz jak Ty się nie bałaś
przespać bez zabezpieczenia z przypadkowym facetem? tyle się mówi o różnych chorobach itd. a ludzie nadal szastają zdrowiem :o nawet jak najprzystojniejszy, to nie znaczy, ze nie moze byc śmiertelnie chory, nie znasz jego przezłości itych osób z którymi sypiał... chwila uniesienia, alkohol? to sa głupie wymówki, jeśli kogos ponosi to niech zawczasu kupi sobie paczke gumek i nosi w kieszeni/torebce na wypadek takich sytuacji; nawet jesli ty byłas na rauszu, to on równiez mógł zaproponować prezerwatywy, nie zrobił tego, więc już z tego mozna wnioskowac, że jest nieodpowiedzialny, albo nie daj boze chory i z premedytacją zaraża :o o ciąży musisz mu powiedzieć, ale na dojrzałą reakcję raczej bym nie liczyła teraz są wakacje, może ciąży nie bedzie tak bardzo widać do momentu, kiedy nie wrócisz na studia, mozesz powiedzieć rodzicom przed powrotem na uczelnie - nie spieprzysz całych wakacji, a oni bedą mieli czas, żeby to przemysleć no i szukaj pracy - skoro bedziesz mamą, to Twoim obowiązkiem jest teraz utrzymac to dziecko :o - na rodziców nie licz, z jakiej racji mają ponosic konsekwencje Twoich wyborów???

Gość proszek omo
Nie jęcz tylko idź do tego kolesia z którym piwa nawarzyliście(do cholery ona sama nie jest winna,za taką głupotę winny jest i facet i kobita,obydwoje przy tym byli).Musisz mu powiedzieć i razem zastanówcie się co dalej.Musisz mu powiedzieć nawet jeżeli nie za bardzo go znasz a wpadka była przez jednorazowy wyskok na imprezie.

Gość kochanica marcina
spczegos tu nie rozumiem..po pierwszym razie...a spalas z 20stoma?

Gość zrozpaczonaaaaaa
powiedzcie mi albo anpiszcie pozniej z tym lekarzem bo musze teraz konczyc-pisze z komputera kolezanki. wieczorem jeszcze napisze

Gość zrozpaczonaaaaaa
ja tamtego posta nie napisalam - to byl podszywacz!!!!!! nie spalam z nikim innym tylko z nim

Gość hnhggh
to nie jest odpowiedni topic żeby uzyskać tego rodzaju informacje,tu zrównają cie z ziemią...