Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaa

rodzice wyrzucą mnie z domu jak się dowiedzą

Polecane posty

Gość zrozpaczonaaaaaa
"chwila uniesienia, alkohol? to sa głupie wymówki, jeśli kogos ponosi to niech zawczasu kupi sobie paczke gumek i nosi w kieszeni/torebce na wypadek takich sytuacji" ale ja mialam paczke gumek, ale wszystkie zuzylam dzien wczesniej :(

Gość jazda na całego.....
kochanica marcina ja też bym nie wyskrobała,nawet gdybym wpadła z murzynem co jest mało prawdopodobne... Sama myśl,że w sobie nosisz małą istotkę,widzisz na badaniu USG jej paluszki itd...nie pozwoliło by mi na zabicie bezbronnego dzieciaczka... Nie mogłabym spac spokojnie i przesladowały by mnie wyrzuty sumienia,patrząc na inne dzieci i myslac,że moje było by jż takie duże jak to tu biegające... Aborcja ty tylko gdy dziecko ma byc chore lub matka

Gość zrozpaczonaaaaaa
I masz racje, alkohol to wymowka. Jestem po prostu zdzira :)

Gość kochanica marcina
szkoda ze tak ch*** zapamietasz pierwszy raz..po alkoholu z przypadkowym kolesiem na dodatek obcokrajowcem i to jeszcze z wpadka na finishu..(albo i starcie) fakt moj pierwszy raz tez nie byl niewiadomo jak cudowny ale z pelna swiadomoscia z ciekawosci z przyjacielem i z zabezpieczeniem..

Jak mozna pierwszy raz zrobic to z obcym facetem? I to jeszcze z brudasem? Przegralas zycie :( 🖐️

Gość koleś i tak spiperzy do
Algierii a tam go nasz wymiar sprawiedliwości nie ścignie z alimentami :P

Gość OCzYWISCIE ZNOWU PROWOKACJA
!!!!!!!!!!!! :O

Gość cxvxvcxv
przez takie szmatławce jak ty, o Polkach maja obcokrajowcy takie, a nie inne zdanie :o

Gość NO i cO żE PrOWoKacJA
:classic_cool: ale zabawna :P

Gość kochanica marcina
jazda na calego..wiesz ja nie potepiam usuwania jakby to nazwac tak ot" z wygody" to jest kazdego prywatna decyzja..Jego moralnosc i wartosci.. kiedys sama balam sie ze jestem w ciazy..i przeszla mnie mysl usuniecia gdyby to byla wpadka..(na szczescie nie bylam) i nawet zaczelam sie dowiadywac co i ile kosztuje..

Gość OCzYWISCIE ZNOWU PROWOKACJA
zabawna by była gdyby to bylo cos nowego i oryginalnego a nie odgrzewany kotlet. :classic_cool:

to prowokacja .... malolaty nadodatek .. zadna nawet puszczalska latawica nie powiedzialaby ze nienawidzi dziecka ... idz panno lepiej sie poucz ... dzizys co z pojeane pokolenie :O

Gość powiedz jak Ty się nie bałaś
proszek omo: no tak facet też jest współodpowiedzialny, ale tylko w teorii, w praktyce wcale nie musi się jej ciążą przejąć, do tego nie Polak, wyjedzie w siną dal i jak ona od niego ściągnie alimenty??? dlatego w takich sytuacjach, to dziewczyna we własnym interesie powinna nalegać na zabezpieczenie, albo łykac pigułki (chociaż nie chronią przed chorobami) BO ONA PONOSI KONSEKWENCJE. a jak ona nie zadbała o siebie, to on miał to za nia zrobić? wiadomo jakie są arabusy, w eorupejskim kraju sa jak psy spuszczone ze smyczy, w ich kulturze nie mao takim seksie mowy, więc sobie uzywają, ale tylko dlatego, że głupie Polki (tak głownie Polki) im na to pozwalają :o

Gość elennnn
Takich lekarzy jest wielu,ktorzy to zrobią, popytaj, najlepiej wziąc ginekol. z polecenia, a nie z gazety, nie pytaj przez telefon bo żaden nie przyzna sie. Poki co pogadaj z nim, niech to sfinansuje, nie decyduj sie na tabletki poronne, bo to najgorsze co moze byc, koszt ok 2500 zł, zależy w jakim regionie Polski mieszkasz, zastanów się jeszcze czy napewno tego chcesz, czy nie lepiej urodzic, czasem strach ma wielkie oczy... a na drugi raz bądż mądrzejsza i popros ginek. o tabl. antykoncepcyjne, skoro decydujesz się na przypadkowy sex, no i skoro nie chcesz dziecka!

kochanica marcina masz racje,ale to jedna i tak jest morderstwo,które i tak ludzie potępiaja. Może gdybym byla w takiej sytuacji jak ona tez nie widzialabym innego rozwiązania jak aborcja,ale na chwile obecna aborcji nie popieram. N amojego ojca na pewno nie mogła bym liczyc zwłaszcza,że nie podoba mu sie mój chłopak-ot tatusia widzimi sie,ale mama by mi pomogla,a z drugiej strony chłopak pracuje i dalibysmy jakos rade,mimo tego,ze studiuje i to dziennie

Gość kochanica marcina
polki nie polki..jestem w anglii..i widze co angielki robia..a opinie latwych,polkom wyrabiaja sami polacy(w wiekszosci rasisci ktorym nie odpowiada to ze nasze kobiety wiaza sie z facetami nie z naszego kraju) i wiem co mowie.. co nie zmienia faktu ze autorka ma taki a nie inny problem..i nie ma co teraz moralizowac tylko albo poradzic albo sie nie wypowiadac wcale..wyzywanie jej nic tu nie da..tym bardziej ze ona konsekwencje swojoj"glupoty"juz poniosla...

Gość elennnn
powiedzw jakim regionie mieszkasz??

konsekwencje to do konca zycia bedzieponosila

Gość kochanica marcina
jazda na calego..dokladnie.. urodzi-->wiadomo dziecko bedzie usunie--->bedzie pamietac chcac nie chcac.. mam kolezanke ktora tak niefortunnie wpadla..i usunela..koles dal na zabieg..wszystko odbylo sie bez komplikacji..ale..czasami patrzy na jakiegos dzieciaczka i mowi..moje mialo by teraz 2 latka..czy iles tam..mozna z tym zyc fakt ale w psychice zostaje

Gość powiedz jak Ty się nie bałaś
nie wiem jak wygląda sytuacja w Anglii, wydaje mi się, że kultura używania prezerwatyw jest tam duzo wyższa niż w Polsce, a jeśli się mylę i Angielki robia to co Polki, to świadczy tylko i wyłącznie o ich głupocie - jedyne co to mają mniej do stracenia, bo aborcja u nich jest legalna i refundowana jakby co, a u nas nie, więc jak sie jakas Polka decyduje na to co zrobiła autorka, to powinna ponieść konsekwencje rodzicom niech powie o ciąży dopiero jak zdecyduje sie ja utrzymać i wtedy niech albo urodzi i odda albo niech się zabiera do roboty, bo będzie musiała utrzymać dziecko albo niech pożyczy od znajomych na skrobankę na tatusia dziecka bym za bardzo nie liczyła :o

dokładnie,będzie pamiętała to do końca życia...

Gość kochanica marcina
powiedz ze...do tego w anglii antykoncepcja jest darmowa..a i widok 14 latki z dzieckiem nie jest tu rzadki..czy robia to co polki..robia a nawet i gorsze rzeczy,..nie mowie ze tu polki takie wielce porzadne ale opinia o nich jest znacznie nadwyrezona i przesadzona..

albo niech odda do domu dziecka,o tym to juz nikt nie pomyślał,tylko skrobanka i skrobanka a tu tyle ludzi oddało by każde pieniądze,żeby miec takie dzieciątko nawet ciemniejszej karnacji bo takie urodzi nasza autorka

Gość kochanica marcina
o ile urodzi..

lepiej bylo by zeby urodzila. 1.nie zapłaci za skrobanka 2.nie bredzie musiala rzucac studi 3.nie bedzie musiała isc do pracy tak szybko jak po urodzeniu 4.Da życie temu maleństwu 5.uszcześliwi innych oddając do adopcji

Gość kochanica marcina
jazda na calego..pewnie i by tak bylo gdyby to bylo "polskie"dziecko.. a w przypadku jednorazowego numerka przy przelotnej znajomosci mysle ze bardziej skloni do tej drugiej opcji..

a jak chłopak da noge i nie pomoże jej to w domu niech powie,że ja zgwałcono na dyskotece a bala sie to zgłaszac... to bedzie mniejszy cios dla rodziców

bedzie to polskie dziecki,bo urodzi je w polsce

Gość Margolalaaaaaa
Nie usuwaj, mozesz sobie zniszczyc cale zycie :o No trudno, stalo się, jesli go nie chcesz, to oddaj do adopcji !!!